Mamici in Germania (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

buna dimineata,

Claudia ,nu inchide subiectul te rog frumosEu am nevoie de voi ca de aer,daca va "evaporati"eu cu cine mai bavardez?
Macar astepta si tu sa nastem puiutii si sa vina primavara,atunci vom iesi mai mult din casa

Angiutza,
Daca spui tu ,probabil asa o fi, eu stiu ca piticai mele ii merge bine cu actimel sau fara....
Probabil ca este doar autosugestie,de fiecare data cand bea o doza imi spune ca nu v-a avea mucosi la nas.
Imi pare rau ca treci printr-o perioada nasoala,daca te consoleaza, toate avem momente din astea in viata,important este sa reactionam ca niste adulti.
Iti v-a fi greu fara bebe dar e importanta aceasta calatorie,poate reusesti sa-ti faci ordine in suflet,curaj.

Angela_Lexi, esti racita? eu asi zace zilnic in pat dar nu ma lasa dinamita de Sophia,de cand a iesit soarele vrea doar in parc la facut castele din nisip.

Vreu si eu o pauza, sa dispar o saptamana, oare voi putea sa dispar vreodata o saptamana cu doi copii?

Hai pupici la toate care ati mai ramas.

Sophia 2ani 06.09.06
+31
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

nu/l inchide
hai ca dau

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ok fetelor,
Angi imi pare rau ca ai avut probleme in familie si ca trebuie sa pleci fara baietelul tau in Ro .
Mariana sper sa fie bine cu bunica sotului,ai grija de tine .
Ionica aici primavara vine greu si pleaca usor .
Alexandra sanatate multa .
Dora o punem de-o dai de baut .
Miki absenta nemotivata

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74
Ionica aici primavara vine greu si pleaca usor .

Ca bine ai spus-o!

Eu ma simt aiurea, de-abia o scot pe fie-mea in curte cate-o juma de ora pe zi, si voi vorbiti de castele de nisip!
Azi am bagat un ochi in cutiile cu hainute ramase de la Eliza, sa le sortez pentru bb2. M-a distrat, ca am 30 de body-uri marimea 50-56 (adica pt lunile 1-2). Vorba sotului: tre sa faca copilul parada modei sa ajunga sa le poarte pe toate .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
17+

Mergi la inceput

Ptr.fetele care asteapta vremea buna de aici .
Azi am fost cu Denisa la Stuttgart,ausflug & shopping intre fete.
Carmi dau ignore,am in viata lucruri mai bune de facut decat tiganeli cu persoane care si-asa nu si-au dat interesul pe aici.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Va salut si eu!
noi numai ce ne-am repatriat din skiferien. a fost minunat. Incerc sa-mi reintru in ritm si revin

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Mira m-am uitat la poze . Vai, ce copii scumpi ai!
Cred ca e frumos cu 3 in casa - nu ai timp sa te plictisesti (nu ca eu cu una m-as plictisi prea mult ). Sau tocmai ca-s mai multi, se joaca unii cu altii si-ti lasa si tie timp de respiro?

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

Va doresc o Duminica placuta.

Miki

Mergi la inceput

Ce mister cu postarile astea,zilnic dispar, deci fetelor e doch logisch ca ziua buna ca daca nu scriem nu tine subiectul,se va inchide oricum,nu tai si spanzur eu,chiar nu inteleg de ce sunt asa interpretate lucrurile,daca vreti scrieti,daca nu vreti nu scrieti si asta logisch oder?numai ca ar fi bine sa spuneti ca vreti sa va retrageti,ca numai aveti subiect de discutie aici,etc.
Alex draga mea mai esti si timisoreanca,cum poti spune ca scri doar asa ca ti-a zis Angiuta si sa nu se inchida subiectul ca ma ia cu dureri de cap,scrie draga mea ce vrei,eu am cerut sa ne imprietenim aici,voi chiar nu aveti nevoie de prietene? ramane la latitudinea fiecareia daca continua sau nu subiectul asta,dar nu pentru o anume clauza ci ptr ca va face placere sa vorbim.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am o perioada cumplita la birou asa ca o sa intru mai rar si pe fuga. Asta e, sper sa nu ma traga Claudia de urechi pentru absente.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput