Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(41)
Raspunsuri - Pagina 14
cristy1977 spune:
ana-alexia, un test de sange ai incercat, daca zici ca nu ai nici un chist, nu prea inteleg aceasta intarziere a cm, cu atat mai mult cu cat nu ti s-a mai intamplat niciodata, de la flavin ma indoiesc sa fie. tie la laparo ti-a descoperit endo numai pe ovarul stang? ai avut vreo sarcina pana acum? pe perioada cat ai tinut regimul alimentar de endo durerile s-au diminuat? 
beatrice, pe mine tratamentul homeopat ma costa asa: 100 ron in fiecare luna consultatia plus in jur de 10 ron remediile homeopate de la Plantextract. cam asta este tot.
"After all, tomorrow is another day!"
beatrice75 spune:
Eu nu inteleg fetelor, daca ati facut laparo, ati fost curatate de endo, ati facut injectiile, de ce nu ramaneti? Poate nu vreti voi sa ma speriati....de ce nu incercati inseminare sau Fiv?V-am spus, am inteles ca in Ungaria aceste proceduri ar fi mai ieftine, iar cazarea acolo e destul de ieftina si ea
lucialu spune:
Cristy
ce a fost pus pe prima pagina si toate linkurile gasite pana acum sunt informatii utile.Insa concluziile mele nu sunt infailibile.Ideea e ca acum avem mult mai multe informatii si trebuie citit mult. Si nu doar ce a fost deja gasit.Sunt sigura ca mai exista informatii.Ne tragem concluzii,comparam cu ce au facut alte fete sau cred, comparam cu ce am facut noi si cum se raporteaza tot la simptomele fiecareia.Problema cea mai mare este ca multe info se bat cap in cap.
De-asta eu spun ca cel mai bine este sa facem munca in echipa.![]()
Si o erata
.Ca tot vb de treburile astea.Inainte de cea dea doua op descoperisem cantastimul pe net.Stiu ca am discutat cu Anca despre eficacitatea lui in cazul bolilor autoimune.L-am intrebat pe dl dr si nu mi-a spus ca pot s-l fac...asa cum am afirmat nu demult.Deh!M-am atrofiat la memorie
Am gasit discutia mai veche despre treaba asta si scriam acolo ca a strambat din nas. Endo este suspecatata ca ar fi autoimuna,deci vom incerca sa imbunatatim imunitatea cu orice mai putin vaccinuri.Pana nu postase Felix la tutunici articolul cu vaccinarile in cazul bolilor autoimune uitasem complet de discutia si de faptul ca s-a pus problema la un momentat dat aici.
Romanitza
si eu ca si tine.Am citit despre endometrioza si cand vine vb de sarcina sunt cam tufa de Venetia...sper sa recuperez cat mai repede,dar ma cam misc de incet la foarte incet...
Tre sa ma resetez acum![]()
Ana-Alexia
vestea ca au scazut durerile in intensitate este extraordinara.Exact asta asteptam si mi-era tare frica de faptul ca Flavinul nu este la fel de bun ca Medoxul.Cu siguranta creste si imunitatea naturel,ca prea sunt multe surse care spun acelasi lucru.Ma gandeam eu zilele astea...catina unde se incadreaza ca e portocalie bine de tot.O fi flavonoida? Ca tot ca un fruct de padure pare
Huh!Nu stiu ce sa spun iubita legat de vestile primite de la dr-i,ca tre sa faci FIV.Noi am mai vb.Frica de hormoni era si la mine la fel de mare.Sper ca Dumnezeu sa te ajute sa iei hotararea corecta pentru a-l convinge pe BB sa vina.Si sunt convinsa ca o vei face bine.Nu-ti mai reprosa atat faptul ca ai inceput sa mai sari si tu la o mancarica neinclusa in regimul endo.Tu cred ca ai fost cea mai cuminte de aici.Cu siguranta dereglarile sunt de la duphaston.Nici corpul meu nu a fost mai breaz la hormonii suplimentati.Nici la Aco nici la duphaston,orgametril,medroxiprogesteron...am inteles ca trebuie dat timp ca sa se obisnuiasca organismul cu ele...habar n-am.Eu m-am simtit rau. De-asta prefer naturistele.
Beatrice
nu e ca nu vor fetele sa te sperie. Ma gandesc ca ai citit cat de cat deja despre endometrioza.Problema e ca sunt tratate efectele,deci cauzele vor persista.Tu spui de FIV sau de IA.Astea sunt optiuni pe care fiecare fata le ia sau nu in considerare dupa varii chestii.Oricum...nimic nu e batut in cuie si garantat.Mie mi s-au dat toate asigurarile ca voi reusi natural,dar de catre un singur medic,cel care m-a operat.A avut dreptate.Nu m-as fi aruncat sa fac FIV pentru ca imi stiu corpul si pentru multe alte motive...dar poate ca as fi facut-o si pe asta la un moment dat.Nu stiu...Sunt fete care au reusit natural imediat dupa operatie,altele dupa injectii,altele la primul FIV,altele prin IA...iar altele nicicum pana in prezent.Ori daca au reusit au pierdut sarcina.E complicat.Depinde de la corp la corp,depinde de experienta medicilor strict in cazul nostru...depinde de noroc si mai ales depinde de Dumnezeu. Insa mereu am in cap ce scria medicul din America"cine doreste copil il poate avea chiar si cu boala asta".Si am preferat sa vad asa si nu altfel.Si in plus sunt foarte multe fete aici,majoritare care au reusit!![]()
KISSES
my little sunshine
lucialu spune:
Ia priviti iubitele: http://www.tiens-shop.ro/index.php?act=shop&idprod=23&idg=13&idp=49&sesid=780c82cc69f8adae0de0191434730315
Eu am luat q10 in ulei de catina intre cele doua operatii, dupa care am uitat-o

my little sunshine
ana-alexia spune:
Cristy
,mi s-a descoperit endo doar la nivelul ovarului stang, si nu sub forma de chist. Inainte de laparo aveam dureri rare, dar extrem de puternice, senzatii de cutite, sabii infipte in zona genitala, ca mi-era teama si sa respir atunci cand le aveam, avand senzatia ca se va rupe ceva in mine.
Nu am ramas insarcinata nicodata... sau poate o data, in urma cu 4 ani, si a fost avort menstrual; am avut o intarziere de 4-5 zile atunci si am eliminat ceva... o mucoasa mai ciudata... ra in perioada concediilor, eram in schimbare de ginecologi...
Nu mi-am facut test de sange acum...am mai avut intarzieri de 4-5 zile di de fiecare data mi-am facut betaHCG, iar valoarea a fost 1...
Iar acum, cand sunt in a 9-a zi de intarziere, nu prea am unde sa-mi fac... sunt sarbatorile...nu stiu cine lucreaza azi...
Am sunat la Medlife saptamana trecuta pentru alte analize, si mi-au spus ca ei vor lucra dupa data de 5 ian ce ma intereseaza pe mine...
Nu e o perioada potrivita pentru analize...Dar mi-am cumparat azi doua teste de sarcina, poate ma mai testez maine dimineaza, in ziua 10 de intarziere...
Pe perioada regimului alimntar mi s-au diminuat foooarte mult durerile. Numai ca regimul meu a fost mai sever decat cel de endo... am pus o mare baza pe hrana vie (70%), si chiar contorizam cam cate cruditati manac comparativ cu mancarea gatita. In plus, am consumat broccoli crud aproapae zilnic, sub forma de salata cu zeama de lamaie si ulei presat la rece din masline ( broccoli scade foarte mult estrogenii rai din organism, este un anticangerigen f. bun).
Am facut 5 inseminari si ar trebui sa ma gandesc la FIV... dar nu ma simt in stare...sau, nu acum...
Dupa ultima inseminare am avut un picaj, combinat si cu alte pb de la job... si am inceput sa am un stil alimentar mult mai relaxat... ca sa nu spun bulimie de stres, ca ar fi prea mult... Am dat-o pe dulciuri si alte alimente(dar nu carne, cafea,alcool)...am luat si duphaston dat de dr endocrinolog, si am inceput sa am iarasi dureri, dereglari,balonari, m-am si ingrasat cateva kg...
Eu nu am facut tratamentul cu dipheriline.
Beatrice
, sunt atat de multi factori de care depinde venirea unui bebe in viata nostra...majoritatea ti-au fost enumerati de Lucialu.
Lucialu
, si eu am luat ulei de catina cu coenzima q10, de la Hofigal...cateva saptamani, in toamna asta. Si am mai luat peste 1 an, zilnic, pe vremea cand tineam regim Favisan (facea parte din tratament), care mi-a facut mult bine, macar pentru detoxifierea faina pe care am facut-o.![]()
In schimb, am tot consumat produse Tianshi acum vreo 4-5 ani o vreme destul de lunga. Le caracterizez cu multi bani pentru nimic...sau sa zicem ca mie nu mi-au facut chiar nimic, altora li s-or fi potrivit.
Lucialu, mi-e cam fricutza... nici bebe, nici menstra... simt ca ard toata...cam nasolica treaba... incerc sa stau cuminte, sa nu vad lucrurile prea gri. Imi zic ca o sa ma gandesc MAINE la altele...

fetele!
lucialu spune:
Ana-Alexia
m-as bucura ENORM sa fii gravi.
Lasa frica si hai sa vedem ce-o fi.Asteptam cuminti.
Si nu-ti bate capul ca nu e nici un monstru.Si eu am patit-o,dar la tine sper sa fie din alte cauze
In linkul cu pricina am gasit descrise rapid si destul de pe larg proprietatile catinei,grupa favonoide
Asta era tot.Tot am trecut zilele astea pe langa tufe de catina si asa mi s-a aprins beculetul![]()

my little sunshine
cristy1977 spune:
ana-alexia
, exact cum a zis lucia, hai sa o luam usor, mai sunt destul de multe posibilitati de incercat pentru bebe. mai mult decat atat endometrioza ta nu este in stadiu avansat, iar asta eu zic ca este o bila alba. si nu uita, minunile se intampla atunci cand te astepti mai putin, la monitorizari ale ovulatiei mergi? si noi avem ceva istorie in spate, adica am renuntat la protectie acum 8 ani iar pana acum in viata mea nu am vazut niciodata un test de sarcina pozitiv, asa ca stiu cum te simti 
lucia, pup fata draga, mai ai dureri de burtica
fetelor, eu sunt in ziua 5 de cm si a 3-a de la prima injectie de diphe, insa mi-a aparut secretia specifica ovulatiei si am si dureri de burtica si ma inteapa ovarul stang, adica totul se intampla asa cum se intampla in fiecare luna inainte de ovulatie. exista oare posibilitatea sa ovulez desi am facut injectia cu diphe? 

"After all, tomorrow is another day!"
ana-alexia spune:
Lucialu

Sa ai dreptate si sa fiu gravidutza!![]()

Nu ma mai gandesc la monstri... vad eu ce-o mai fi... sotul meu a zis ca si daca este, si daca nu este bebe, sa ne bucuram de sarbatori, apoi, mai vedem noi ce facem...
Probabil te documentezi despre sarcina, bebe... Pe langa faptul ca vorbesti cu el mai mereu, presupun
, sa-ti fixezi si o ora de intalnire, in care sa vorbesti zilnic cu el, la aceeasi ora... va invata, asa samburel cum este, sa te asculte, si se va crea o legatura mai speciala intre voi.![]()
Cristy
, am facut N luni de monitorizare a ovulatiei, in ultimii 3-4 ani...peste 25 de CM monitorizate...Uf...si voi asteptati de destul de multa vreme... Dar miracole sunt posibile oricand!![]()
![]()
![]()
suflet spune:
Buna, fetelor! Buna Aerlilian! Am intrat in sfarsit pe acest forum, dupa o pauza destul de mare. Baietelul meu are 6 luni si ii multumesc zilnic lui Dumnezeu pentru ca mi l-a trimis.Imi este mai greu acum sa ajung la Biserica, dar sunt convinsa ca Dumnezeu ma intelege.As vrea sa merg si la Biserica Sf. Spiridon Vechi sa i-l arat parintelui Ioan Iordache, asa cum bine a sesizat Beatrice.Nu am cuvinte sa exprim bucuria de a fi mama.Bogdan este cuminte, rade mult, se joaca...Acum suntem în perioada diversificarii, incercam alimentele, facem diferite mutrisoare la gusturile lor.E o minune tot ce mi se intampla.
Cu ajutorul bunului Dumnezeu poate Craciunul urmator il vom petrecem in 4. Tare mult imi mai doresc copii.
Aerlilian, imi pare rau ca nu aud vesti bune.Mi-ai urmat sfaturile pe care ti le-am dat?
Doamne ajuta!
aerlilian spune:
Suflet,ma bucur nespus ca ai reusit sa mai intri pe aici...Poate gasesti o posibilitate sa ne pui cateva poze cu Bogdanelul tau!Cat despre mine...Asa vrea Dumnezeu,cine stie...poate ca anul 2009 va fi anul cu bebe si la mine.Incerc sa gandesc pozitiv si sa ma bucur de viata,incerc sa nu mai fac crize de isterie la fiecare CM si sa nu mai calculez nimic...Probabil ca de luna viitoare incep din nou monitorizarile si vizitele la cabinet.Deocamdata...ma bucur de sarbatorile acestea!
Ioana ,imi spui si mie ca esti bine?
Lucia ,cum i-au placut sarmalele fetitei tale?(asa simt eu Lucicule,ca e fetita!!!)