Mamici in Germania (6)
Raspunsuri - Pagina 20
claudia74 spune:
Raportez pe scurt Andi febra,tuse,muci,e pe antibiotic si alte siropuri ptr febra,tusa,urechi,vai si amar saracutzul,eu am fost la servici de unde abia am ajuns acasa,mie rau am febra,tusesc,ma doare carnea pe mine,fac o supa numai si ma bag in pat,e sotul around, va
.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Claudi@ spune:
Heiiiii, salut, ma mai tineti minte????![]()
Nu am nascut inca, astept in fiecare zi sa nasc, m-am saturat si nu mai pooooooooott. Mi-au dat liber de pe 2 feb si acum nu mai vrea
. Am cotractii dar nu asa dureroase incat sa merg la spital pt nastere si dureri jos de simt ca o iau razna. Nu pot iesi nicaieri din casa, de abia fac cativa pasi prin casa asa rau doare si de abia de sapt viitoare am voie sa iau buscopan ca altfel se deschide colul.
Iara sunt cu casa vraiste, ne-a venit bucataria si ca sa economisim ceva banuti, o monteaza sotul si monteaza de 3 zile la ea si mai are vreo 2, tre sa car mereu apa de la baie ca sa fac o mancarica.
36+
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Poze
ionica spune:
Claudi@
Cum sa te uitam?
Am si eu un specimen de barbat care vrea sa facs totul,m-a tinut o data vreo 3 luni cu un dulap de la Ikeea,de atunci nexam ,niet.
Stiu ce simti si eu mai am 8 saptamani pana nasc dar pitix se grabeste spre iesire si la mine.
Am facut gaura in scaunul de la birou
.
Ai grija de tine si sa ne anunti cand ti se rupe apa ca sa-ti facem galerie!
Sophia 2ani 06.09.06
+31 
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
ramonaiani spune:
Vad ca ati luat o pauza luunga pe forum
.
Sotul meu lucreaza aproape non-stop de vreo 2 saptamani - are un proiect de terminat. Si inca o sa mai fie asa pana joi
. Vineri insa plecam in RO pt o saptamana - sper sa ne mai odihnim si noi (a se citi ca lasam pitica cu bunicii si ne mai vedem si noi de ale noastre
).
Pupicei tuturor si o saptamana frumoasa (o sa fiu prinsa cu pregatiri, curatenie, bagaje, asa ca nu stiu cand mai intru).
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
20+
miraklucker spune:
Claudia esti mai bine? mai ai febra? Dar Andi?
...noi am lenevit azi toata ziua. A nins de dimineata, si nici acum nu s-a oprit, doar ca nu a ramas nimic.
Mari, vacanta placuta acasa, cat stati?..........noi planuim sa mergem in ro in ultimele doua sapt din mai, doar ca vacanta scolara este numai 10 zile, de joi. Aici nu ai voie sa iei copii nici macar de la gradinita. Voi face un "gesucht" la directiunea scolii sa-l invoiesc pe David.pentru luni, marti si miercuri. sper sa mi se aprobe. Am " un motiv intemeiat"
, numai asa merge.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
mikiriki spune:
Buna dimineata
Va las
Clau, multa sanatate. Cum esti? Andi e mai bine? 
Mari, drum bun spre Ro.
Mira, m-am uitat prin pozele tale. Ce peisaj frumos
Va doresc o saptamana minunata.
Miki
claudia74 spune:
Salutare,mersi de intrebari Mira si Miki dar nu ne e bine deloc,azi m-am ridicat si eu din pat,ieri am ajuns............ la urgente credeam ca e ceva mai grav de nu-mi mai scade febra de 4 zile si nu ma puteam ridica din pat de dureri de cap,dar se pare ca nu e decat o gripa virala care dureaza .........2 saptamani,azi merg la medicul de familie sa duc scrisoarea de ieri de la urgente si sa-mi scot reteta ce am primit ieri,Andi e tare obosit,ii plang ochisorii dupa 2 zile si 2 nopti de febra continua,tuseste inca foarte tare si de aia nici nu se odihneste ca il apuca si noaptea tusea si eu la fel,mai rau e ca eu am frisoane noaptea de numai stiu ce sa pun pe mine sa ma incalzesc
,na ja trece si asta,sapt asta nu merg la lucru si nci pe Andi nu il duc la gradi.
Claudia tin pumnii sa nasti cu bine,dai de stire cand e so weit,pana atunci ai grija de tine,las-o pe mama sa te ajute asa cum stie ea
.
Dora raporteaza cum fu la job,te-ai descurcat,iti place,mai mergi
si spune-mi te rog cum prepari siropul ala de ridiche neagra ca am golit 2 sticle de siropuri de tusa deja si ioc,tusea tot acolo e
.
Mariana e nasol ca nu e sotul langa voi,poate va veti odihni in ro,ai grija de voi
.
Mira si tie
,merg sa ma bag in pat iarasi.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Aveti subiect nou : aici
Timisoara Impreuna
m0oniik spune:
Salut!!!
Ma numesc Monik , sunt din Oradea si in asteptare de un bebelus de iunie . As vrea si eu sa ma atasezi de grupuletul vostru
. Momentan traiesc in Hochheim am Main , 6 kg de la Mainz .
Iar maine am termen la medic si o sa aflu daca o sa am o fetita sau baietel , abia astept
.Iar ceea ce mi se pare ciudat este , cand e timpul sa nasti nu nasti cu medicul tau ginecolog , ce trebuie sa te programezi cu 3 luni inainte la un alt spital , mi se pare aiurea , dar ce sa facem aste e .
Sa aveti o zi buna !!!