Mamici in Germania (6)
Raspunsuri - Pagina 16
ionica spune:
Buna dimineata dragele mele,
Azi am dormit pana la ora 10am,nu-mi vine sa cred ,pitica a stat langa mine si a rasfoit in toate cartile de pe noptiera.Abia acum imi beau cafeaua de "dimineata", vom iesi afara si probabil vom gasi ceva de mancat pt, pranz,poate un Mc Donald,ar fi o premiera pt ea,oricum nu mai am niciun chef sa gatesc.
Va multumesc pt parerile voastre,sotul a inceput sa-i spuna Sarah cand vorbeste cu ea,pitica ii spune Didu-Didu, azi mi-a adus aminte ca trebuie sa-l dau cu crema pe burtica
.
Ricea, sunt convinsa ca pitica ta isi ea calciu din alte produse lactate,deci nu-ti face griji daca nu mai vrea sa bea laptic.
Angela_Lexi, imi pare rau pt. pitica ta, sper sa-i treaca curand.
Sophia ,a intrat in zona NU, imi raspunde doar negativ la tot,iar in ce priveste mancarea vrea doar compot de mere facut de mine
si cereale cu ciocolata ,ea le zice crokete ca cele a le lui Patty catelusul mic si pufos.
Mor de ras cand o aud,i.-am oferit carne ieri la pranz si mi-a spus ca nu vrea ca este mancare pentru elefanti
e haioasa rau.
Va pupic,
Sophia 2ani 06.09.06
+31 
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
anangel_lexi spune:
Ionica, super simpatica Sophia. Auzi, mancare pentru elefanti. Am ras cu lacrimi! De unde le-or scoate???
Cat despre faza cu "Nu" cunoastem, si noi avem aceeasi problema. De fapt, fii-mea cand ii zic ceva, zice automat "Nu veau" si daca o intreb de ce nu vrea zice "Ca nu veau!"
Maria incepe sa se simta ceva mai bine, off, Doamne ajuta!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
ionica spune:
Angel_Lexi,
asa este ,sunt mari banditi la varsta asta,mie imi este draga de mor desi de multe ori trebuie sa fiu autoritara cu ea,altfel,v-a face ea politica in familie,lucru pe care nu-l voi tolera.
Eu o duc pe Sophia tot mai des in comunitate cu alti copii in speranta ca v-a raci si ea.
Copilul asta nu stie ce-i boala,imi este teama ca v-a incepe gradinita si vom avea probleme cu virusii.Ieri am dus-o la un loc de joaca interior si am pus-o sa se joace cu un copilas cu muchi si tuse cu speranta ca ea si ea
,nu ea domnule,zici ca-i hibrid de eprubeta
.
am alaptat-o pana la 23de luni,sa fie asta cauza?eu ii multumesc lui Dumnezeu ca-i merge bine.
Azi am facut un Gulash de carne si ciuperci ,a iesit delicios,bineanteles,Sophia nu a vrut carne,doar ciuperci ,a zic ca ea mananca ciuperci ca lupii
,nah, acum ce sa mai inteleg?
O fi vegetariana si nu-mi dau eu seama? nu vrea carne sub nicio forma,doar pulpite de pui facute la cuptor
si peste din belsug.
Of,ma simt culpabila,am mancat o imensa portie de tort cu ciocolata iar bebe din burtica este super mega fericit,da din picioruse mai mai sa iasa
,sper sa mai astepte ceva vreme.
Fetele,spuneti-mi si mie, pot boteza un bebe aici in germania la biserica ortodoxa romana? daca da ,fetele din duseldorf sau apropiere,dati-mi si mie de stire daca stiti vreo biserica ortodoxa.
Sophia 2ani 06.09.06
+31 
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionica Fetele,spuneti-mi si mie, pot boteza un bebe aici in germania la biserica ortodoxa romana? daca da ,fetele din duseldorf sau apropiere,dati-mi si mie de stire daca stiti vreo biserica ortodoxa. |
Noi am botezat-o pe Eliza in Germania (la Spitalkapelle, Lamprechstr. 2, Aschaffenburg, Hessen). In Aschaffenburg e un preot f bun, care vine de la parohia Romana de la Würzburg. Acolo s-a cladit o comunitate de romani foarte frumoasa
Si in Darmstadt exista o casa unde se tine sambata slujba, preotul vine de la Parohia de la Offenbach.
Cu siguranta exista mai peste tot in Germania grupuletze de-astea de romani. Trebuie sa interactionezi cu ei, preotii sunt foarte de treaba cand e vorba de botez
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
17+
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Ionica, fii fericita ca Sophia are un sistem imunitar atat de puternic. E cumplit cand copilul e bolnav, chiar si cand are o simpla raceala, pentru ca-l vezi ca se chinuie si te simti neputincioasa. Efectiv mai mult decat sa-l doftoricesti cum te pricepi mai bine, nu ai ce sa faci. Si sentimentul asta de neputinta e groaznic, cel putin pentru mine.
Despre biserica ti-au raspuns fetele. Poate daca e totul Ok cu noi atunci, vom merge si noi de Pasti la biserica romaneasca din Saarbruecken. In afara de cea din Luxemburg, e cea mai apropiata, iar in Luxemburg nu-mi place.
Maria e mai bine, se amelioreaza tusea si secretiile de la o zi la alta. Doamne ajuta!
de
Din ce in ce mai mare
ionica spune:
Buna dimineata !!
Ce-i aici fetele? ati intrat in greva?
Abseentismul se pedepseste conform legii5 biciuri
si o
poate asa va scot din barlog.
Sophia 2ani 06.09.06
+31 
ramonaiani spune:
Prezent!
Chiar vroiam sa intreb si eu ce-i cu linistea asta
.
Noua ni s-a intamplat una nasoala: bunica sotului a facut un atac vascular, e internata in spital sarmana. Vroiam sa sar excursiile in RO pe perioada sarcinii, dar asa, o sa facem o vizita de-o saptamana pe la jumatatea lui februarie.
Pitica mea e maraita rau de cateva zile. Ii iesisera 2 masele si un dinte jos, aseara am vazut si cele 2 maselute sus
. Sper sa se termine odata cu ele, ca ma cam termina pe mine smiorcaiala fetii
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
17+
claudia74 spune:
Fetelor e cam lächelig ca am ramas numai vreo 3,4 care scriu din miile de roamnce din De,nu stiu daca vom putea continua,sunteti dragutze tare toate
si
ca meritati, dar cred ca voi inchide subiectul.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
angiuta spune:
Clau si eu spun prezent! Nu inchide subiectul 
Eu va citesc dar cu scrisul mai greu....
Nu prea am ce sa va povestesc. Am intarcat copilul de 3 saptamani si am trecut printr-o perioada nasloala, deja ma vedeam divortarta....de asta nici n-am mai avut chef de scris. Cred ca am avut o dereglare hormonala de la intarcat.
Mine dimineata plec in Ro o saptamana singura, fara Vladut...nu stiu ce ma fac fara el o saptamana intreaga. E prima data cand ne despartim de cand s-a nascut.
Ceska unde esti? tot n-ai net?
Ionica nu ma pot abtine, am citit ca ii dai iautul ala (i-am uitat numele) Sophiei pentru intarirea sistemului imunitare. E doar o chestie comerciala, daca intrebi orice doctor o sa-ti spuna ca un iaut e iaurt, nu face minuni. Ce are unul are si celelalte, nu intareste nici unul sistemul imunitar.
Cand o s-o duci la gradi o sa raceasca....oricat de sanatoasa a fost pana acum.
Vladut e mucios din octombrie (aproape de cand a inceput gradi) si o tine asa cu mici pauze. Trece una, vine alta. Nu-i dau in continuare nimic, pediatrul a zis ca n-are rost ca oricum asa o sa o tina toara iarna si e important sa se imunizeze.
Angiuta, mamica lui Vladut(8 iunie 2007)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor, eu sunt pe-aici. Aseara am zacut la pat, dar azi sunt bine, deocamdata. In schimb Mariei iar ii curge nasul. Doamne, nu mai scapam odata?
Angiuta, imi pare rau ca ai trecut printr-o perioada asa de grea. Sper sa ai un concediu placut si odihnitor!

de
Din ce in ce mai mare