Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Pt mine a fost un Craciun agitat.Nici bine nu m-am simtit, frigul asta cumplit si mi-a murit si un unchi, fratele bunicului, e adevarat batran, 84 de ani, ne asteptam, dar eu si familia mea a trebuit sa ne ocupam de tot. Iubi meu ne-a fost extrem de mult de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Suflet, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos, norocos si sa va aduca numai bucurii!

Aerlilian, cu optimism inainte!

Beatrice, condoleante! Si gandeste pozitiv!

Lucialu, Cristy, Ioana

Mi-am facut test de sarcina astazi dimineata, in z10 de intarziere...tot negativ... se pare ca am o dereglare, asa ca am inceput sa iau extract de mladite de zmeur, poate ajut cu ceva.
Voi pleca la munte si nu voi mai intra saptamana viitoare pe net.
Las lucrurile in voia lor, iar dupa 5 ian voi incerca sa fac ceva, in caz ca nu ma reglez cumva pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Anul 2009 sa va aduca voua si familiilor voastre multe bucurii, armonie, impliniri pe toate planurile, sanatate, iubire, prosperitate si frumusete in toate formele ei!
Celor care deja sunteti mamici va doresc un an minunat alaturi de pruncii vostri, mamicilor in devenire sa aveti sarcini usoare, nasteri la termen si bebei sanatosi, iar celor care va doriti sa deveniti mamici, anul 2009 sa va puna in pantece si in brate pruncii mult doriti!
La Multi Ani!

toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ana-Alexia i-mi pare rau!
Aerlilian sunt bine iubita, multumesc! Am fost la Braila 3 zile, la parintii si fratii mei si m-am "deconectat un pic". Ce pot sa fac decat sa astept sa treaca timpul si sa aflam ce va urma. Mi-a revenit durerea de cap si inca nu am nici o pata, sau vreun semn ciudat, asa ca pina pe 6 ian. nu am ce face, decat sa astept "verdictul". Tu cum esti??
Lucic tu ce mai faci, cum ai petrecut sarbatorile?
Suflet sa-ti traiasca minunea si multumim de incurajari!
Beatrice75 i-mi pare rau pentru unchiul tau! Si noi avem un unchi decedat tot anul acesta si avea doar 52 de ani. Dumnezeu sa-i odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Pup toate fetele,

Am si eu o intrebare. Maine fac o saptamana de la ultima injectie de diphe si ma gandeam la inceputul anului sa imi fac ceva analize de sange pt rubeola, hepatita B,C, calciu si alte analize. Sunt afectate de tratamentul cu diphe?

Multumesc frumos si sarbatori minunate in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

LA MULTI ANI SI DE LA NOI!!
....cu un pic de intarziere. am intrat sa va scriu pe 24 dar cititnd vestea ioanei n-am mai avut inspiratie....ma bucur mult ca ai scris iubita, ca esti bine, ca te-ai relaxat si ai luat o pauza si ca daca pana acum nu s-a intamplat nimic...e de bine
noi am fost de craciun la soacra mea la campulung unde a vazut si tudorica prima ninsoare din viata lui...si de entuziasm a adormit imediat ce a vazut-o
suntem cam obositit ca de 2 nopti n-am prea avut liniste si azi am aflat si motivul: avem primul dintisor
va pup cu mult drag si daca nu mai apuc sa intru sa ne fie anul 2009 plin de bebelusi, gravidute si mamici sanatoase!
raluca poti face orice analiza mai putin estradiolul(estrogenul) pe care daca-l faci iti va iesi modificat(in intervalul aferent femeii la menopauza-ce esti momentan)

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Ralu_t,

Multumesc tare si sa iti traiasca scumpetea de puiut.

Eu la menopauza...sper sa treaca mai repede...nu vreau sa ma plang de efectele negative ale diphe, cred ca este util dar tare uratica perioada asta.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ana-Alexia sa lasi sa vina singur,nestimulat de hormoni.Testele gresesc mai greu,dar totusi pana nu vezi rosu sa speram.Vorbesc cu BB deja destul de des si il mangai.Iti doresc vacanta placuta la munte!!!Superb si eu mi-as dori sa merg candva
Beatrice condoleante!Iubi teu e bun daca s-a implicat sa va ajute.Tu ai grija de sanatatea ta si in rest lasa ca le aranjeaza DD pe toate!
Aerlilian dupa testul cu acul mi-a iesit fetita,dar eu tot baiet cred ca e.Oricum as bate stiinta,ca din cate stiu eu totul s-a petrecut taman la ovulatie si cica gigeii y sunt mai iuti de piciorSarmalele au fost bune,dar a fost mai mare pofta decat cantitatea papacita.Lasa ca ai sa vezi ca vine si la voi BB si nu sunt vb in vant.Have a little trust!
Ioana ma bucur ca esti bine.Sunt convinsa ca e grea asteptarea,dar te rog eu sa fii linistita cat se poate.Sarbatorile au fost linistie.Sosul a fost un dulce.Eu cam obosata.
Cristy iubita am avut un episod destul de naspa cu durerile de burta,dar am stat in pat.Multumesc pentru gandul tau la mine!
Ralu si zici ca asa se manifesta bucuria intiei zapezi?Pup Tudorica calatorAaaa si felicitari pentru primul dintisor!!!La cat mai multi si fara suparari!are mama baiat mare?Are!
Iliraluca ce a fost greu deja a trecut.Doamne ajuta sa ramai cat mai repede gravi!
Suflet bine ai revenit!
Madut chiar ase ,nici o veste?Pe unde bagabondezi?
aaa raportez:cred ca inceput sezonul greturilor,azi prima ratoiala,dat la boboci de dimneata ca sa ne mearga bine toata ziua...sper sa fie totusi un caz izolat(ca sa ma exprim stiresc) ca a fost cam naspa.Iar poftele au luat-o razna.Vad, vreau si mi se da,dupa care nu mai prezinta interes
Atentie la antiinflamatoare pe perioada ovulatiei!!!Unele ingreuneaza instalarea sarcinii!
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare la toata lumea si la multi ani!

pt Beatrice, mai nu numai laparo e o olutie bune pt a scapa de chisturile de la endo, eu am facut clasica si am doar 23 ani dar si o endo ff avansata ,aveam gr.4 si am scapat de tot, am ramas si cu ovarele si mi-am revent binisor dupa 3 sapta eram la munca si in spital am stat vreo 4 zile, de la operatie n-am mai luat nici o pasitla antinflamatoare sper sa expire in cutia de medicamente.....nush ce sa zic doc mea e convinsa ca in op clasica se pot curata mult mai bine vhisturile si ca sansa de recidiva este mult mai mica...acum in ian ma duc la prina eco dupa operatie si dupa 3 luni de menopauza(fara efecte secundare, pana acum)....daca vrei sa scapi de dureri incearca operatia si tratamentul de dupa fara sa fie nevoie sa facei un bebe, eu am tartamentul de 6 luni si apoi cine staie cand primul cm, este un timp in care se pot rezolva multe.....gandeste-te la sanatatea ta ,poate daca te faci mai bine si nu mai suferi ata de mult si relatia voastra se va imbunatatii...succes si anul cel nou sa-ti aduca decizia cea drepta in ambele cazuri si in relatie si in cazul sanatatii

Va pup pe toate si la anu si la at mai multi bebei...Ioana va fi totul bine suntem cu gandul la tine si la bebicu tau

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

[size=1]Xdidi, multumesc pt sfaturi si tutror fetelor care mereu vin cu un sfat, o incurajare de fiecare data cand scriu! Cand ma plang, mai bine zis![[/size=1]flo]

Mergi la inceput