Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (246)
Raspunsuri - Pagina 21
isabeluta spune:
Uff mai Rox! Incearca sa vezi partea plina a paharului: nu-s decat 6 luni, ai 2 copii superbi si nu merita sa te consumi! Cel putin nu pentru ei!!! Astea ar fi doar 3 motive. Gasesti mult mai multe!!!

Eu am intrat foarte repede. Sunt stoarsa! Si ma mai asteapta si un we decisiv pentru reusita acestui Craciun. ![]()
Va pup dulce pe toate!
Isabela si
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
ANDREEA11 spune:
Salutare si de la noi !
Azi am terminat si noi curatenia
!
In rest suntem bine, eu cam batuta de Cris
.
La multi ani Mandarinutza si mama de Anissia!
Felicitari fetelor pentru gesturile pline de umanitate
papanash spune:
Greyeras, pai incearca sa-ti faci cate ceva de lucru fara sa incepi munca. Asa e mai simplu, ai cu cine s-o lasi pe printesa doua-trei ore pe zi,te destresezi si tu. Mai naspa e cand trebuie sa iei copilul peste tot cu tine, pe vremea asta .
Celia,multumim pentru cuvintele frumoase
.
Cecilia, ai un baiat dotat, noi tot cu 7 dinti suntem . Si ia mai striga catalogul, aici se face prezenta zilnic, nu-i ca la scoala cu vacanta lunga si scurta. Numai absente motivate
.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Salutare si de la noi ! Azi am terminat si noi curatenia !In rest suntem bine, eu cam batuta de Cris .Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
Felicitari, eu nu am facut mai nimic,am facut curat in sifoniere si am sters geamurile, maine o runda scurta, ca-mi vin socri sa aduca porcul sau mai corect spus porcariile, e gata preparat
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
Celia spune:
Buna mamici si bebici,
Yaia, Papanash, sanatate multa papanasilor
Valentina, ma bucur ca sunt cei mici bine.
Rox, putere si rabdare sa infrunti situatiile nu tocmai pe plac...
Erina,
ici multi catre voi.
Gabitz, concediu placut.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Roxana_G spune:
Neata, sa aveti un weekend frumos.
Isabeluta, am ceva de la Luiza pentru tine. Te rog da-mi PM cu nr. de telefon, sa ne vedem cumva saptamana viitoare.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
greyeras spune:
Netza Rox, si tie la fel!
Cred ca we asta o sa fie nebunie, toata lumea curatenie si cumparaturi.
Papanash ar fi bine sa am cu cine sa o las 2 - 3 ore pe zi sa pot pleca, dar nu am, tocmai asta e problema, eu nu pot pleca nicaieri fara ea. Asa ca stiu cum e sa iei copilul peste tot dupa tine.
Acestea fiind zise spor la treaba fetelor si nu uitati sa mai treceti si pe aici!
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
Celia spune:
Buna mamici si bebici,
Sa reusiti sa realizati tot ceea ce v-ati propus acum inainte de sarbatori.
Noi ne pregatim de venirea Mosului maine la o minipetrecere DC Iasi pentru copilasi.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
papanash spune:
Ia uite ce idee frumoasa la Iasi, e prea tarziu sa facem si noi serbarea piticilor , nu ? La noi la serviciu ( la mine si tati) nu s-a organizat serbarea copiilor angajatilor. Toata lumea face economii, au gasit pretextul cu criza financiara mondiala si acum nu mai stiu cum sa profite toti de scuza asta.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Sabina spune:
unii au avut super serbare, gen broadway:)
Verificati mailul comun.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo