Mamici in Germania (6)
Raspunsuri - Pagina 19
ionica spune:
angel_lexi, daca ai condus in bucuresti nu vad de ce tie frica sa conduci in germania in oras.
Mie personal imi par foarte civilizati la volan si nu am avut niciodata probleme cu ei.
Pune si tu in geam o lamaie cu "bebe la bord "la inceput si sa vezi ca sunt si mai eleganti.
Oameni mai civilizati ca nemtii la volan eu nu am vazut,cateodata ma enerveaza civilizatia lor
,obisnuita ca in costa rica unde fiecare se descurca,un fel de bucuresti
.
Claudia,noi suntem bine ,singurele de duminica ,sotul este la un seminarium dor la 30 km de casa,i-am propus personal sa ramana peste noapte cu toti ceilalti colegi care vin din toate tarile,asa pot si eu sa am o mini vacanta-nu mai fac cina si stau la PC cat vreau
.
Aici a inceput sa ninga,la voi cum e?
Cred ca azi voi da o tura pana la Solingen, am gasit un nou parc inchis pt. pitici
www.tiki-kinderland.de ,sper sa fie ok.
Pupic la toate.
Sophia 2ani 06.09.06
+31 
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
ramonaiani spune:
Miriluta iti doresc multa putere sa treci peste probleme.
Ziua de ieri a fost chiar frumoasa. N-am ajuns noi la biblioteca, ins am mancat cu tati la cantina, ne-am intalnit cu o prietena si ne-am dus la o cafenea + loc de joaca intr-o librarie. Pitica s-a distrat cu alti pitici, prietena a alergat dupa ea, si eu m-am delectat cu o ciocolata calda si am rasfoit niste carticele. Am si cumparat 3 carticele pentru varsta ei (adica de-alea cartonate, care rezista la tratamente brutale
).
Anangel sa stii ca se conduce (asa cum ti-a zis si Ionica) foarte civilizat. Te incadrezi pe prima banda, mergi incet (daca sunt tampiti care se grabesc, n-au decat sa te depaseasca!) si respecti toate regulile pe care le-ai invatat. Si eu tot aici am exersat condusul, si pot spune ca am ajuns chiar sa imi faca placere (eu care aveam o frica inspaimantatoare de volan
). Curaj (inceputul e greu - mergi cand e sotul langa tine, apoi pune-l in spate sa te supravegheze de cateva ori, pe urma merge singura) si bafta multa!
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
19+
Mihaelaaa spune:
ma mai tineti minte?
N-am mai scris de muult...da pur si simplu n-am avut timp.
Davidu meu mergea de 2 ori pe sapt la gradi si in zilele alea adunam si io prin casa...
De sapt asta merge de 4 ori pe sapt si banuiesc ca o sa am mai mult timp de forum...daca ma mai primiti![]()
Claudi@,cum esti,ai nascut?
ionica,e suuuuper ok..macar pt David si pt mine
.Avem si noi asa ceva in oras (http://www.megaplay.info/) si mergem destul de des...
Prima data am fost cu David cand avea 9 luni...si am mers pt ca avea cineva ziua de nastere..ma asteptam sa stea in carut.da nuuu..s-a jucat de numa...
Acum ii place si mai mult
Mihaela
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
Mihaelaaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaiani Miriluta iti doresc multa putere sa treci peste probleme. Anangel sa stii ca se conduce (asa cum ti-a zis si Ionica) foarte civilizat. Te incadrezi pe prima banda, mergi incet (daca sunt tampiti care se grabesc, n-au decat sa te depaseasca!) si respecti toate regulile pe care le-ai invatat. Si eu tot aici am exersat condusul, si pot spune ca am ajuns chiar sa imi faca placere (eu care aveam o frica inspaimantatoare de volan Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) 19+ |
Sa sti ca asa mi-a mers si mie..inRomania m-am jurat ca io nu fac carnetu...si asta numa de frica
Aici a trebuit sa-l fac,chiar daca intre noi fie vorba vroiam numa carnetu,nu sa si conduc...
Dupa ce l-am luat am mers un an jumate numa cu sotu in masina,rute scurte numai....
si acum...zici ca-s profesionista (mi-au murit laudatorii,ce sa-i faci!).
Sotu tot zice ca acum urmeaza sa fac un accident pt ca sunt mult mai sigura pe mine,deci mult mai neatenta

sper sa ma opresc aici..
Ce vreau de fapt sa zic e ca daca IO am putut,poate oricine...serios!
Mihaela
de
DAVID-29 martie 2007DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
anangel_lexi spune:
Ionica, pai asta e problema, ca nici in Bucuresti nu aveam curaj sa conduc. In Romania am condus doar in afara localitatilor, pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Uff, sper sa depasesc pragul psihologic.
Mihaelaaa, bine ai revenit!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
claudia74 spune:
Mihaela multumim de vot si ne bucuram de revenire
.
Alexandra do shafts dass,mai inchipuieti ca si eu am facut scoala de soferi in Tm,am ajuns aici nu am avut voie sa conduc 4 ani cu permis romanesc,apoi a intrat Ro in EU,mi-au transcris astia permisul,ok am permis,masina,dar.......... habar nu aveam sa conduc, sotul zice tine cheile si du-te,deci ma urcam plangand si tremurand la volan,dar am invins teama pana la urma si asa incet (cateva luni) am devenit stapana pe mine la volan,am facut si ceva zgarieturi la masinutza noua,dar na asta lipsa de experienta isi spunea cuvantul,hai ca te descurci tu ar fi bine sa-ti iei o masina automatic la inceput,sau aveti deja masina.
Ionica si aici e rece si a fulguit,e rece si inghetat,m-am bucurat ieri aiurea de soare,trebuie sa fie si la voi Spielhalle unde poti merge cu a mica.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
miraklucker spune:
He, he Claudia...zgarieturi de masina noua am facut si eu, si chiar destule
. Acum nu mai e noua asa ca pot face in continuare. Si eu am invatat aici sa conduc, a trebuit sa fac scoala de la inceput. Plangeam ca aveam masina in fata casei si nu aveam voie sa conduc. In TM insa nu am curaj nici acum sa conduc, doar daca stiu ca nu ajung prin centru si nu in orele de cisculatie mare
.
Ionica la noi la Bodensee a iesit in sfarsit soarele, dupa luni de ceata deasa, dar in weekend se anunta ninsoare.
Noi suntem iarasi raciti de parca ne-a trecut??!!. Daria a reluat-o de la inceput cu tusea, sora-sa a urmat exemplu, iar sotul e si el cu capsa pusa
. In resti ne-am reluat activitatile, parca trecut o vesnicie de cand ne-am intors din vacanta
. A fost asa de bine si de frumos, ca as pleca acum inapoi.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
anangel_lexi spune:
Multumesc mult de incurajari!
Claudia, avem masina cu schimbator manual, sotul meu a tinut mortis sa fie asa si adevarul e ca noi am invatat sa conducem pe masini cu schimbator manual, asa ca nu stiu cum m-as descurca cu una automata, mai ales la plecarile din rampa...
De zgariat probabil ca o s-o zgarii si eu pe a noastra, sa vezi ce-o sa mormaie barbatu' ![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anangel_lexi Claudia, avem masina cu schimbator manual, sotul meu a tinut mortis sa fie asa si adevarul e ca noi am invatat sa conducem pe masini cu schimbator manual, asa ca nu stiu cum m-as descurca cu una automata, mai ales la plecarile din rampa... |
Se conduce mult mai usor aia cu schimbator automat, ca n-ai decat doua pedale: frana si acceleratie (si vreo 3 pozitii la schimbatorul de viteze: reverse, direct si parcare
O sa ai probleme la inceput cand schimbi masinile, ca esti obisnuita sa lucrezi cu ambele pedale, si apesi instantaneu si pe frana si pe acceleratie
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
19+
ionica spune:
Hai salutare fetele,
cand ziceam si noi ca ne este bine,hop o gripa sau ce-o fi asta ca mor de durere de tot.
Fiica-mea are febra,nas cu muci si tuse magareasca ,basca ii curg si ochii
si yo care ma laudam ca e hibrid bun si nu raceste,da lasa ca-i bine pt. imunitate
.
Mai nasol e la mine ca nu pot medicamente ,doar ceai cu miere, am terminat un borcan
cu miere si am trecut pe Nutella ,e mai buuuuuuuuna ciocolata dar imi da sututi pitica din burta,cred ca-i place si e!!!!
Sotul nu s-a intors inca ,deabia sambata ,a zis ca vine la micul dejun si aduce el chfle proaspete.
Mama ,imi vine sa-l iau de gat pe omul meu in perioada asta
numai din cauza lui ma dor toate cele,nu mai pot iesi ,nu mai fac nimic,stau si dospesc si cres pe zi ce trece mai rau decat cozonacul.
Pipici la toate.
Sophia 2ani 06.09.06
+31 
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy