Mamici in Germania (6)
Raspunsuri - Pagina 10
angipangi spune:
buna ,i/am dat ieri o stila de lapte pe care a baut/o in 5 minute
am asteptat rezultatele dar nu a mai vomitat![]()
deci ii dau o sticla doua de lapte si rest mancare ,trebuie sa/si recupereze kg pierdut![]()
ionica imi pare rau de pesti
teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Mariana, felicitari pentru baietel. Sarcina usoara in continuare.
Ricea, ce bine ca poate bea totusi putin lapte fara sa i se faca rau!
Maria e mai bine cu tusea, sper sa-si revina cat de curand complet.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
angipangi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anangel_lexi Buna tuturor. Mariana, felicitari pentru baietel. Sarcina usoara in continuare. Ricea, ce bine ca poate bea totusi putin lapte fara sa i se faca rau! Maria e mai bine cu tusea, sper sa-si revina cat de curand complet. ![]() de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare |

teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
anangel_lexi spune:
Ricea, multumesc mult pentru reteta.
Problema e ca Maria nu vrea sa inghita nimic, nimic, nimic. I-am facut si ceai de ceapa si am incercat s-o conving sa-l guste macar, zicandu-i ca-i Cola. N-a mers. Daca vad insa ca nu-i trece o sa aplic metoda ta si o sa-i dau siropul in biberonul cu lapte.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
trischa spune:
Salutare tuturor si multa sanatate.pt. Maria 
si sa se faca bine.noi am terminat cu tusea si tot ridiche neagra i-am dat.ii dadeam dimineata si seara cu seringa de la nurofen.incearca si asa.ne-a mai dat dr din ro un vaccin care se administreazä picaturi,7 dim si 7 seara.vad ca nu mai are muci ,tuse si alte cele.se chiama LANTIGEN,cauta si citeste un pic despre el.in rest nimic nou,frig urat si zapada deloc.
angipangi spune:
anaangel incearca sa vezi ce bun si eu ca si trischa tot cu seringa ii dau si nu refuza
teodora
de angi pangi
claudia74 spune:
Salutare mama ce de sfaturi pretioase dati,bravo voua fetelor,as-mi place sa ne ajutam la nevoie,va tzuc in frunce, io multam lui Dumnezeu cu Andi nu am avut probleme prea mari iar la Deni a fost din start trecuta pe injectii (long time ago in Ro) la o orice infectie,nu suporta siropurile de nici un fel,na ja a trect,insa anul trecut tot nu a scapat si a trebuit operata de mandule,acu e bine insa.
Azi am fost la AOK am depus antrag ptr Kinder Kur la Deni si eu cu Andi merg in mutter-kind kur.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
ramonaiani spune:
Salutare. Azi am fost la dentist
. A picat acum cateva lunisoare pustoaica pe ciment si si-a spart un dintisor din fata, care de-abia incepuse sa iasa. A facut teatru mare la stomatolog, ca n-a vrut cu nici un chip sa deschida gura, dar pana la urma tot a reusit d-na doctora sa vada ceva. A zis ca nu-i asa grav, ca dintele e stabil si oricum sunt dinti de lapte, o sa ii schimbe ea ...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
16+
mariaaa spune:
Buna seara mamici! Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta va rog. IN Frankfurt, duminica pe Zeil sunt deschise magazinele? IN jurul datei de 10 februarie mai sunt reduceri? Magazine cu lucruri pentru bebe, gasesc pe Zeil? VA multumesc
Maria, viitoare mamica