Mamici in Germania (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza,

si croissantele calde va asteapta.

Un We minunat. Multa sanatate bolnaviorilor

Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariaaa

Buna seara mamici! Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta va rog. IN Frankfurt, duminica pe Zeil sunt deschise magazinele? IN jurul datei de 10 februarie mai sunt reduceri? Magazine cu lucruri pentru bebe, gasesc pe Zeil? VA multumesc

Maria, viitoare mamica

Magazinele sunt deschise de luni pana sambata. Au reduceri , dar nu am gasit pe Net pana cand. Sunt si magazine pt bb-ici.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

cafea si croissante frisch,vin direct din tura de noapte servite,miamiii,multam fain ardeleanco .
Maria sunt departe de Frankfurt,poate mai afli ceva de la Andreia (Helbi) care e din Frankfurt,dar ardeleanca oricum e intotdeauna prompta si pe faza .
Azi merg la truppenwarre abend is curioasa ce au acolo,cred ca e gen Zepter in Romania,oale scumpe care nu le pot vinde pe piata.
Mariana stai calmo sa vezi ce mai vine cu copiii la dentist,io pe Deni o tin de maini cand ii face vreo carie,la Andi pana acu a fost ok controlul de rutina dar cand va avea probleme nu vreau sa ma gandesc cum va fi.
Restul fetelor care figurati pe prima pagina mai intrati pe aici sau va cam plictisiti cu noi?!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Sunt si eu pe aici, mi-e un somn de mor, m-a trezit fii-mea de vreo 6 ori azi-noapte, dureaza pana se va reobisnui in patutul ei.
Maria, eu habar nu am de Frankfurt, in Trier magazinele sunt deschise de luni pana sambata si in prima duminica din luna. Habar nu am pana cand tin reducerile, din cate stiu eu pana la sfarsitul lui ianuarie.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaaa spune:

Va multumesc ca mi-ati raspuns, desi am scris un mesaj telegrafic, dar am incercat de vreo 4 ori sa trimit mesajul si tot imi facea figuri compul si se stingea. Finalmente l-am trimis pe graba .
Am primit o invitatie pentru un weekend in apropiere de Frankfurt, dar mie mi-e cam greu sa accept invitatie caci voi avea 30 de sapt atunci, si mi se pare cam riscant sa plec in calatorie in trimestrul 3. Ideea ar fi sa mergem cu masina, nu cu avionul, ca sa ne putem deplasa fara a depinde de gazde. Si drumul pana in Germania e lungutz, asa ca ma gandesc sa il trimit doar pe sot.
Ma gandeam la duminica, caci sotul ar merge cu avionul si la intoarcere, sa faca niste cumparaturi pentru bebe in Frankfurt. El nu e prea bucuros sa plece singur la cumparaturi, si nici eu . Asa ca nu stim ce sa facem. Planul 2 e sa mergem la cumparaturi in ungaria, e mai aproape de tm, si pana acolo parca m-as risca si eu, dar la budapesta, ca la szeged nu prea gasesti mare lucru. Mai avem putin timp sa ne hotaram.
Va multu inca o data de ajutor, sunteti niste dragute

Mariaaa, viitoare mamica

Mergi la inceput

Moin,

und brötchen

Va doresc un WE minunat.

PS: Clau, m-ai sunat ieri? Cand lucrezi?

Miki

Mergi la inceput

Moin auch,iar mi-o luat-o inainte ardeleanca ,nu te-am sunat süsse ieri,maine la pranz intru pe tura,azi de dimineata sunt prin bucatarie,vreau sa pregatesc ceva gen picnic (rulada ciabata aperitiv) ca ne imbarcam si mergem la Aquadrom in Hockenheim,ieri a fost destul de fainut la prezentare,am comandat si eu niste chestii faine ptr bucatarie,inclusiv o razatoare ptr spätzle (wir sind spätzle freser VFB Stuttgart fan ).
Maria ar fi bine sa ajungi si tu pe aici,sunt lucruri foarte faine si ieftine mai ales in perioada asta ptr bebei,io nu l-asi lasa pe sot ,dar na tu stii cum te simti .
Dora cum ma e la voi?sunteti bine
Ionica nu ai mai intrat pe aici,ce e cu tine,doar nu esti necajita cu pestii aia .
Alexandra,Mariana,Trischa sunteti ok?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Moin.
Eu sunt bine ...si nu prea . Adica chestii obisnuite de gravida: dureri de spate, ameteli dimineata la sculare... Sa nu uitam copil atomic si plin de viata care nu se pupa deloc cu nevoia mea de repaus la pat . si aveti grija de voi.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
16+

Mergi la inceput

Neatza

si Berliner .

S-au terminat turele de noapte. De maine gata cu rasfatzul
Mari, ai grija de tine. odihneste-te cat mai mult
Clau, munca usoara.

Va doresc o Duminica placuta

Miki

Mergi la inceput

Aici se zice Moja (ce ti si dialectele astea,de parca noi am fi mai buni ) eu asi prefera ceva sarat de dimineata (nu ca mi-ar fi viata destul de dulce ) asa ca da-i si tu ardeleanco cu o kässelauge .
Ma apuc imediat de mancare ca nu voi fi acasa la ora pranzului.
Mariana sa treaca toate.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput