Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (246)
Raspunsuri - Pagina 20
cecilia L spune:
Yaia, sanatate multa delfinasului si tie multa rabdare.

Papanash, nu e de glumit, fugi la dr. Sanatate multa.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Vad ca e tare liniste aici, eu sunt singura cu maraiciul meu, care de azi este purtatorul a 4 canini+8 dinti+ 4 masele(sper ca am terminat pt o perioada buna de timp)......
Cecilia si
poze noi
asa crestem
greyeras spune:
Cecilia pai sunteti cu mult inaintea noastra la dintisori.
dintosul.
Si noi avem o perioada acum in care e tare irascibila si din pacate eu sunt la fel, sunt cu nervii la pamant si incerc sa raman calma pentru ca ea nu are nici o vina. Incep sa ma gandesc serios sa revin la munca, sa fac si altceva, altfel simt ca o iau razna si pe o parte ma gandesc cu inima stransa ca nu pot sa stau fara ea, cel putin nu acum, asa de rau m-am obisnuit cu ea.
Roxana imi pare rau ca treci printr-o perioada mai grea. Sper sa fie bine pana la urma, cu siguranta sarbatorile va fi o perioada mai relaxanta si vei avea timp sa te gandesti la ceea ce este mai bine pt tine.
Valentina imi pare rau de patania prin care ati trecut, eu sincer nu stiu cum as fi reactionat, ma bucur ca sunteti bine.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 Urmy, haios foc Tudor. Chiar daca il incomoda pozitia, el parea fericit acolo intre sertarele alea, se juca fara probleme. Am vazut si o mamica frumusica, iti doresc cat mai multe momente din acestea de relaxare. ![]() Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007) |
multumesc. Mergem la cumparaturi la real si iar o sa ma relaxez:)
urmychance spune:
| citat din mesajul lui papanash Eu sunt tare suparata, Andrei e din ce in ce mai bolnavior, tuseste si nu mai mananca. Azi de-abia a mancat ,adunat, vreo 200 ml lapte si jumatate borcanel de mancare,plus vreo 5 pufuleti. Plange din orice si cred ca se simte rau, temperatura e 37.9 deocamdata.Dar ii frige capul. I-am dat de aseara nurofen si sinupret. La intoarcere de la serbare am facut o ora jumatate, ma uitam la ceasul din taxi si nu-mi venea sa cred. Nu va zic cat am platit ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
sanatate lui Andrei. Tudor pana la ora asta nu a mancat nimic, doar un biberon cu lapte dimineata. II iese o maseluta, i -am vazut eu marginea
urmychance spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Cecilia, da, cred ca nu au fost publicate inca in Monitor, probabil urmeaza in viitorul apropiat. Am admirat pozele cu Tudor de Urmy. E tare chipes flacaul! Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 Poze |
mandarinutza, roxana - multumesc pt aprecierile la adresa lui Tudi.
urmychance spune:
am spus sa mai incerc sa ii dau ceva de mancare si pana sa ii dau prima lingurita a adormit in scaun. Asteptam sa se trezeasca (22-23) ca sa mergem la cumparaturi. O fi mai liber noaptea?
Si maine iar ne trezim dim. la 7 ca sa mergem la alt fel de cumparaturi. O sa fim rupti de oboseala. Mai mult, maine ne asteapta o zi de curatenie - luna si program de facut mancare ca duminica avem invitati de soi...hohoho, tocmai din Anglia...
Roxana_G spune:
Multumesc mult pentru cuvintele frumoase, uite ca mai am si eu pase proaste.
Weekend placut tuturor! Noapte buna!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
kriss79 spune:
Buna seara
Revenim si noi pe aici putin..avem varicela si a fost greu pt. ea zilele astea..mai avem putin si de Craciun vom putea iesi si noi afara, ca nu mai are rabdare mititica..
Carpatina,multumesc de intrebare..am citit la un moment dat, dar nu am putut rasp imediat, cred ca tocmai ii aparusera primele bubite pe atunci..
Sanatate copilasilor bolnaviori si spor la pregateala de Craciun!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
cecilia L spune:
E tare liniste pe aici...........chiar asa munciti sau alegrati prin magazine toate???????
Maria, nu ai mai trecut de multisor pe la noi...spune ce prajituri faci, ca sa stiu daca pregatesc sacosa ![]()
Sim, ce bunatati mai pregatesti anul asta??????
gata ma opresc ca s-a intrat in vacanta si acum dati cu rosiiiii ca strig catalogul![]()
![]()
![]()
Urmy spor la cumparaturi.....mi se pare ciudat ca nu a cerut papa toata ziua, masea masea dar macar laptic sa ceara....pai Cristi cred ca urla de ma stia tot cartierul ca ii e foame....
Cecilia si
poze noi
asa crestem