Mamici in Germania (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Am mai facut ceva albume noi :

www.onetruemedia.com/shared?p=7cd2913559ee0b7e6e48e0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">revelion

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

La multi ani, Franceska! si spor la impachetat si mutat.

Eu revin in forta ( pe forum ) in WE. Sper sa am cu cine povesti

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Salutare natiune.
Ne-am intors de la zapada, si am gasit-o si pe-aici - a nins in absenta noastra si acasa.
Noutati nu sunt, exceptand durerea mea de muschi de mana dreapta, care nu trece cu nici o chestie . Paracetamolul nu functioneaza (si oricum am tot luat pana acum destule pastile), am o crema cu diclofenac, am mai achizitionat una cu mentol si camfor ...
Am capatat de la dr de familie 6 sedinte la masaj, care sunt distribuite asa frumos, cate 2 pe saptamana. Da' nu si-a pus nimeni problema de fac eu cu durerea mea pana la sedinta urmatoare.
Azi am zacut in pat mai toata ziua, pitica m-a calarit bine, ca avea chef de joaca. Off, abia astept sa ma simt mai bine...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

ramonaiani

Bine ati revenit,si la noi este zapada de duminica,este superb,alb peste tot,imagineaza-ti ca eu nu mai vazusem zapada de cinci anipitica mea este fascinata de albul imaculat chiar daca s-a nascut in tropice!

Eu sunt din ce in ce mai greoaie,nu mai dorm bine noaptea,am devenit dependenta de ciocolata,desi in timpul zilei nu simt nevoia ,doar cand ma pun in fata computerului pe la ora asta asi manca o tona de cioco fara sa ma opresc.
Nu stiu cum se face ,dar toti cei ce vin sa ma viziteze imi ofera ciocolatazici ca se uita in zatul de cafea inainte sa plece de acasa.

Mikiriki,eu inca mai astept sa vii sa ne vizitezi,imi este lehaite sa plec cu bebelina pe gerul asta,la noi sunt -11°C noaptea si -6 ziua.Nici afara nu prea mai iesim ne este frica de raceala.
Am pus-o pe menajera sa se vaccineze contra gripei si vad ca a percutat fara comentarii.
sotul meu in seara asta este la o cina oficiala,iar eu butonez de zor pe aici.

Va pupic si sper ca maine sa strangem un pic randurile si sa raportam cum ne-a fost de sarbatori.
am facut poze la toate bunataturile pe care le-am preparat,inclusiv mamaliga si sarmalele.
Deja imi este dor,parca asi mai face o marmita de sarmalute cu varza murata.

Noapte buna

Claudia,esti vesnic tanara,slaba si adreacu de frumoasa,are dreptate sotul ca ardelencele sunt mai frumoase decat moldovencele,no ,am trait la budapesta in inima targului sii defilau sub nas de mama mama,ce sa-i fac daca s-a bagat cu moldoveanca

Sophia 2ani
+26
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

'Mneatza.
Ionica, la noi arata termometrul -11 grade la ora asta. Cred ca poti sa iesi cu copilul afara, daca o imbraci bine, totul e OK. sa nu intri cu ea in magazin, ca atunci transpira, si nici in contact cu altii sa n-o aduci.
A mea imi aduce ghetele si fularul ca vrea afara, dar dupa 5 minute de stat afara ingheata, asa ca se posteaza in fata usii de la intrare si-mi spune "gata! gata!" . M-am uitat la programul de la biblioteca, paote reusesc sa ajung azi pe-acolo sa ii iau niste carticele, ca de astea de-acasa s-a plictisit ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

buna dimineata ramonaiani,

aici este in continuare foarte frig si chiar imi este teribil de frig ,pitica vrea afara mai mereu,azi o voi trimite cu doamna care ne ajuta la curatenie macar o ora.

Am vazut ca fetele noastre sunt nascute in aceiasi zipe 6 septembrie,cu diferenta de un an,ea sa nascut pe 06.09.06 ,dealtfel ,pe 06.09.03, sarbatorim ziua nuntii .

Pupici la toate,

Sophia 2ani
+26
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Mari mai pune-l si pe sotul tau sa te maseze, intre sedintele de masaj. si pe mine inca ma mai doare gatul mai mult noaptea intepenesc in pat, maine cred ca ma du sami cumpar o alta perina.
Si la noi e frig. din pacate aici pe malul lacului nu e zapada. Pe dealurile din spate, da. Duminica am iesit cu copii la sanius si la ski. Dar cea mica s-a plictisit repede, i-au inghetat mainile si picoarele si dupa o ora a trebuit sa ne intoarcem acasa.
Ionica nu-ti mai fa mustrari de constiinta doar esti gravida. Lasa ca ai timp dupa. I-ati gasit nime la fetita?
...mmm, sarmale. As mai face si eu, nu am mancat de la Craciun, doar ca ai mei nu se omoara. Doar Dariei ii plac mult.
claudia v-ati distrat nu gluma de Revelion. Si ce de cadouri au primit copilasii de la Mos. Inseamna ca au fot tare cuminti!

va doresc un weekend placut.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Aoleo,abia sa va gasesc sorelor,pe pagina 3 ??????
Haideti la o cafea si la povesti :

Eu am lucrat en gross in we,musafirii banateni au plecat ieri de dimineata la 3, sunt varza de oboseala si nu ma pot odihni din cauza frigului,la noi numai functioneaza centrala bine din cauza temperaturilor de afara,musai sa chemam azi pe cineva ca o luam razna de frig.
Ionica da-ti o palma ca io-s dita-mai banatanca nu ardeleanca nu ca ar fi diferenta prea mare intre cele doua regiuni dar na tre' sa zic mersi mult de aprecieri,esti o dulce si da cum zice si Mira esti doar gravida nu fii pesimista ca acusi iti revii la talia normala uite mai primesti unul.
Trebuie sa il trezesc pe Andi sa il duc la gradi,revin apoi.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor mamicilor si la multi ani! Noul an sa va aduca numai bucurii!
Am revenit si noi sambata noaptea din concediu. Ne-am simtit tare bine, nu-mi mai venea sa plec. Singurul lucru neplacut e ca Maria a facut viroza chiar in ajunul Craciunului, cu tuse si multe mucozitati in gat si am stat mai mult in casa. N-am mai ajuns la Brasov, din pacate. In rest totul a fost super. O sa pun si ceva poze cand o sa am timp.
Din pacate Mariei nici acum nu i-a trecut tusea, dar o doftoricim de zor, sper sa scape, ca tare prost doarme noaptea, mititica.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

buna la toate mamicile
noi suntem mai bine,am renuntat deocamdata la lapte si a inceput sa bea ceai care inainte nu il vroia
claudia spor la treaba
ionica
anaangel sanatate micutei sisa/i treaca raceala

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput