Mamici in Germania (6)
Raspunsuri - Pagina 13
ramonaiani spune:
Mira draga, sanatate multa copiilor si distractie placuta in vacanta
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
17+
claudia74 spune:
Trezirea si haideti la cafea :

Mira
copilasii bolnaviori.
Mariana io ala nu il gasesc ajutor,sa nu faci asta,poate se razgandeste mama ta pana atunci
.
Alexandra nu stiu ce desen ii place Mariei,despre ce miel este vorba?
la noi numai HotWheels si Cars sa fie
.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
ramonaiani spune:
Moin. Fetelor
multam de sustineri.
nici prin cap nu-mi trece sa las copii in RO pana merg la scoala ...
Apropos de rufe: am uitat sa spun ca atunci cand le scot din masina de spalat le descalcesc, le scutur si incerc sa le pun cat mai intinse/drepte, eventual pantalonii impaturiti, astfel incat sa se usuce cat mai nemototolite. Pe vremurile astea de iarna, nu stiu ce m-as face daca as astepta cate-o saptamana pana s-ar usca rufele afara la "soare".
17+
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Claudia, normal ca nu stii de mielul Shaun ca Andy al tau e mai mare, a depasit varsta de uitat la miei
. In germana se numeste Shaun das Schaf, sunt tare dragute desenele, ma amuza si pe mine daramite pe fii-mea.
Uite aici cateva secvente, sa-ti faci o idee

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare
ionica spune:
angel_Lexi ,super desenele,i-a placut si piticii mele,era langa mine cand am deschis filmul si radea cu hohote spunand mereu "le moutons ils dances"!!!!
merci ,o sa-l cumpar si eu.
Miraklucker,spre surprinderea noastra,Sophia s-a uitat pe geam si a vazut pestii,cu o nonsalanta de nedescris a spus DOAR " ils sont mort les poissons,c´est pas graveeee",am crezut ca mor eu.
Si mama mea v-a veni la mine fara sa discute,la mine vine cu drag,ii place la mine,ii place oraselul in care locuim,e calm ,curat,civilizat lucru pe care in bucurestiul de azi mai greu.
Pitica mea a luat ieri un virus ceva ca de asta noapte e cu febra mare,39 ,vom astepta 3 zile ,pe urma mergem la pediatru daca nu scade.
Eu am contractii ciudat de dureroase iar doctora mi-a prescris doar magneziu,sper sa fie de folos.
Va pupic pe toate si va urez o zi cu soare.
Sophia 2ani 06.09.06
+28 
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
ramonaiani spune:
Yuppi
, am rezolvat-o.
S-a elucidat pana la urma misterul - vroiau sa vina amandoi parinti mei! Si tata s-a suparat ca nu l-am invitat si pe el, credea ca e vorba de bani, de spatiu etc, cand colo eu ma gandeam sa nu vina ca nu-i o imagine prea funny sa vezi o lauza imediat dupa iesirea din spital [bleah]. Asa ca or sa le luam bilete de avion amandoura si stau aici cat e nevoie ca sa ma ajute 
17+
claudia74 spune:
O cafea,ceai ptr gravide
:

Mariana ma bucur,dar tu chiar te bucuri sa ii pe ambii parinti dupa ce nasti, crezi ca faci fata,nu uita de simptomele postnatale
nu e timp ptr vizite ci ptr ajutor atunci,dar hai ca sunt adulti ei,precis vor intelege scopul vizitei
,ai grija de tine.
Alexandra daaaaaaaaaaaaa Andi nu se mai uita de mult la asa ceva
.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
trischa spune:
Buna dimineata,multumesc de cafea.la noi ninge si e totul ud.zapada e foarte apoasa.am dus copila cu sania la gradi,am noroc de o sanie care merge foarte bine si pe asfalt![]()
.in rest toate ar fi fost minunate daca nu as fi vazut muci la nasul copilei.eu cred ca din oct pana acum doar vreo 2 sapt am vazut nasul copilei fara muci.ma dispera daca mai vad muci,febra ....nu mai am resurse.sanatate va doresc si o zi frumoasa!!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Mariana, ma bucur mult ca s-a rezolvat, si ca vin ambii parinti. Eu cred ca esti o norocoasa ca ii ai pe amandoi, ca sunt sanatosi si ca te pot ajuta!
Ionica, ma bucur ca i-a placut Sophiei mielul. Cat despre reactia ei la moartea pestilor, eu zic sa nu te ambalezi, cred ca la varsta asta nu stiu ei ce e aia a muri si moarte.
Trischa, multa sanatate micutei!
Aici dimineata era o pojghita subtire de zapada, acum nu mai e nimic. Bine ca macar nu s-a facut polei ca saptamana trecuta, intr-o dimineata, abia am ajuns la servici, tinandu-ma de toti copacii si stalpii intalniti in cale.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
ionica spune:
Buna dimineata fetele,
Claudia ,eu prefer cafea neagra daca se poate te rog
!
Ramonaiani, eu i-am avut pe parinti aici in octombrie pana in noiembrie,hai primele zile a fost ok,dar mai tarziu tata incepuse sa se plictiseasca,mai mergea cu pitica in parc dar nu prea este el genu sa ia autobuzu si sa exploreze zona.
Mi-a curatat gradina,a facut bec peste tot dar toate astea au durat 2 saptamani,pe urma incepuse sa o tachineze pe mama ,ca el vrea salata de ardei copti,ca azi nu mananca ciorba,incepuse sa se certe amandoi ca doi copii.
Eu cu un bebe si insarcinata in primele luni cu niste greturi oribile plus un caine micut care e inceput sa miroase urat de la batranete,am crezut ca-i dau pe toti afara .
m-am calmat ,am analizat si am decis sa nu-i mai aduc pe amandoi in acelasi timp.
Trischa, pot sa-mi permit sa te intreb daca puiutului tau ii dai ceva pt. intarirea sistemului imunitar?
Eu, ii dau Sophiei un Actimel cu vanilie si-i merge bine.
Fetele ,spuneti-mi si mie ,un copilas de 2 ani poate face febra 39 de la maselele care tocmai ies?
De doua zile suntem cu paracetamol,am vazut ca tot tinea manuta la obraz,i-am deschis gura si am zarit doua masele enorme molare care infloresc.
Sophia 2ani 06.09.06
+28 
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy