Mamici in Germania (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Alexandra bleib ruhig si spor la treburi,vi-a trecut raceala?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Alex, bine ai venit. Si eu tot in Hessen sunt .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Claudia,

Ce-i cu tine? lipsa soarelui genereaza carente de vitamina D si automat simptome de stari de ameteala.
Esti ok?
Eu as fi facut niste UVE dca nu eram insarcinata. Daca vine primavara eu plec in Corsica cu catel si purcel,acolo iese soarele din aprilie pana in noiembrie.
Germania pt noi este doar provizoriu .

Sophia 2ani 06.09.06
+31
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Haideti la cafea :

si om vedea mai departe ce facem....

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Moin si danke pt cafea .

Azi intentionez sa ma duc in oras cu pitica, sa trecem pe la biblioteca (data trecuta de-abia am tras-o de-acolo, nu vroia sa mai plece de la copii). Nu mai e nimic gatit in frigider, asa ca poate luam masa la cantina universitatii, cu tati .
Sa vedem insa ce parere are sefu' Eliza de planurile mele [:))].
O zi frumoasa tuturor .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Claudia, , Mariei i-a trecut raceala in schimb eu am nasul mereu infundat... Nu stiu cand vom scapa definitiv.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Salut. Eu am foarte mult de lucru la serviciu si nici privat nu stau prea bine. Tocmai am aflat ca sunt din nou insarcinata (5 sapatamani) insa singerez foarte tare si doctorul meu zice ca pericolul unui avort spontan e mare. Eu am avut probleme la ambele sarcini: singerari, pericol de avort spontan, stat in pat, luat medicamente cu pumnul si rugaciuni sa mai tin copilul macar pana la saptamana 27...Si inainte de a o avea pe fie-mea am mai pierdut 2 sarcini. M-am decis sa intrerup sarcina pt ca nu ma mai simt in stare sa o iau de la capat cu medicamente, stat in pat si sute de analize sa vad daca copilul e ok sau nu. E totusi dureros sa renunti la un copil .
In alta ordine de idei sunt cam in kkt si cu casa, suntem in Umbau cu baia (adica praf, stres, mizerie, zgomot)...Ma cert cu toata lumea...imi vine sa iau pe toata lumea la bataie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Mirilutza,

Sincer imi pare rau de situatia in care te afli, stiu ce simti ,am trecut prin aceiasi experienta inainte de a avea un bebe.
Dumnezeu sa te ocroteasca

Sophia 2ani 06.09.06
+31
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Miri imi pare sincer rau in ce situatie te afli,tu stii insa mai bine ce trebuie sa faci,noi te ajutam moral,dar decizia mare o luati in familie,cu umbau-ul baii nu e de mirare ca s-a intamplat asta,hai capul sus ca va fi bine egal ce decizie iei,lasa supararea bea niste beruhigunstee,varsati oful aici dar nu in familie oke?
Alexandra ma bucur ca i-a trecut raceala Mariei si imi pare rau ca ai furat-o tu? gutte beserung
Mariana cum a fost ziua de ieri,ati reusiti sa faceti ce ti-ai propus a fost de acord serifa?
Ionica nu ma mai doare capul yupiiiiii a iesit soarele ieri la noi,voi sunteti bine?
Alex acu ai disparut de tot,vad ca ai sters toate mesajele,mea culpa daca am fost rea cu tine.
Dora,Claudia,Miki numai povestiti nimic,e monotona viata voastra!
Angi cum mai e atmosfera in familie,sau ai plecat deja in Ro? sa ne scrii cand te intorci
Mira e totul ok unde v-ati mutat,are si sotul job sau tot baby sitter e,copiii sunt toti la kindergarten nu?
Va las sa-mi termin cafeaua :

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Miriluta, imi pare tare rau ca ai asa o perioada grea. Sunt si eu alaturi de tine moral, vorba Claudiei, vino si varsa-ti oful aici, sigur de va ajuta. Succes cu Umbau-ul baii.
Restul fetelor ce mai ziceti?
Eu sunt stresata rau ca trebuie sa incep sa conduc, n-am mai condus de 3 ani si mi-e o frica... Iar in oras n-am condus niciodata, de frica, doar in afara localitatilor. Acum, am n-am chef, trebuie sa conduc peste tot. Sper sa reusesc sa depasesc teama.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput