Bucurii de sept-oct 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 7
Monique_new spune:
Andra esti o draguta
. Nu stiu dc nu poti vedea pozele.Daca intri pe mess pot sa-ti dau , le-am descarcat si aici la serviciu. Pe mail nu pot sa ti le pun ca sunt multicele.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

princess spune:
Buna dimineata!
Abia astept sa vad pozele de la intalnirea cu Lexi, pacat ca n-ati avut tihna din cauza alergaturii dupa pitici!
Andra, acum plec la banca, voi depune 190 lei in contul tau, reprezentand depunerile a 11 fete (inclusiv eu) plus 35 lei de la Scumpik ramasi de data trecuta, minus comisioanele in valoare de 10 lei (mai putin comisionul de la depunerea Ancai pe care l-a achitat in avans). Daca vor mai intra bani in cont, ti-i voi trimite pana in Revelion.
Aveti aici extrasul de cont:
extras
Sper sa mai intru diseara!
Va pup!
O zi frumoasa!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
lilina spune:
princess, eu am uitat sa-i dau Sandrei banii pt.Alexutza , o sa-i transmit tot la tine in cont (15 ron) 
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Crisnemes spune:
Buna dimineata- nu am apucat sa vad nici pozele amintite nici sa citesc din urma acum incerc sa o fac.
Princess- am vazut ca de la mine nu au intrat banutii inca. I-am pus vineri dupa masa , probabil ca o sa intre azi.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
microbu spune:
Lilina, iti trimit detalii cont daca vrei. Ca sa o scutim pe Princess de un drum
.
Princess ti-am trimis un PM, nu a ajuns?
GETY spune:

Si eu pe aici!
Princess, eu n-am descalcit numele meu in copia dupa extrasl tau. Eu i-am trimis de la Banca Raiffeisen, dar nu mai stiu nici data.
Cred ca am scris in capitolul trecut.
Am citit ca v-ati intalnit, v-ati pozat, am vazut si niste pozici cu Ruxa si cu Matti, atat am de scris: "Dragoste mare!"
Sephora, Maria s-a facut bine fara gentamicina. A inceput sa manance, dar nu mai mananca orice, ca inainte.
Ma necajesc ca nu prea vorbeste. Mai zicea vreo 2 cuvinte inainte de stomatita asta, acum nu le mai zice nici pe alea.
Daramite cantecele si poezioare.

Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Intre timp am vizionat si poze cu gemenii din Germania. AdinaF, ce multa zapada aveti pe acolo!Am vazut ca erati undeva pe la inaltime.
Monique_new, oare la noi o sa mai ninga? Ca astia s-au laudat ca de sarbatori avem zapada, si nik.
Am vazut si poze de la intalneala, am admirat copilasii si mamicile lor frumoase.

Asa creste Maria Diana
microbu spune:
Princess
au intrat banutzii 190ron (minus comisionul ING 7.5ron).
Zilele astea merg si la shopping.
ramomar spune:
Salutare fetele 
De mai bine de juma de ora stau si ma uit la pozele cu frumoasele noastre BUCURII, dar si mamicile lor nu sunt mai prejos, ca deh cu cine sa semene puiutii
Ma bucur mult ca ati reusit sa va intalniti cu Lexi. Am remarcat in poze cum se tineau Cosmi si Maria de manute 
Am vazut-o si pe Cosmi la Brasov, la fel de simpatica si ghidusa 
Vazut si pe Luca cel mumos!
Am mai vazut o "iubire mare"
si ce cavaler este Matteo cum o plimba pe gargarita 
De puiutii Cristinei ce sa mai zic: frumosi si dragalasi! Daria s-a facut mare, iar Vlad e un ajutor de nadejde in bucatarie ![]()
Gemenasii s-au facut mari, mai ales ca nu i-am vazut demult si sunt la fel de frumosi! 
Edit: vazut si Vladone
in tren si la dinozauri!
alexutza ma bucur ca Gabriel a primit-o bine pe surioara lui! abia astept sa vad poze cu cei doi puiuti ai tai!
De ce a fost asa de greu la nastere?
tasia cum sa te uitam? ia treci aici si aratani-l pe frumuselul mamii, ca tare demult nu l-am vazut!
poze cu mamilili nu puneti????![]()

itzy m-am bucurat mult sa mai vad inca o postare de-a ta!
Felicitari gospodinooo, pentru muraturi ![]()
Eu sunt acasa de joi (mama e nevoita sa stea langa bunicul in spital), asa ca eu cu mogaldeata mea ne rasafatam toata ziua. Azi a fost la mami la lucru sa colinde la colegi, apoi ne-am plimbat putin pe centru, iar acum facem nani![]()
pupici
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
ramomar spune:
si aici cateva poze
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)