Bucurii de sept-oct 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 8
Sephora spune:
Va pup fetelor
Adina am vauzt pozele cu minunatii gemenei si zapada care m-a inebunit,frate de va trebuie tractor,vazut poze de scumpic de Ramomar cu cadoul ei ce-i tare mandra.
Am primit pe mail un Mos Vladut care ne felicita si e superb.
Azi M canta in bucatarie (au faceam salata de beuf,si taxu spala vasele) si el cu telefonul meu intr-o mana si cu Igor in alata mana si tot canta ce?pai P--A,P--A,P--A,am ramas amndoi,de unde stie asta ,dar a uzit cuvantul ca nu stie ce e dar ai place cum suna si si-a facut melodie asta e a doua ca aseara a facut-o pe prima :"sono un ragazino,sono carino,sono Matteino,sono figo"
Monique_new spune:
Neata.
luta este gata.
Andra am vazut pozicile de la intalneala....au iesit f bine comparativ cu ale mele.
Ramo ti-am lasat mesaj offline....nu eram la calc. cand mi-ai scris
. Am vazut pozicile cu Patri
. Sa sti ca la ferma aia m-am uitat si eu avea la REAL, dar deja ii cumparasem o gramada pt Craciun si m-am abtinut. E tare draguta.
Gety slabe sperante sa mai ninga....eu mi-am luat gandul ca o sa avem zapada de sarbatori....cred ca cea mai fericita e Lilina ![]()
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Eu mai rarut pe aici, avem la treburi...
Profit de pauza de cafea si voi viziona pozicile.
Alina, nici eu nu stiu daca m-am descifrat acolo, in extras... Eu tot la Raiffeisen am cont.
Monique_new spune:
xan ce pregatesti....eu de 2 zile tot caut pe net diverse retete si nu m-am hotarat la praji ce as putea face. Cozonac nu fac pt ca presteaza buni unii, sarmale la fel. Da-mi idee de o prajiturica buna cu cioco.![]()
1 Anisor
2 Anisori

xandrutza_76 spune:
Adina, frumosi mai sunt gemenii tai!! Si ce de-a zapada... Cica o sa ninga si la noi...
Lilina, foarte faine pozele cu dino!
Ramo, pupam fetita frumoasa, i-a crescut perisorul, ii sta bine. Noi am ascuns cadourile in pod, stam linistiti din punctul asta de vedere.
Frumoase pozele de la intalneala, nu le-am terminat de vizionat, dar nici mult nu mai dureaza. Fetitele sunt tare dragalase, am vazut cum se tineau de mana Cosmi cu Maria, Matti si Ruxa pe masinute sau tinandu-se de manuta sunt adorabili, Vladone tamponat de Cosmi (sau invers) tare simpatici; ma bucur ca v-am vazut si pe voi, mamicile, ma bucur ca ati pozat-o pe Lexi!! Sunteti tare frumoase, fetelor!
Mi-a placut si locul de joaca.
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monique_new xan ce pregatesti....eu de 2 zile tot caut pe net diverse retete si nu m-am hotarat la praji ce as putea face. Cozonac nu fac pt ca presteaza buni unii, sarmale la fel. Da-mi idee de o prajiturica buna cu cioco. 1 Anisor 2 Anisori Cosmi bebe -13 septembrie 2006 ![]() |
Eu am facut asa: 2 prajituri cu foi (diferite), umplute cu crema cu gris; semiluni cu nuca, cornulete, ineluse pentru Mos Craciun (astea-s excelente), soacra a facut niste prajituri cu osanza, si cu rahat. Azi coc o rulada cu cacao (compozitia de pandispan turnata in tava mare, se ruleaza pe prosop umed si se umple cu o crema din 150 g margarina frecata cu zahar si cacao-am vazut reteta intr-o revista si mi-a placut.)
Cu cioco eu fac tort pentru anul nou, daca vrei reteta sa-mi spui, parca am mai scris-o mai demult... Dar ti-o dau cu placere.
xandrutza_76 spune:
Aaa, si am copt si biscuiti, reteta pe care v-am mai dat-o, i-am taiat braduti si stelute. Vreau totusi sa-i glazurez...
Monique_new spune:
xan
.
FETELORRRRR unde sunteti ? Faceti cozonaci???? 
Noi maine cred ca avem liber asa ca o sa prestez atunci.
1 Anisor
2 Anisori

beatrix spune:
Salutare Bucurii si mamici de Bucurii!
Am vizionat cu Eric toate pozele! Minunate si peisajele dar mai ales Bucuriile! Ma bucur ca Eric i-a recunoscut pe Alex (Aes)si Fabi (Abi)si a facut cunostintza cu Patri (Ati), Maria (Aia), Cosmi (Comi),Ruxa (Usa), Diana (Iana) Vladut (Adu), Luca (Uca) si Matteo (Meo)!
Frmoasa intalnirea cu Lexi! Ati vazut ca e o finutza? Numai ea nu crede!
Si pt ca suntem in prag de mare sarbatoare si eu nu stiu cand mai intru, va doresc un Craciun Fericit, sa va aduca Mosu' ceea ce va doriti, dar mai ales sanatate, fericire si bucurii in Noul An! La multi ani!
Lilina in avans, La multi ani cu sanatate, fericire, impliniri si succese pe toate planurile!
Va pup!
ps. Spor la pregatiri!
Roxana
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!