Puiuti de randunici 2008!! ( 167 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Si sa ma laud si eu putin, desi la cati bebei de pe crenguta a facut asta inaintea lui Matei... Ieri s-a asezat din 4 labe in fund, iar azi s-a ridicat in picioare la marginea patutului!! La 8 luni fara o saptamana. Binisor, nu?? Dat fiind si gabaritul, dar mai ales lungimea... (76 cm la 7 luni!)

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am spalat o bucatarie de vasesi m-am gandit la Mimo ca tot lauda ea masina aia de spalat...am facut branza si din neatentie am lasat focul cam tare si s-a afumat branza.Zilele trecute am incercat branza milli grasa si nu a avut deloc succes...asa ca am revenit la branza noastra obisnuita cu lapte 1,5..Ma duc la dus ca-mi cad ochii pe tastatura..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

adriutza, super pozele, m-a terminat plimbarea cu mopul!!
nicoleta am vazut poze de la serbare, foarte frumos a fost baiatul tau in costum po****r!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nicoleta, felicitari pt Mateiul pus singurel in fund!!
Asta face si Iulia de cateva zile non-stop; ma plangeam eu ca nu sta in fund si acum continuu se aseaza in fund (bine, inca arata ca un betiv dar exercitiul e mama stiintei). Mai adineauri m-am dus sa verific daca doarme si dansa statea in fund pe intuneric, zambitoare si plescaia din buzite!
Adriuta, arati excelent!!! Iar fi-tu, cum am mai zis, e splendid, e dulce, e incredibil!! Ptiu, ptiu!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sa vedeti de-acum incolo, cum deschid ochisorii, in fund! o secunda dureaza! apoi, cand invata, direct in picioare, Mufa cu ochii semiinchisi e direct in picioare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Iar Sanziana acum in loc sa adoarma, top top in picioare...

Unde-i randunoiul meu sa o adoarma!!!

Daca vrea sa fie rezonabila si sa revin mai incolo pe craca

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am vazut toate pozicile:cu Andreea,Stefan,Adrian-plus filmulete cu mersul in picioare!
sunt asa de franta,asta mic nu a vrut sa doarma mai deloc azi,deci nu am putut face mare lucru:cum plec din camera unde e,incepe sa ma cheme,daca nu vin,striga si apoi trage niste tipete!valeleu !e super dependent de mine!si ma urmareste in toata casa cu mergatorul si daca merg,de ex la baie,si inchid usa tipa si da cu el de usa!asa facea si David..clar,sunt frati!
Cuscra,tot am vrut sa iti scriu,dar nu am mai apucat!te cred ca esti terminata,ca nu mai ai rabdare,ca nu mai ai stare,ca simti ca nimeni nu te ajuta si nu te intelege..si eu am trecut prin starile astea cand era David mic..exact ce patesti tu cu TEA,am patit-o si eu cu el!ma termina,nu alta!dar,multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat Rabdare!la un moment dat am zis ca nu mai pot,clachez!nu manca,nu dormea si ma termina ca nu adormea decat in brate si plimbat intr-un ritm si tb sa-i mai si cant:Aaaa,aaa,aaa....tot asa si daca incetam si el nu adormise incepea el sa faca!rasul,plansu!cine ma vedea ,zicea ca nu-s normala!dar ,uite asa greu a crescut mare si frumos!trebuie sa avem multa rabdare si sa ne rugam sa ne dea DD!
nici pe mine nu ma ajuta sotu,mama tocmai ce fusese operata..deci,ma chinuiam singurica!dar,am razbit!la noi a durat toata povestea asta cam pana la 1 an jum,chiar 2...la tine ,poate fi asa cum zicea si Naty si faptul ca ai intarcat-o,saracuta simte ca nu mai e cum era inainte si cred ca ii este putin greu sa se adapteze !si sa dea DD sa fie mai bine!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Multumim de aprecieri :).

Eu parca nu am somn, desi sunt franta... inca ne luptam cu mucii, mama lor! Dar nu mai este mult, vreau si eu sa ies la plimbare, ca nu am mai servit de vreo 10 zile, parca sunt alienata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

sa vedeti de-acum incolo, cum deschid ochisorii, in fund! o secunda dureaza! apoi, cand invata, direct in picioare, Mufa cu ochii semiinchisi e direct in picioare!!

Abia astept s-o vad si p-asta!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Piticul meu se ridica in somn in 4 labe, apoi se culca la loc (ii e teama sa nu uite, sau ce??)

Mergi la inceput