Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioana ti-am lasat un mesaj la zmeurici.Pana in 6 ian stai la patut cat mai mult si ai grija de tine.Eu iti tin pumnii sa fie bine si iti admir curajul iubita!Nu ignor ce spui tu ca simti,am invatat deja de la fetele de aici ca o mama simte,dar nu fii pesimista,chiar daca e o forma de autoprotectie.Nu mai e mult pana la eco si atunci macar vei stii clar ce si cum,dar e foarte important ca pana cand stii clar sa ai grija de tine ca nu se stie daca totusi nu te inseli...daca nu faceai acel beta,care btw este incert nu negativ, probabil ca ai fi putut gandi un pic alfel,fara influente pesimiste...Imi pare rau ca ai parte de zile grele, insa mai ai un pic si vei stii cu adevarat.Te imbratisez!
Cristy am vazut cu raceala ce ai scris la tutunici.Carpicon am ai luat si eu pe vremea cand eram tratata pt"anexita".E bun.Docotrul la care mergeam la vremea respectiva mi-a dat si antibiotice,cred ca ciprofloxacina,parca nu mai stiu.Ideea e ca ai un atu in fata,stii ca si eu am racit urat de tot dupa ce-a de-a doua laparo la o luna. Si cred ca multe necazuri de-acolo mi s-au tras,cu durerile care nu au mai trecut,pentru ca nu a mai fost ca la prima op.Spuneam ca ai un atu:faci diphe,ceea ce eu nu am mai primit de facut dupa laparo 2.Deci si daca ai racit,ovarele sunt in repaus si macar nu dezechilibreaza hormonal aceasta raceala.Eu am luat de la mine putere ovule cervugid,avand spectru larg antimicrobain si fiind si antiinflamatoare.Pana dai de dl dr ia si carpicon si continua cu viusid,antiinflamatoare,dar si medicamente pentru raceala,k?Si parerea mea e ca e bine sa bei ceaiuri muuuuuuuulte cu miere si lamaie acum,pui o sticluta de apa calda pe burtica unde te doare si stai cat mai mult!in pat!Odihna si caldura e cuvantul de ordine!Sa porti sosete groase si sa te schimbi de lenjerie daca incepi sa transpiri.Sanatate iubita!

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

La Multi Ani tuturor si multa sanatate !!

Ioana , ce ai scris tu m-a intristat ... m-am trezit cu noaptea in cap ... probabil ca ma culc la loc ... ma simt aiurea, ciudat , am avut ameteli si inainte de utrogestan si acuma am si stari de voma si ameteli ... plus testele care arata ceva , dar saptamana viitoare Dumnezeu va hotari daca va fii cineva in burtica luna asta sau nu . Cert este ca imi este rau ... ameteli ... daca voi fii gravida pana la capat , o sa imi iau un medical .... daca nu o sa mai fiu , nu voi mai lua utrogestan si voi reveni la starea mea normala . Eu imi doresc copil e clar , dar tareee ametita sunt .
Si acuma intru aici si citesc ce ai scris tu, Ioana , dupa atata lupta ... nu vreau sa cred ca vei mai pierde o data , pentru ca prin atatea stari trecem ... si de speranta .. si de rau ... si de bine , amestecat , iubirea pentru copil invinge.

Sunt cu gandul la tine, Doamne ajuta si Dumnezeu sa ne ajute !

diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://diana74.webs.com/index.htm

Mergi la inceput

Ioana , in zodiacul chinezesc si eu sunt Bivol . Asta inseamna ca e si anul meu , cum se zice ? Si ce inseamna ?e de bine ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

La multi ani!!!
Va doresc ca anul 2009 sa va aduca tot ce va doriti, sa aveti parte de bucurii si multa sanatate!

Ioana - ti-am scris si la zmeurici, eu iti doresc sa fii in continuare optimista si sa iti strangi in brate bb-ul in 2009!

tuturor fetelor!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Exista cineva pe acest forum care a scapat de endo dupa primul laparo si durerile nu au mai revenit deloc? Ma refer la o perioada lunga de timp, un an, doi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

dragul meu lucic scump si saritor
multumesc pentru sfaturi, lucrurile la mine stau cam asa:
pe 30 dec am luat rezultatele de la urocultura si am fost depistata cu infectie e-coli iar doctorul mi-a prescris antiinflamator - ketonal si antibiotic - zanocin care are o un spectru larg de actiune printre care si infectii urinare si anexite. asa ca eu sper sa impusc doi iepuri deodata. in plus pun supazitoare cu carpicon si fac bai fierbinti de sezut cu ceai de coada soricelului. durerile au cedat, insa ovarul drept este inca inflamat la palpare si asta inca de la laparo. daca nu cedeaza inflamatia pana termin tratamentul ma infintez la usa cabinetului dr. T.
acum fetelor, referitor la viusid, vreau sa va spun ca pentru mine a facut deja minuni si asta numai dupa un tratament de 10 zile: ma refer la faptul ca aveam un astm bronsic pe fond alergic care se acutiza iarrna si de care nu reuseam sa scap de 4 ani. acum pot sa va spun ca nu mai tusesc aproape deloc. deci efecte este clar ca are, acum va trebui sa vedem ce minuni va face la nivel de burtica.

va pup

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ioana,scumpa mea,cum sta treaba cu gandirea pozitiva???Pai...ce facem?Nu ai voie sa simti nimic rau!Aminteste-ti de Ralu care simtea mereu ca-i vine cm si umbla cu tampoanele in buzunar...Eu numai la ea ma gandesc cand simt ca imi pica moralul...O sa fie bine si bebe o sa stea cuminte la tine in burtica!
Lucia,bebitza ta cum e,printesa?Sta cuminte acolo?Cand o vezi?Faci eco curand?Abia astept...
Diana,sa dea Dumnezeu sa fie bebe si sa fie bine!

Mergi la inceput

Aerlilian,

sa dea Dumnezeu anul 2009 sa aduca copilashii nostri in bratele noastre !

cu ocazia urarii tale , pentru care iti multumesc , iti spun LA MULTI ANI 2009 !! sa fii iubita si implinita si linistita si multa sanatate.

deja ne cunostem de ceva vreme , cum sa zice SA-MI TRAIESTI , SA CIOCNIM UN PAHAR FRUMOS DE SAMPANIE PENTRU FRUMUSETEA VIETII SI SA multumim lui Dumnezeu pentru ca suntem iubite !

te puuuuuuuuuuup , Diana

p.s. de revelion am fost in Bucuresti , am avut iesiri la terenul nostru , apoi alta zi la bunicii nostri dragi , vizite la parinti , acu urmeaza sa ne vedem si cu fratele meu si cumnata care au bit de la munte , Predeal ... , vine ziua mea dar ma stiti , sunt dintr-o bucata ..., nu pot sarbatori , voi primi telefoane dar inca ma odihnesc dupa anul care a trecut si refacerea e lenta dar sigura.

DOAMNE AJUTA TUTUROR !

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

la multi ani dragele mele
noi suntem inca bonlaviori, am ajuns la antibiotice asa ca nu avem cu ce ne lauda pe anul asta...sau avem, 2 dintisori
si niste poze de la noi ca nu am mai pus de muuulta vreme

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

La Multi Ani! Va doresc un an nou fericit in care sa vi se imdeplineasca toate dorintele!

Ioana ma rog pt tine sa fie ok bebe pana la capat si abia astept si eu vesti bune dupa eco de saptaman viitoare.

Lucia la fel si pt tine, sa ai parte de sarcina usoara in continuare, fara probleme.

Diana sper ca e si la tine bebe luna asta, sa ne dai stirea mare, eu chiar daca nu scriu, va citesc cat de des pot.

Aerlilian anul asta sa va aduca si voua bebele mult dorit. Cum mai esti, mai incerci inseminare?

Ralu sanatate la bebe. Si Rebecca a fost cam racita, am fost de Craciun la cineva unde a fost un pic mai frig decat la noi in casa si a inceput sa-i curga nasul, dar acum ii trece deja.

Romanitza Cum te simti? Sa ne pui si poze cand incepe sa creasca burtica.

Cred ca de luni incep si eu din nou dieta pt endo, de cand am ramas gravida n-am mai tinut nici o dieta, dar acum as vrea sa opresc alaptatul intr-o luna, maxim doua si presupun ca ar fi bine sa nu mai mananc orice. Deocamdata nu mi-a venit ciclul de cand s-a nascut Rebecca, dar cum vine as vrea sa incerc sa raman gravi din nou.

Va pup pe toate, sa auzim numai de bine!

Monica si Rebecca (2008.02.15)

Mergi la inceput