LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (147)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Andreea, am vazut ca Eric are si masina de spalat rufe...vrei sa fie nora fericita ca stie baiatul sa faca de toate in casa?

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Anca, e targul de craciun la dalles? eu ar trebui sa traversez sa ma uit...sunt lucruri interesante?(mai exact jucarii )

Daaaaaaaa,ma duc azi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

astept detalii/impresii cand te intorci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelamaria

Fetelor, mersi mult de raspunsuri!
Adevarul e ca eu o percep pe soacra-mea ca fiind cam pisaloaga si mi-e in permanenta teama sa n-o chinuie pe Ilana cu asta...Dar probabil e doar o perceptie distorsionata
Nu-mi pare rau ca invata chestii noi, doar ca n-as vrea s-o chinuie, sa-i repete la nesfarsit...ma rog...intelegeti voi...
Andreea, f. frumoase jucariile lui Eric! Noi ne dorim zebra aia de cateva luni, dar sa vedem ce disponibilitate financiara are Mosu'
Ai comandat-o din Romania (exista) sau din State? Daca e din State, poti sa-mi spui cat a costat si in cat timp a venit? In Romania e vreo 360 RON.

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

Adela, in primul rand si eu vreau sa-ti zci ca te stresezi degeaba...copiii invata prin diverse metode, si asta e bine... eu chiar nu mi- as face probleme daca eric ar invata sa arate degetelul cand il intrebi cati ani are... de ex. l-am invatat sa faca 'tai-tai' cu manuta...e asa duulceee...dar chiar nu vad o problema in asta, dimpotriva, demonstreaza ce isteti sunt copiii nostri...

asa, acum despre zebra...am vazut-o si in selgros...era ceva mai scumpa decat a noastra...eu cu 285 am luat-o...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Victo, masuta Leap frog are alfabetul (pe muzica), cifrele (pe muzica),notiunile "sus-jos", sunete de instrumente, formele si culorile - toate in franceza si engleza. Eu cred ca e destul de complexa, copilul are multe de invatat in 2 limbi (cand o fi sa fie! ). Are si un dispozitiv pe care daca il activezi are diverse cantecele pt copii (fara versuri), scurte si ritmate. Cantecelele pe modul "Franceza" sunt diferite de cele pe modul "Engleza". Iar limba o selectezi tu cu un buton.
Mie imi place mult jucaria si raportul calitate pret e chiar ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Unde vad jucariile lu Eric?

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adelamaria

Victo, masuta Leap frog are alfabetul (pe muzica), cifrele (pe muzica),notiunile "sus-jos", sunete de instrumente, formele si culorile - toate in franceza si engleza. Eu cred ca e destul de complexa, copilul are multe de invatat in 2 limbi (cand o fi sa fie! ). Are si un dispozitiv pe care daca il activezi are diverse cantecele pt copii (fara versuri), scurte si ritmate. Cantecelele pe modul "Franceza" sunt diferite de cele pe modul "Engleza". Iar limba o selectezi tu cu un buton.
Mie imi place mult jucaria si raportul calitate pret e chiar ok.

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

sunt de acord cu tine!

are o usita cu un mic spatiu de depozitare pe care Radu deja il foloseste (ascunde mainute mici)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am revenit!!!

iasminush face nani....si eu caut jucarii pe net,....

andreea, asta o aveti? http://picasaweb.google.ro/Ghita.Achim/Vandute2#5182770521785533410 o fi interesanta???
astept sa imi spui cat a fost jucaria. ms

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

lavi, acum sa nu crezi ca avem toate jucariile din lume...as vrea io... oricum, lui eric ii plac mingile care cad pe serpentina din palma maimutei... in plus si canta niste cantecele dragute... e fascinat de mingile pe care le ascund in hipo...daca il intorci pe hipo, mingile nu se mai vad, iar copilul merge sa le caute... iar cand le descopera e asa fericit...are si oglinda, eric se uita mereu in ea... exista si un demo pe fischerprice.com

victo, adresa ei e: micaalsa@yahoo.com

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Andreea, am vazut ca Eric are si masina de spalat rufe...vrei sa fie nora fericita ca stie baiatul sa faca de toate in casa?

ei lasa sa faca nora ce are de facut... chestia e ca asa de mult ii place sa stea i fata masinii de spalat, ca fratele sotului si viitoarea cumnatica s-au gandit sa-i ia una...

ERIC
ERIC LA 1 ANISOR...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Unde vad jucariile lu Eric?

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

ERIC LA 1 ANISOR...

ERIC
ERIC LA 1 ANISOR...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MIHUTA - pai eu am scris ca am dat medicamente, ce si cum, pt ca intrebasei tu, si am scris si pentru ce am dat, ca sa stii, de asta am si raspuns; oricum Sofia are imunitatea mai tare, fiind alaptata, asa ca tu stii ccand trebuie sa ii dai sau nu ceva...chiar nu am simtit ca ar fi vorba despre vreun comentariu din partea ta...sau sunt mai ne-simtitoare eu?

ANDREEA - centrul de joaca de la fisher price e super! ii place lui Eric? cat a costat?

ADELA - atat timp cat nu stresezi copilul sa il inveti anume chestie cred ca e ok...scriu f scurt ca nu am timp...adica daca prinde usor ceva, f bine, iar ei inteleg ff multe lucruri...habar nu avem noi...ex. - de unde stie fii-mea sa imi aduca sosetele si sa le puna pe picioare mele? eram desculta la calc, ea le-a gasit jos si le-a pus pe labele mele...fara se le cer, fara sa ii zic vreodata, sau sa i le arat...eu cred ca ei inteleg mult mai mult decat credem noi

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput