Mamici in Germania (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Moin.
Fetelor, am si eu o problema, si ma descarc si eu la voi .
Ma gandeam cand oi naste sa vina mama sa stea vreo 2 saptamani cu noi, sa aiba grija de Eliza si sa mai imi gateasca si mie ceva bun, sa ma pun pe picioare mai repede . Numa' ca socoteala de-acasa nu se potriveste cu aia din targ: mama NU vrea sa vina, ca nu cunoaste limba, ca nu stie pe nimeni aici, ca nu-i place in Germania etc .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata.
Off, Mariana cunoastem problema asta cu mama, desi a mea are alte motive pentru care nu vrea sa vina. Eu zic sa nu te amarasti, mai ai pana nasti, poate se razgandeste pana atunci!
La noi a plouat tot week-endul, nu am facut mare lucru, am cam lenevit. Sambata am facut ceva cumparaturi, printre altele i-am luat Mariei un DVD cu Mielul Shaun, ii place tare mult, si tot week-endul numai la miel s-a uitat. Cred ca ii mai cumpar un DVD cu Mielul Shaun asta ca asa pot si eu sa mai vad un film la tv sau sa fac cate o treaba.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna dimineata nemtoaicelor

Nu scapati voi asa repede de mine,nu am intrat fiindca am fost obosita,am iesit vineri seara la un restaurant bar in dusseldorf(super simpatic) pana pe la 12;30dimineatza,se fuma in draci am ajuns acasa ca un salam de sibiu.Pitica a ramas cu doamna care ne ajuta in casa,nu a vrut sa doarma o clipa ,i-a facut seara de chin.
Deci,ea obosita ,eu obosita,am dormit amandoua tot weekendul.
Azi,vom merge la un parc de joaca inchis in zona sa o obosesc putin

.

Claudia ,pana la urma mi-au murit toti pestii,in total 6,cel mai mare avea 40 centimetri,rea un Koy auriu ,

va pupic,sunt prin zona

Sophia 2ani 06.09.06
+28
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Ionica, imi pare rau de pestisori .

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Hallo,

Ionica, iar am ratat intalnirea . poate ne intalnim prin primavara. imi pare rau pt pestisori.
Mari, nu fii suparata. poate se razgandeste mama ta

Eu nu am chef de nimic pe vremea asta. Vreau sa vina vara

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Salutare tuturor!!! mamaaaaa,ce aveti azi??vreti vara,soare,caldura??????nu se poate incamai aveti rabdare vreo...3 luni????in alta ordine eu sunt cu capul dusa..tre sa cautam gradi pt cupila.acum merge la elterninitiative dar din sept ne trebe alta gradi.asa ca habar nu avem ce sa facem.sa cautam tot asa sau la stat?????sau unde om gasii??apoi ne-am gandit ca ne trebui o masina de uscat rufe.care aveti va rog sa ma lamuriti si pe mine cam ce si cum.va doresc o sapt frumoasa,multa sanatate si soare!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui trischa
apoi ne-am gandit ca ne trebui o masina de uscat rufe.care aveti va rog sa ma lamuriti si pe mine cam ce si cum.

Cand s-a nascut fata a cautat sotul un trockner pe E-bay. Ne-a tinut vre-un an de zile, apoi s-a prapadit saracul. Acum am gasit in oras un magazin second hand de masini de spalat & Co si am luat de-acolo unul (Bauchneck cred ca se numeste. Sorry, dar nu cobor pana la subsol sa ma uit la el ) de care suntem foarte multumiti.
In magazin, alea noi erau foarte scumpe, asa ca noi am mers pe varianta second hand. Trebuie sa te uiti insa bine la el, sa iti faca o proba, sa aiba chiar garantie vreo cateva luni macar, sa aiba manual de utilizare etc.
Bafta sa gasesti ceva pe plac .

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Hi leute acu sa gat si eu treaba prin casa,de dimineata am fost la cumparaturi apoi am pregatit repede pranzul,la 12 am plecat la lucru,nu de mult am venit,am terminat curatenia si fac mancare ptr maine,acusi plec iar la lucru,ati inteles ceva!!!!????
Mariana nu pricep something,mama ta vine sa se plimbe prin Germania sau sa te ajute pe tine,la mama mea nu s-a pus problema ca nu vrea ca n-i place,ca nu stie limba,ci trup si suflet ptr mine si casa (avantaj de banat cred),deci sper din suflet sa se razgandeasca si sa gandeasca la cald ca ptr tine vine .
Trischa gasesti cate vrei la Media Markt eu am AEG de 6 ani si merge foarte bine,insa eu nu o folosesc prea des,ies hainele prea sifonate si apoi am mai mult de lucru la calcat,in schimb avantaj intr-o ora jumate sunt uscate in trockner vezi tu acuma daca te hotarasti sa-ti iei.
Ionica imi pare rau ptr pesti,din ce cauza au murit,din cauza inghetului crezi?
Miki tu in ce tura mai esti? io bag 2 ture pe zi pana joi si in we lucru seara.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia74
Mariana nu pricep something,mama ta vine sa se plimbe prin Germania sau sa te ajute pe tine,la mama mea nu s-a pus problema ca nu vrea ca n-i place,ca nu stie limba,ci trup si suflet ptr mine si casa (avantaj de banat cred),deci sper din suflet sa se razgandeasca si sa gandeasca la cald ca ptr tine vine .

Ideea e ca vrea sa ma ajute, adica mi-a zis sa duc fata la ei in Bucuresti, ca au ei grija de ea, si o iau inapoi cand ... o merge celalalt bebe in picioare . Dar eu vreau sa imi tin copiii langa mine, sa ii cresc si educ eu cum cred eu de cuviinta ...

17+

P.S. Poate nu folosesti programul care trebuie la uscat rufe in trockner. Eu sunt super multumita, mai ales ca hainutele de bebe sunt deja uscate cu aer cald, deci dezinfectate, si sunt chair netede, deci am scapat de calcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Mari las ca poate pana ajungi sa nasti se mai razgandeste mama ta.
Nici a mea nu stie o boaba germana...acum a mai invatat de la copii cat a fost pe aici, nici cu barbatu nu se prea poate intelege, dar ea o da pe romaneste, Heinz tot aproba "da, da" ...si se inteleg cumva pana la urma.
Ionica imi pare rau de pesti. Ce a zis Sophia?
..si noi am lenevit weekendul asta mai mult din motiv de copii bolnavi. David a facut febra 4 zile, a zacut mai mult in pat. Vineri dupa masa am plecat totusi cu el la medic cu toate ca stiam ca prea multe nu-i va face. I-a facut un test de scarlatina ca cica bantuie ...asta pe langa gripa si magendarmgrippe care sunt in top. Fetele sunt doar mucioase si mai behaie din cand in cand. Sper sa nu le reapuce ca noi sambata plecam in vacanta pentru o saptamana.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput