Mamici in Germania (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

buna seara

eu sunt terminataaseara a luat/o de la capat cu vomitatul pana dimineata la 6 si de trei ori pana acum,ma nou kk miroase foarte urat
am fost in boblingen,tubingen la spital si au zis ca nu are nimic grav eu nu mai inteleg nimic,in romania cand baiatul meu a avut asa mi l/au bagat in perfuzii si aici nu ii fac nimic
i/u facut analize care au iesit bine are destul lichid si nu sunt probleme ca vomita si are diareenu mai inteleg nimicadica are de unde sa piarda
nu ni/au dat nimic pentru kk nici ptr vomitaturi cica trece de la sine,dar nu stiu cand
va pup si va doresc duminica placuta
claudia spor la musafiri
ionica la multi ani cu intarziere si sarcina usoara
mariana distractie placuta in austria

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Dora du-te maine la kinderarzt,nu se poate se deshidrateaza fetitza si eu am fost internata cu Deni in Ro cand avea viroze din astea cu vomitat si diaree,nu stiu zau ce sa zic decat sa te duci la alt medic cu Angi maine, fetitza bolnavioara si mamica ingrijorata .
Ionica numai maine nu-i poimaine se zice in Banat,lasa ca acusi aduci pe lume bebelusul si te scapi de dureri si kg in plus,idem si ptr Mariana cu durerile,da chiar asa numai tine pe Lizuca in brate ai grija! .
Mira multumim de urari si ami stai si tu cu noi pe aici,ca ce mi Sweitz ce mi Deutschland .
Miki unde ai disparut?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neata

e pregatita.

Clau, am intrat in tura normala ( de 6 zile ). Lasa-mi offline cand te gasesc acasa. Revin dupa ora 14.

Va doresc o saptamana buna.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

RICEA
Mi se pare aberanta reactia medicului,cum adica are de unde sa piarda lichide?pai saracul copil pe langa lichide pierde si minerale si altele care-i sunt necesare.

Uite cum am facut eu:
am sunat la salvare 112 pe la 2 dimineata,am explicat ca copilul vomita foarte tare si are diaree acuta.
am facut un saculet cu cele neceare si m-au dus ei cu salvarea pana la primul spital de copii din Levercusen,spre ghinionul nostru,pitica a luat un virus si mai nasol de acolo si uite asa am ajuns dupa inca o saptamana stata in spital cu ea,la aldoilea spital in dusseldorf unde m-au pus intr-o camera separata singura si asa s-a facut copilul bine.
trebuie perfuzie de urgenta,curajaj .

Sophia 2ani
+26
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

ionica,claudia
ieri,fata a fost bine dar a inceput sotul tot vomitaturi si diaree
astazi a inceput din nou si fata
si eu ma sit cam naspa oate urmez eu
nu mai am chef de nimik
va pup
claudia spor la munca

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Ricea ,nu te stresa ,este vorba de o Gastrointerita din ce am inteles.
fii foarte atenta la igiena,de cate ori mergeti la toaleta sa dezinfectati ,eu utilizez un spray ,spalatul mainilor foarte bine cu sapun anitbacterial este foarte important.
Cand pitica vomita trebuie sa schimbi totul si sa le fierbi separat.

am trecut prin acelasi calvar tipm de trei saptamani,am fost bonlavi amandoi,eu ,la un moment dat eram cu pitica in spital (spital pt. copii) si a trebuit sa ma duca cu salvarea la un alt spital de urgenta sa-mi faca o injectie contra starilor de voma.
Nu inteleg foarte bine cum functioneaza siitemul lor ,dar ma rog, stiu ca va veti face bine si fa in asa fel sa o tii pe bebe cu dieta.

Sotul isi v-a reveni in doua zile,tu trebuie sa te hidratezi si sa mananci foarte usor,eventual fara prajeli.

Curaj.

Fetelor ,vad ca o tineti pana la sfantul Ion in petreceri,
La multi ani tuturor Ioanelor si ionilor inclusiv mie.

P.s.
am facut o cafea super tare,a inceput deja juniorul in burta sa-mi dea pumni.

Am pus niste filmulete si alte poze de la noi,aici ninge si suntem sub zapada de 3 zile cu temperaturi scazute de -10°.

Va pupic

Sophia 2ani
+26

Mergi la inceput

Astazi spunem LA MULTI ANI IOANELOR toate,sa fiti sanatoase,fericite si sa aveti parte numai de bucurii in viata alaturi de cei dragi voua

si acuma :

LA MULTI ANI FRANCESCKA,sa-ti fie viata plina de bucurii,impliniri,fericire si sa fii sanatoasa si iubita de cei dragi

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

La multi ani Franceska cu intarziere!

Fetele ,no moare sobectu ,de cateva zile e ceatza la noi,unde sunteti?

Helooooo!

Sophia 2ani
+26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Caludia74, Ionica,
multumesc de urari!

Eu am sarbatorit incepand de alaltaieri si am deja 11 cutii mari si 5 mici impachetate. Nu am ajuns inca la dormitor, bucatarie si baie, chestiile de decor si tablouri. Apoi mobila, electrocasine mici etc.
Eu o vreme nu voi intra pana am net in noua locuinta si dupa ce impachtez compu saptamana viitoare. Asa ca nu lasati sa moara sobiectul, resuscitati-l, puneti-l iar pe picioare, ok?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Ok Cescka wir werden versuchen Ihn zu leben zu bringen ode Ihn zu reten,ca-i Ko,daca nu avem cu cine asta e! deci urmeaza si la tine ce a fost deja la Claudi@,iti urez succes si spor la treaba,sa ne auzim cu bine .

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput