Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (246)
Raspunsuri - Pagina 19
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebeka Buna!!Puteti intra mai jos?Cecilia poti confirma, te rog daca astea sunt? http://www.romleas.ro/legi/Norme%20OG148/Mame.pdf Bebeka,mamica de REBECA-MARIA(15.09.2007) |
unde l-ai gasit.....parca totusi nu este ce stiam eu........acum am reusit sa-l citesc tot, dar poate nu am inteles eu bine.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
mandarinutza spune:
Cecilia, pe textul gasit de Bebeka apare PROIECT sus, deci nu e cel intrat in vigoare, se mai poate modifica continutul.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Am tot cautat in toate Monitoarele din saptamana aceasta dar nua ma gasit publicarea normelor.
Poze
cecilia L spune:
Mandarinuta am vazut si eu ca scrie proiect, nici eu nu am gasit in MO....oricum a ramas sa-mi spuna diseara exact daca a aparut sau cand apare....se pare ca acest proiect este de fapt hotarare de guvern si a fost aprobat, asa ceva imi ziseses si mie ca e proiect si a fost aprobat....nu am inteles prea bine.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
mandarinutza spune:
Cecilia, da, cred ca nu au fost publicate inca in Monitor, probabil urmeaza in viitorul apropiat.
Am admirat pozele cu Tudor de Urmy. E tare chipes flacaul!
Gaza mea doarme. De vreo saptamna si-a schimbat programul. Pana cum adormea in parc sau la tzizi pe la 12 si manca de pranz cand se trezea pe la 2,3. Acum se culca pe la1, si mananca pranzul pe la 12-12.30.Dupa-amiza o sa mergem la ziua verisoare ei.
Poze
Roxana_G spune:
Buna. Nu s-au publicat normele. Din pacate. Oricum nu stiu daca voi merge pe varianta CIC, e mult de spus, sunt suparata rau. Nici nu am chef sa mai vorbesc despre nimic. Va rog sa ma iertati, nu prea sunt in apele mele, nu inteleg de ce mi se prabusesc toate in jur.
Cecilia, imi cer scuze ca nu te-am sunat. Nu am stat la serbarea de la centru, am plecat la cumparaturi cu Bumbacel si de acolo la serviciu. Am ratat ambele sedinte din pricina traficului si nu eram deloc in dispozitie buna.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Yaia, multa sanatate lui Tudor, ce rau imi pare ca nu se mai termina chinul lui. Tu il vaccinasei de rotavirus, nu? Poate e mai bine sa il duci la spital, si eu am patit asa cu Alex anul trecut de Mos Niculae si numai cu antivomitiv injectabil am scos-o la capat.
Doamne ajuta sa auzim vesti bune! Ma gandesc la voi cu drag si sper sa se termine odata viroza asta.
Urmy, ai un pui tare dulce si haios.
Gabitz, drum bun si concediu placut.
Andries, nu au nici un temei legal. Au pus acolo un articol de forma, este penibil. Sunt frustrata si revoltata. Si nici nu sunt sustinuta. Ca atare alternativele se reduc la una. 
Multumesc mult de incurajari tuturor, inteleg care este realitatea, asta nu schimba ceea ce simt. Dupa cum probabil v-ati dat seama pana acuma, eu sunt mai mult cu emotia decat cu ratiunea. Dar imi trece mie.
As vrea sa multumesc tuturor pentru contributia la Ajutoarele Mosului. Luy si Papanash au participat la serbare, asteptam sa va povesteasca ele despre copii. M-a sunat ulterior tipa de la asociatie si ne-a multumit tare mult tuturor.
Cam atat. Am citit tot, dar nu prea mai pot raspunde. Poate o sa scriu mai rar o vreme. Deocamdata fac mari eforturi sa ma mentin intr-o stare accepatabila macar in aparenta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
papanash spune:
Eu sunt tare suparata, Andrei e din ce in ce mai bolnavior, tuseste si nu mai mananca. Azi de-abia a mancat ,adunat, vreo 200 ml lapte si jumatate borcanel de mancare,plus vreo 5 pufuleti. Plange din orice si cred ca se simte rau, temperatura e 37.9 deocamdata.Dar ii frige capul. I-am dat de aseara nurofen si sinupret. La intoarcere de la serbare am facut o ora jumatate, ma uitam la ceasul din taxi si nu-mi venea sa cred. Nu va zic cat am platit
. Noroc ca la dus l-am vrajit pe tati. O sa mergem lamedic dar e asa o aglomeratie, era coada de masini de la carrefour orhideea pana la pod ( sa urce pe Grand).Cred ca pana la medlife fac o ora,pe putin. Il astept pe tati sa mergem impreuna. O fi reactia de la vaccin ?> noi l-am facut pe 14.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Erina spune:
Roxana, si eu tot cu inima...Iti doresc forta!
Esti sanatoasa, ai doi copii superbi, un sot iubitor, parintii alaturi...atitea lucruri de care sa fii mindra si fericita!
Chiar nu exista nici o particica buna in problema asta?
Vei vedea ca totul va fi bine. Oamenii generosi si calzi ca tine merita numai lucruri bune!

Yaia, Papanash, sanatate puiutilor!
Mamici bravo si pentru actiunea de astazi!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
cecilia L spune:
Roxana, este o situatie tare urata, se intampla sa pice intr-un moment tare prost, daca tot nu poti face nimic, iti propun sa te gandesti la sarbatori,la minunata ta familie care are mare nevoie de tine, iar pentru asta trebuie sa fi linistita.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem

REBECA-MARIA(15.09.2007)