LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (147)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
fetele vi s a intamplat sa nu primiti indemnizatia vreo luna?? sa va "sara" ?? cica o primesc luna viitoare si pt luna asta....
mamaaaaa lor de institutii de stat.....daca ar ramane ei fara salariu pe o luna.....
mie scarba de cum functioneaza to in tara asta....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Ank83 spune:
Citeam din urma ...din ziua de 11 decembrie 2008 ... o zi mare pt mine... si m-am emotionat
... mi-au dat lacrimile... Multumesc 
... Va iubesc pe toate ...
Ma scuzati ca adurat atat
nasterea si vestile ...
Am sa va dau si detalii .... cum am 2 clipe libere..as vrea acum daca nu se baga Raul peste mine ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi fetele vi s a intamplat sa nu primiti indemnizatia vreo luna?? sa va "sara" ?? cica o primesc luna viitoare si pt luna asta.... ![]() mamaaaaa lor de institutii de stat.....daca ar ramane ei fara salariu pe o luna....._ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
azi ...am primit si eu indemnizatia... cica de abea azi au primit bani k-lumea.... si au de lucru postasii pana la craciun intr-una...
Si cica mai dau 85% din ianuarie... Intrebarea mea ...de unde ???????????????
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
bb_yasmi spune:
ank eu am sunat la directia muncii....unde au verificat..si...upssss....mi-au sistat indemnizatia luna asta ...nu se stie din ce motive..si o voi primi la anul.....
nemernicii....daca ar ramane ei fara salar de sarbatori???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
Ank83 spune:
Deci... in ziua cu pricina ...a mai durat ceva pana am plecat la spital... Prin pregatire de plecare la spital ... am inteles eu o baie calda.... si dupa aranjat parul cu peria rotativa... machiat ![]()
... pai nah... sa ma duc chiar asa in camasa de noapte la spital si nefrezata ![]()
Am ajuns la spital aproape la 3.30 si contractii tot ca dimineata la 15 minute dar nu cine stie dureri... Aveam dilatatie 3-4 ..membrane intacte ..am fost poftita in sala de nasteri... unde am mai stat vreo ora jumate in aceeasi stare... Ma intrebau toti te doare... eu.... tot ziceam ca nu...deja imi venea sa plec acasa...cand au venit 2 contractii zdarvene si s-au fisurat membranele... dupa momentul rupere membrane au inceput contractiile seriaose... Am inceput sa cer disperata peridurala.... Pana a venit anestezista si a gatat si epidurala... m-a urcat dr pe masa si eram dilata maxim... dar Cecilia inca nu venea... mai era de asteptat..
Peridurala aiai nenorocita nu a durat mai mult de 25 de minute 
si aia nu a reusit sa imi lasa cateterul inauntru... deci nema alta doza
... durerile au inceput sa fie tot mai intense... Doctorul tot zicea ca mai e de asteptat ca fata e incredibil de sus inca
... cand am auzit imi venea sa o strang de gat pe anestezista ...
Si daca nu aveam alta solutie ..am inceput sa imping ...si sa imping..si sa imping ..numai sa o dau e in jos.. Moasa a venit langa si m-a ajutat sa o pozitioneze... si in final ..imi zice ea fericita ca vine... si am fost carata pe masa unde pe drum mi s-a pus carcelul ...si tipam ca nu mai pot de carcel....
...trebuia sa cobor o mica panta pana in sala de nastere .... si acolo m-am dus ca pe gheata ca ...deh... nu puteam misca piciorul..se uita dr la mine ca la cei nebuni.. 
Pe masa totul a mers repede... cand era fata la "usa" eu am inchis ochii ..sa astept urmatoare contractie sa o scot de tot afara... dr se uita la mine si ma intreaba speriat ce am ..la care eu ...aveam o alta probleme existentiala...imi era seteeee .. M-a linistit zicandu-mi ca dupa ce terminam treaba..bem o sampanie
...am tacut multumita
..
...si imediat a iesit si neagra...de m-am socat cand am vazut-o cat par are ![]()
..
A si fata are 3500 gr nu 3100.. a gresit una cand mi-a zis... Asa ca asa stiu eu sa fac copii ..raul 3500 gr ..51 cm si Cecilia 3500 gr si 52 cm... Am gresit putin la cm.. dar in rest aceeasi matrita ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi ank eu am sunat la directia muncii....unde au verificat..si...upssss....mi-au sistat indemnizatia luna asta ...nu se stie din ce motive..si o voi primi la anul..... nemernicii....daca ar ramane ei fara salar de sarbatori???_ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
ce cretini

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Roxxy80 spune:
Ce frumos!!!! Felicitari inca o data, mamico!!! Ai doi copii reusiti!!!
| citat din mesajul lui Ank83 Deci... in ziua cu pricina ...a mai durat ceva pana am plecat la spital... Prin pregatire de plecare la spital ... am inteles eu o baie calda.... si dupa aranjat parul cu peria rotativa... machiat Am ajuns la spital aproape la 3.30 si contractii tot ca dimineata la 15 minute dar nu cine stie dureri... Aveam dilatatie 3-4 ..membrane intacte ..am fost poftita in sala de nasteri... unde am mai stat vreo ora jumate in aceeasi stare... Ma intrebau toti te doare... eu.... tot ziceam ca nu...deja imi venea sa plec acasa...cand au venit 2 contractii zdarvene si s-au fisurat membranele... dupa momentul rupere membrane au inceput contractiile seriaose... Am inceput sa cer disperata peridurala.... Pana a venit anestezista si a gatat si epidurala... m-a urcat dr pe masa si eram dilata maxim... dar Cecilia inca nu venea... mai era de asteptat.. Peridurala aiai nenorocita nu a durat mai mult de 25 de minute ![]() si aia nu a reusit sa imi lasa cateterul inauntru... deci nema alta doza ... durerile au inceput sa fie tot mai intense... Doctorul tot zicea ca mai e de asteptat ca fata e incredibil de sus inca ... cand am auzit imi venea sa o strang de gat pe anestezista ... Si daca nu aveam alta solutie ..am inceput sa imping ...si sa imping..si sa imping ..numai sa o dau e in jos.. Moasa a venit langa si m-a ajutat sa o pozitioneze... si in final ..imi zice ea fericita ca vine... si am fost carata pe masa unde pe drum mi s-a pus carcelul ...si tipam ca nu mai pot de carcel.... ...trebuia sa cobor o mica panta pana in sala de nastere .... si acolo m-am dus ca pe gheata ca ...deh... nu puteam misca piciorul..se uita dr la mine ca la cei nebuni.. ![]() Pe masa totul a mers repede... cand era fata la "usa" eu am inchis ochii ..sa astept urmatoare contractie sa o scot de tot afara... dr se uita la mine si ma intreaba speriat ce am ..la care eu ...aveam o alta probleme existentiala...imi era seteeee .. M-a linistit zicandu-mi ca dupa ce terminam treaba..bem o sampanie ...si imediat a iesit si neagra...de m-am socat cand am vazut-o cat par are A si fata are 3500 gr nu 3100.. a gresit una cand mi-a zis... Asa ca asa stiu eu sa fac copii ..raul 3500 gr ..51 cm si Cecilia 3500 gr si 52 cm... Am gresit putin la cm.. dar in rest aceeasi matrita Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
adinag spune:
Buna,
intru abia acum azi, am fost tot plecati, a nins toata ziua, dar fara sa se depuna "calumea". Am fost la cumparaturi, dar fara succes, ca eu m-am suparat pe al meu ca a avut ceva de comentat cu parul meu
si sunt si eu mai sensibila, vad ![]()
Mara, sunt cativa copilasi pe aici cu pasiuni din astea ciudate.
Cami, sigur depinde mult de sensibilitate... Si eu anul care a trecut am fost muuult mai des racita, mi-a zis candva un doctor ca in timpul celei de-a doua sarcini si in primul an imunitatea scade enorm la mamici, in mare masura din cuza stresului.
Lavi, wow!!! Ma simt onorata ca ai impresia ca ti-am schimbat cumva modul de a gandi, sper ca nu in rau
Dar in realitate toate invatam una de la alta, nu? Unele din noi aveam deja ceva experienta, asa cum au acum toate mamicile de aici.
SI hai sa-ti fac si eu un compliment ca ziceai ceva de butoi: te admir mereu pentru verticalitatea ta si pentru ca nu te ascunzi dupa deget. Iei o hotarare de una singura, pe raspunderea ta, si nu ai nevoie sa (te) argumentezi, ci o faci pentru ca asa ai hotarat tu. Asa chiar te-ai exprimat de multe ori.
Eu sunt de parere ca fiecare are alta viata, alt copil, deci si alte hotarari. Insa fara a gasi tot felul de motive, ca nu e nevoie... Nu? 

Na, ca nu am ajuns mai departe, azi avand liber face al meu de mancare (noi mancam seara masa principala) si m-a avertizat ca imediat e masa servita, deci ma grabesc, sa nu-l supar, sa-i ramana obiceiul ![]()
bb_yasmi spune:
adina, hai ca azi e ziua complimentelor!!!multumesc frumos!!

altcineva nu imi mai spune nimik??? ![]()
![]()
daca va spun ce mananc eu acum......o sa radeti.....cartofi fierti cu ulei de masline, usturoi si branzica..... ma gandeam ce sa mananc rapid la ora asta...si am "copt-o" pe asta...![]()
si asa bani luna asta avem in minus....![]()
![]()
![]()
![]()
_