LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (147)
Raspunsuri - Pagina 10
adelamaria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristi07
sunt de acord cu tine! ![]() are o usita cu un mic spatiu de depozitare pe care Radu deja il foloseste (ascunde mainute mici) Cristina si Radu 3.12.2007 |
Aaaa, chiar!!! Cum am putut sa uit de ascunzatoarea aia!!!???!!! La noi e de mare ajutor la masa: pun un strop de apa acolo, fiica-mea se balaceste fericita si eu pot sa alimentez copilul din dotare
ellis spune:
CRISTINA - l-am vazut si pe RADUCU pasionat de noua lui jucarie FFF FRUMOS!
ANDREEA - AM citit tot , nu mai repeta pt mine
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
bb_yasmi spune:
victo, ca tot ai intrebat de masuta cu activitati, mie mi se pare utila cea de la chicco, MODO.
ma retrag si eu la un pic de nani...ca m a luat un somn......si o foame......mai bine aleg somnul.....![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis MIHUTA - pai eu am scris ca am dat medicamente, ce si cum, pt ca intrebasei tu, si am scris si pentru ce am dat, ca sa stii, de asta am si raspuns; oricum Sofia are imunitatea mai tare, fiind alaptata, asa ca tu stii ccand trebuie sa ii dai sau nu ceva...chiar nu am simtit ca ar fi vorba despre vreun comentariu din partea ta...sau sunt mai ne-simtitoare eu? ![]() ANDREEA - centrul de joaca de la fisher price e super! ii place lui Eric? cat a costat? ADELA - atat timp cat nu stresezi copilul sa il inveti anume chestie cred ca e ok...scriu f scurt ca nu am timp...adica daca prinde usor ceva, f bine, iar ei inteleg ff multe lucruri...habar nu avem noi...ex. - de unde stie fii-mea sa imi aduca sosetele si sa le puna pe picioare mele? eram desculta la calc, ea le-a gasit jos si le-a pus pe labele mele...fara se le cer, fara sa ii zic vreodata, sau sa i le arat...eu cred ca ei inteleg mult mai mult decat credem noi Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
ellis, ii ziceam si laviniei... a fost 340 ron...mult sau nu, ce sa zic... cu siguranta daca s-ar vinde si la noi ar fi mult mai scump...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
avem pozici de aici incolo http://good-times.webshots.com/photo/2771364440101626593SKQQdy
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
cristi07 spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2638111860101626593LVMhiv
ce multumita e aici!
Cristina si Radu 3.12.2007
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman avem pozici de aici incolo http://good-times.webshots.com/photo/2771364440101626593SKQQdy anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
e adorabila....ce bine se simte ea, parca ar fi acasa...n-are nici o treaba....mai urma sa-i aseze pe toti la locurile lor...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adra_bell spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei, in special celor care au implinit un anisor (azi sau zilele trecute, nu nominalizez, ca nu mai stiu de cand nu am intrat)
Cristina, chiar ai cu te lauda Radu, pe langa ca este un frumos si un dulce (doar este un picut si al nostru, al Evei si al meu, nu), a fost precoce in multe privinte
Adela, ai un mod foarte interesant de a pune problema, uite la asta nu ma gandisem, cat sunt eu de cusurgioaica. Totusi, nu cred ca-i dauneaza bonsaiului, numai sa nu o streseze incercand sa o invete ceea ce ea oricum e prea mica sa priceapa. Ma bucur ca va plac desenele.
Am reusit si noi sa ajungem azi la vaccinul de un an, cu intarziere de o luna bineinteles. Sper sa nu faca vreo reactie adversa, pana acum nu a facut la nici un vaccin.
Multumim tuturor pentru sustinere, adica pentru voturi, un pupic urias pentru Miha, care stiu ca a facut un lobby intens pentru noi, am castigat o onorabila medalie de bronz
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
RGE spune:
..Buna seara si de la noi..am trecut sa facem prezenta pe ziua de astazi ca ieri nu am intrat am avut putina treaba si maine nu stim cand ajungem ca avem vaccinul de un an si o luna....am reusit cat de cat sa-l fac pe Ionut sa nu se mai trezeasca de atatea ori pt lapte..de fapt de cateva nopti e pe ceai si si-a mai rarit mesele si-a dat el seama ca nu are rost sa se mai scoale 
...ora de joaca cu tati la 5 noaptea tot ramane in picioare..si-a facut un obicei foarte prost sa se trezesca si sa se joace amandoi...ei stiu ce fac ca eu profit si sforai
..apoi cand pleaca tati la munca il pune iar in patut si doarme iar...in rest nimic nou..doar ca in fiecare zi mi se pare ca se schimba, ca face tot mai multe chestii noi..de cateva zile ma inteleg cu el super mai ales cand ii spun ca nu are voie undeva nu se mai duce...ptiu sa nu-l deochi
..pupici dulci la toata lumea
adra_bell spune:
Alina, spuneai ca o aveti pe Fifi. Aveti si carticelele sau desenele?
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)