Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ralu ,scumpa mea,ca de obicei,despre Tudor nu gasesc cuvintele potrivite...N-am vazut in viata mea asemenea ochisori de puiut.Cat despre filmuletul cu somnul...e bestial!Sa va bucurati de el,sa aveti parte de toata fericirea din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=970

Voi mai face Cantastim, am mai facut anul trecut, am facut si polidin, chiar nsh ce sa mai fac, sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

http://www.bio-sanatate.com/produs/culevit.html

fetele, ce parere aveti? A incercat cineva culevit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Din nou vin cu vesti proaste, azi noapte s-a dus si cea de a doua sarcina obtinuta prin FIV...mai violent decat prima oara...si nu stiu daca voi mai gasi curajul s-o iau de la capat...!

Lucialu ai grija de tine iubita si nu te lasa influentata de vestile proaste. I-mi pare tare rau ca trebuie sa va dau aceasta veste.. Vreau sa aud vesti bune de la tine, i-ti doresc numai bine tie si zemuricii tale si-ti multumesc mult pentru incurajarile tale calduroase!
Va multumesc tuturor pentru pumnisorii vostri tinuti pentru mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Salutare fetelor,

Am si eu o intrebare. In aprilie anul trecut am fost operata laparocopic de dr. T si diagnosticul a fost puncte de endometrioza pe fundul sacului douglas. Mi-a prescris Diphereline dar nu am vrut sa le fac. Acum vreau si as vrea sa stiu cat costa. Ma voi programa la dr.T ca sa-mi dea o noua reteta pentru Diphereline dar as vrea sa stiu dinainte cat costa.
Am inteles ca se fac 3 injectii la anumite perioade de timp. Pt endometrioza incipienta se face o doza mai mica? Trebuie sa cumpar toate cele 3 doze o data sau cum?
Mulumesc,
Silvy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Ioana, nuuu...
nu am cuvinte sa iti scriu ce rau imi pare, zilele astea am intrat mereu sa vad ce faci, am sperat sa vina ziua de marti cu vesti bune...
ooof, ce pot sa-ti spun...capul sus, viata merge inainte, stiu ca in momentele astea ti-e extrem de greu, dar trebuie sa o iei de la capat si sa speri ca intr-o zi o sa-ti tii bebelusul in brate! trebuie!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

ioana, tare rau imi pare... eu am tot sperat

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ioana... ,as vrea tare mult sa gasesc cuvintele potrivite,dar din pacate...De ce,Doamne?DE CE???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Ioana, suntem langa tine, noi intelegem atat de bine cata durere si neputinta e in cuvintele tale.
Fii tare, tauroaica visatoare, mai ai puiuti la congelat, nu ?
A treia oara va fi bine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ioana...am sperat cu tot sufletul langa tine, acum sufar odata cu tine. sunt convinsa ca va veni si ziua in care ne vom bucura impreuna... sa iba grija DD de sufletelele voastre incercate si sa va dea destula putere sa faceti fata. cand ranile se vindeca sigur o sa gasiti o formula in care sa va continuati drumul!
multa multa putere draga mea!

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput