Mamici in Germania (6)
Raspunsuri - Pagina 8
ionica spune:
Buna seara fetele,
Claudia ,scuze ,nu m-am prins ca esti banateanca,oricum esti frumoasa si asa![]()
Fetelor,mie la ultima ecografie mi-au spus ca voi avea de fapt un baiat,dar nu este sigur,joi voi face iar o eco,sper ca de data asta sa-mi confirme,altfel ma duc in alta parte .
Doctora mea e cam sarita de pe fix,ea nu prea ma baga in seama cand ii spun ca de fapt eu sunt un caz mai special,am pierdut 5 sarcini iar pe Sophia am adus-o pana la 38 de saptamani cu greu.Acum,multumesc lui dumnezeu nu prea au fost cine stie ce probleme pana aici,chiar nu mai conteaza daca voi avea fata sau baiat,important sa iasa sanatos.
Mai am o alta problema,nu vor putea sa-mi faca epidurala decat anestezie totala daca e caz de anestezie,sper sa nu.Am facut Peridurala cu Sophia si mi-au lezional nervul sciatic,din nefericire cand fac efort se blocheaza si nu mai pot merg,deja de la sarcina greoaie se blocheaza mai des,simt ca mor de durere cateaodata.
dar ,mi-au mai ramas doar 2 luni si jumate pana la termen![]()
angela_lexi ,bine ai revenit, abia astept sa vad pozele.cum a fost in bucuresti?
Vreau si eu acasa,dar dupa ce nasc.
ricea ,ai oprit laptele definitiv?
A mea are doi ani si tot mai bea doua biberoane de lapte pe zi.Ebine sa o obisnuiesti cu ceai dar neandulcit.
Miracklucker,
Nu-mi este teama,eu slabesc foarte repede,totul e sa se termine sarcina cu bine.
Sophia 2ani 06.09.06
+28 
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
angipangi spune:
ionica definitiv nu,dar decate ori ii dau lapte vomita si face diaree.Am incercat lapte fara lactoza si de soia dar nu bea .ceaiul il dau neindulcit.
teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
ramonaiani spune:
Ionica, off, ce de probleme
ca sa te simti mai binisor oleaca
. Mai e nitelus ![]()
Eliza inca bea 2 biberoane de lapte: amandou seara, unul pe la 7 si altul pe la 10, cand incerc sa o culc.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
16+
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ricea ionica definitiv nu,dar decate ori ii dau lapte vomita si face diaree.Am incercat lapte fara lactoza si de soia dar nu bea .ceaiul il dau neindulcit. ![]() |
Dar lapte de capra ai incercat? Sau de alt animal, inafara de vaca. Poate cine stie, il tolereaza altfel
.Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
16+
angipangi spune:
ramonaiani pana acum a baut aptamil pe care il bea in cantitati mari si nu a avut probleme acum nu stiu daca el e de vina sau nu.
lapte de capra nu am incercat nici nu stiu unde gasesc,in rest altfel de lapte nu vrea
teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
trischa spune:
Salutare tuturor,la multi ani si sanatate multa in noul an!!am venit si noi din ro vineri.a fost frumos si frig.partea urata e ca am fost toti bolnavi dar acum ne-a trecut.cineva intreba de lapte de capra,se gaseste la HIT daca ai asa ceva in zona.inca odata,toate bune si va

claudia74 spune:
Hei salutare,haideti la cafea,bun venit celor repatriate
:

Ionica ce chestie cu ecografiile astea, pai atunci ar cam trebui sa schimbi culoarea la carutul de jos de la semnatura,inca nu se stie sigur,pai sper pana nasti sa stie sigur,ar fi fain sa fie baietel,se bucura precis sotul
?ce scrie la mine la id?hai te iert ca esti gravida,cu dor de casa,cu dureri...
lasa ca acusi trece.
Dora diaree parca trecuse cu stim noi ce metoda babeasca a la Romania
,acu numai vrea deloc lapte sau care-i faza,am vb de reducerea sticlelor,cum sta treaba acum?
Alexandra insanatosire piticii tale,imi pare rau ca nu v-ati simtit prea bine acasa,cand copilul ti-e bolnav esti intors pe dos din toate punctele de vedere,acu e mai bine,ati fost deja si aici la medic de copii? 
Mariana tu ce faci cu durerile alea,chiar nu se poate face nimic,ai grija de tine si sper ca nu o mai ti in brate pe Eliza prea mult.
Trischa bine ai revenit imi pare rau si de starea voastra de sanatate in ro,nu cred ca v-ati chefuit nici voi prea mult din cauza racelii.
Claudia esti absenta nemotivata ca ai net deja ![]()

Mikiiii idem,ai promis o revenire in forta si nimic 
.
Mira da a a fost distractie faina la noi de Craciun cu feteitele prietenei mele ce au fost la noi, am umblat 3 zile prin Rofu,Toy's us,etc au primit tot ce si-au dorit copiii,ba chiar mai mult,dar toate zac acu neatinse,mai pe copiii astia nimic nu-i mai atrage numai desfacutul cadouruilor si un wow atunci pe loc,peste 5 min e vorbei totul,voi cum ati petrecut?
Restul fetelor,numai aveti chef de povesti?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
anangel_lexi spune:
Buna dimineata.
Ionica, a fost frumos in Bucuresti, chiar daca e aglomerat si se circula din ce in ce mai prost. A fost foarte frig, noaptea erau si -20 de grade, dar altfel a fost deseori insorit. A si nins o data si s-a depus zapada, era asa frumoos. lasa ca mai ai putin si mergi si tu
Sarcina usoara in continuare. V-ati gandit la nume?
Claudia, multumesc pentru reprimire si pentru urarile de sanatate.
Noaptea asta a fost prima in care Maria n-a mai tusit. Sper s-o tina tot asa. Ma bucur ca ati petrecut Sarbatorile asa frumos.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
ionica spune:
Ricea,
Imi aduc aminte(cu neuronii astia nu-i de glumit in sarcina) deabia acum,pitica mea la 1 an a facut o alergie la toate tipurile de lapte ,am fost la pediatru si mi-a recomandat Nestle Sensitive cred ca pe cutie scrie NESTLE HA ,incearca-l ,ue am fost surprinsa cat de bine i-a mers timp de un an .
Dupa ce am oprit laptele praf am bagat-o pe lapte 0,3% grasimi,sa aibe digestia usoara.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ricea ionica definitiv nu,dar decate ori ii dau lapte vomita si face diaree.Am incercat lapte fara lactoza si de soia dar nu bea .ceaiul il dau neindulcit. ![]() teodora de angi pangi 28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora |
Sophia 2ani 06.09.06
+28 
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
miraklucker spune:
....mai exista lapte praf HN 25 special in caz de diaree Milupa. Cred ca Aptamil. Are o culoare rozacee dar ai mei cand le-am dat nu au comentat
Claudia, noi obisnuit ca in fiecare an
. In 24 am fost la biserica (la evanghelici) apoi acasa, numai noi cu copii. In 25 am fost la ortodoxi la biserica, apoi am plecat la cumnatii mei, fratele sotului a carui nevasta e tot romanca, Iar de acolo a doua zi am plecat cu totii mai departe la socrii. Si in 26 acasa. Eu am lucrat si intre Craciun si Anul nou chiar si pe 2 ian, asa ca nu ne-am prea putut intinde. Am fi vrut macat in noaptea de anul nou mai mergem odata la socrii. E asa frumos acolo la munte, ei stau in Klosters, e o statiune montana, dar soacra ne-a spus scurt sa venim dar altadata
. In ultimul timp e tot mai sesibila ...cu nervii si noi suntem multi si galagiosi
.
V-am pupat
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder