Mamici in Germania (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani!

Noi am petrecut acasa, cum altfel. Pana la 23:00 am rezistat la tv cu tati apoi m-am intins putin sa fiu langa Benji daca se trezeste din cauza artificiilor. Pe mine care adormisem m-au trezit pe el NU. Sotul nici nu avea de gand sa ma trezeasca!!!!! Asa ca la 23:55 am desfacut repede sampania (rosie am baut doua pahare) si pe la 01:00 ne-am retras la nani. La 03:00 Benji a baut lapte eu eram chioara de somn dar copilu a mai dormit pana la 8:30. Acuma am baut si eu o cafea de la Elle si sunt in forma! Doar tati doarme inca. Primul care ne-a sunat sa ne ureze An Nou fericit a fost socrul meu. Acuma tornada mica (face si cate 5-6 pasi singurel) se invarte pe aici si chiuie!!!!!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

LA MULTI ANI 2009

Aho, aho, copii si frati,
Stati putin si nu mānati
Si cuvāntul mi-ascultati:

Am plecat sa colindam
Pe la case sa uram,
Plugusorul romānesc
Obiceiul stramosesc.

Va uram cum se cuvine
Pentru anul care vine
Holde mari
Cu bobul des
Si pe creste
Si pe ses!

Cāte mere īn livezi
Atātea vite-n cirezi;
Cāta apa īn izvoare
Atāta lapte-n sistare;

Sa ne fīe-ndestulata
Casa toata!
Tara toata!
Ia mai mānati, mai flacai!
Si strigati cu totii mai!
Hai,hai!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

LA MULTI ANI IONICA,sa ai parte de sanatate,bucurie si fericire alaturi de cei dragi tie,sarcina usoara

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Aloooooooooo trezirea Deutschland,voi ati adormit iarasi,sau tot intr-un chef o tineti,cum ati inceput anul,cum ati petrecut, Cescka si Dora ne-au istorisit deja cum si-au petrecut trecerea dintre ani,Dora imi pare rau de micutza ca se simte asa rau,ii doresc insanatosire grabnica , Miki,Mariana,Claudia )precis nu are inca net),Ionica,Miri,Carmi,Angi,Ioana,Didi,Trischa,Kari,Andreia,Alexandra stim ca nu s-a repatriat inca,nimeni nimic.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

La multi ani, Ionica! multa sanatate si sarcina usoara in continuare

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

LA MULTI ANI 2009,
va urez si un an nou fericit care sa va aduca numai bucurii,impliniri si cel maipresus de toate ,multa sanatate!!!

....nu stiu daca ma mai tineti minte. Nu am mai intrat de mult pe aici..... timpul, care parca tot mai scurt e. Si astazi ar fi trebuit sa lucrez dar am plecat acasa ca nu e mai nimic de facut. Copii cei mari cu sotul au plecat la ski, eu am ramas cu pitica care e bolnavioara.

Ionica LA MULTi ani!! multa sanatate si fericire! (si mama mea e nascuta tot pe 1.1.)

Numai bine va doresc!

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Hallo si de la mine.
Noi am petrecut frumos, au venit la noi 2 romani si 2 chinezoaice (din pacate partenerul de joaca al Elizei a ramas acasa cu taica-sau, care era racit cobza si n-a avut chef de socializare). Fata a adormit cu 20 de minute inainte de anul nou, i-am lasat radioul deschis pe fundal sa fie zgomot in casa sa nu se sperie de la artificii. Am mancat, ne-am veselit, pe la 2 dimineata au plecat invitatii ...

Din nefericire ieri m-am trezit dupa somnul de frumusete de la pranz cu o durere de umar. M-am pus sa calc niste rufe, asa ca durerea s-a agravat. Am ajuns la urgenta - am pierdut vreo 2 ore ca prostii pe-acolo pana ne-a luat cineva la consult: blocaj muscular, probabil ca duc copilul in brate cu mana dreapta . Mi-a recomandat niste exercitii ca sa deblochez muschiul, in rest .. paracetamol ca-s gravida, si altceva n-are ce-mi face, asa ca m-a trimis acasa . Noroc c-am gasit eu prin dulapul propriu niste diclofenac crema, pe care scrie ca se poate aplica pana in luna a 6-a de sarcina daca e "neaparata nevoie". Cum nu ma puteam misca de durere, am considerat ca e neaparata nevoie, si asa am reusit sa adorm si eu aseara. Azi am stat mai mult in pat. La urgenta mi-a zis ca trece in 2-3 zile. Sper sa fie asa, ca duminica plecam 3 zile in Austria, sa vada si copilul zapada ...

In rest ... va urez Un An Nou fericit, plin de sanatate (stiu eu ce vorbesc ) si multe bucurii, dulci tuturor, ca inca nu ne-am virusat niciunul de gripa.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ramona, vad ca esti deja in trimestrul II de sarcina poti sa si inghiti ceva antiinflamator. Mie mi-a dat medicul cand eram gravida cu cea mica Spiralgin (acid mefenamic) pentru ca aveam des dureri de cap. Sau un diclofenac, ibruprofen... Eu de la Craciun sunt cu gatul intepenit. si mie mi-a spus la fel medicul masaj, dar "fest" si creme sau tablete, iar daca nu trece....inca nu a trecut, ma trimite la un masaj profesionist
Multa sanatate si sa treaca repede sa va puteti distra in austria. Mergeti la ski?

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Multam de sfaturi, a mai trecut nitel durerea, adica azi ma simt mai bine. Ieri insa de-abia am rezistat, am zis ca nu mai se termina odata ziua, sa adorm si sa nu mai simt durerea .
Nu stim niciunul sa schiem, asa ca mergem doar sa vedem zapada si sa ne batem cu bulgari . Plus de asta ne intalnim cu o prietena din Elvetia - mamica unui alt prichindel de seama Elizei.
Sanatate multa si tie - masajul profesionist ajuta, dar trebuiesc destul de multe sedinte - si nu intotdeauna sunt atat de multe platite de casa de asigurari.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna seara fetele,

Va multumesc la toate pentru urarile de bine .De ziua mea , am stat cumintei acasa,am facut un tort cu de ciocolata si am suflat cele 36 de lumanari care nu se mai stingeau.

Astazi am iesit putin din casa la shopping,dar tot pentru pitica am cumparat cate ceva avand in vedere talia mea de elefant Dumbo.

Am intrat in linia cea dreapta a sarcinii,mi-au ramas 3 luni si ma simt deja greoaie ,dorm foarte aiurea,mai ales ca se tot trezeste pitica si vrea la noi in pat.Va imaginati cum este,una in burta si alta pe spate ca un Koala ,mai ales ca adoarme doar cu mana pe obrazul meu scarpinandu-l.

Va urez la toate o seara frumoasa.

Sophia 2ani
+26
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput