Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(41)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanatugs spune:
Reteta pentru un an bun: se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune,mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres.
Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz,astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!
Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor.
Se mai adauga 3 linguri Optimism, 1 lingurita Toleranta, un praf de Bun Simt si... o picatura de Speranta!
Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi Dragoste din belsug...
Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de Curaj si Incredere in Sine.
Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea din fiecare dimineata!
Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea: Un An Nou darnic si bun, Sanatate Deplina, Fericire Maxima si Abundenta Absoluta!
mada23 spune:
LA MULTI ANI, UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI,BUCURII,SANATATE
BUNUL DUMNEZEU SA NE DARUIASCA CAT PUTEM DUCE

multiiiiiiiiiii pupiciiiiiiiii moldovineshtiiiiiiii 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti ![]()

cristy1977 spune:
A mai trecut un an ...
Sa va amintiti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ati reusit..
Fiti mandre ca ati ramas aceleasi suflete calde iar anul ce va veni sa va ajute sa descoperiti minunea unei vieti implinite...
LA MULTI ANI!!!
"After all, tomorrow is another day!"
ancaoradea spune:
LA MULTI ANI, DRAGELE MELE, UN AN NOU MAI BUN, PLIN DE IMPLINIRI SI SATISFACTII ALATURI DE CEI DRAGI!
alinaalex spune:
LA MULTI ANI fericiti, cu multa sanatate, impliniri, bucurii, noul an care vine sa fie mai bun ca toate la un loc de pana acum!
v-am pupat pe toate!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
lucialu spune:
La multi ani prietene dragi!!!
Va doresc sanatate voua si familiilor voastre si tuturor celor apropiati voua!Sa fiti iubite,sa aveti un an bogat in impliniri!!!

my little sunshine
Ioanatugs spune:
La multi ani in 2009 !!!
Sa aveti un an darnic si bun, sanatate deplina, fericire maxima si abundenta absoluta!!

In ce ma priveste simt ca nu e in regula si ca e o alta sarcina oprita in evolutie. Pur si simplu simt asta si nu vreau sa ma amgesc singura ca va fi bine. Sunt cumva impacata cu situatia si la eco din 6 ian. vom face un nou plan de bataie pentru anul acesta cu dr. mea. Voi lua o pauza de cateva luni dupa care vreau o histeroscopie si multe alte analize pentru depistarea opririi din evolutie a sarcinilor mele. Doua ET-uri si doua sarcini oprite din evolutie, arata ca ceva nu e in regula si nu voi mai face alt FIV, pina nu fac ce mi-am propus. Nu sunt trista dragelor, poate ca e din nou socul acela care ma anesteziaza, sau poate e dorinta mea prea mare de a avea un copilas anul acesta...sau poate e pur si simplu bucuria ca anul acesta e anul Bivolului, anul meu in zodiacul chinezesc si credinta ca intr-o zi va fi bine pina la finele celor 9 luni.
Va doresc din suflet un an mai bun si plin de fericire!!
alexia28 spune:
LA MULTI ANI, SA AVETI UN AN MAI BUN, CU MULTE REUSITE, SA FITI SANATOASE, FERICITE, IMPLINITE, IUBITE! Va puuuup
Ioana scumpa mea, daca ai sti de cate ori am pus mana pe telefon sa te sun dar mi-am zis sa astept pana pe 6 ian sa vb cu tine, poate vei avea o surpriza frumoasa de Boboteaza, nu stiu de ce spui tu ca simti asa ca nu e in regula sarcina, eu astept cu speranta ecografia. Te pup
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia
de
Natalia Maria 20.02.2008
prietene DC .
cristy1977 spune:
ioana
,ai incredere in sansa ta. acum sau mai tarziu iti vei tine bebeul in brate
lucia, pupici multi pe burtic si multi ani voua si samburelului
fetelor, inca o data va urez la multi ani si noul an sa va aduca numai impliniri, liniste si fericire alaturi de cei dragi
cristy1977 spune:
fetelor, uitati un link interesant http://www.carpicon.ro/default.asp?appid=1545&news=10202, ce parere aveti?