Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (246)
Raspunsuri - Pagina 17
Andries spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Ma retrag si eu la somn, sunt tare obosita si suparata. Am primit un telefon tarziu in seara asta, pentru ca nu vazusem mailul izbitor inainte sa plec. Maine trebuie sa semnez reducerea de salariu. Nu mai zic nimic, deja nu mai pot de nervi si plans. Sotul meu zice ca nu e o idee buna sa intru in CIC pentru ca piata muncii e in dezastru si va fi si mai rau. Ma simt asa incoltita si frustrata...Va doresc macar voua o noapte buna si linistita! Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
mama lor de nemernici...
Andries
Andries spune:

mey Roxana...daca te pun aia sa semnezi, ce motiv dau pe actul aditional? ca o sa ai scadere pe cartea de munca si asta de obicei e sau pe restructurare sau pe non-performanta...
in rest de la noi numai de bine, vad ca va distrati in ajun de sarbatori, eu abia astept sarbatorile...la mine faza cu CIC e posibil sa fie obligatorie
daca ne restructureaza biroul...
si daca tot ai un hobbymacra sa fie si fun
am tras ieri o pana in curtea spitalului Nasta
denu-mi venea sa cred ce mi se intampla
si cu masina firmei de nu puteam sa chem serviceul...ola la la ...de aia am ajuns la 20:30 acasa si abia la ora asta v-m relatat povestea cu ajutorul de mos...
Andries
Erina spune:
Buna dimineata!
Cafea la toata lumea dragi mamici!!!
Valentina, ce inconstient!!!!
Pupici dulci puiutilor si mamicii sa treaca rewpede sperietura!
Roxana, incearca sa te relaxezi. Gindeste-te ca e doar o perioada, apoi situatia se va reglementa. Nu mai plinge si nu te mai necaji, nu e bine sa mergi la job cu sufletul greu. Gindeste-te la avantajele si lucrurile bune pe care ti le ofera. Si eu as opta pentru pastrarea job-ului. E o perioada grea pe piata muncii.
P.S. Ceea ce faci pentru copii sigur te va ajuta sa te linistesti

Fetelor sunteti fantastice!
Andries, multumesc ca ai povestit asa frumos la ajutoarele Mosului. Am fost si eu cu gindul acolo!!!
Va sarut dulce pe toate si va doresc o zi cu mult spor!
Sanatate celor mici!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Urmy, l-am vazut pe Tudor!!! Ce s-a lungit si ce frumos e!
Si cum s-a catarat in picioare pe raftul acela!!! Acum ma asteptam ca de acolo sa se urce in patut!!!
Eu sunt vesnic incintata dar si nostalgica sa vad cum se transforma fetosoara Dariei. Ieri era o bebelusa dulce, acum are o privire tare inteleapta si interesanta!
Mi-a spus bichi ca la ea se catara de pe un scaunel pe masa. Vad ca acasa nu face de astea.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
gabitz78 spune:
ziua buna.
roxana - of...grea decizie.
ce cadou de sarbatori!
eu azi plec la munte, ma intorc luni.asa ca va pup dulce, sa fiti cuminti.![]()
ps - concursul elizei s-a terminat....sa stergeti link-ul!multumesc.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
cecilia L spune:
Gabitz, drum bun si distractie placuta la munte, sa aveti parte de o vreme frumoasa
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
bebeka spune:
Buna!!Puteti intra mai jos?Cecilia poti confirma, te rog daca astea sunt?
http://www.romleas.ro/legi/Norme%20OG148/Mame.pdf
bebeka spune:
Valentina,ce intamplare!!! Dar cred ca si ala a ramas socat....
Greu cu serviciul asta de care suntem toti legati! Nu putem decat spera sa trecem cat mai usor peste criza asta nenorocita.
Gabitz,distractie placuta la munte!
Urmy,Tudor e un frumos si un nazdravan. (sa stii ca eu chiar sterg cu carpa umeda inainte sa pun produsele in frigider)
Yaia spune:
Salutari si de la noi.
Dupa o zi mult mai buna ieri, azi din nou tudor a fost agatat de mine si a vomat de 2 ori...e drept, cred eu ca din vina mea. Sper sa fie mai bine dupa somnul de pranz, ca totusi lapte bea bine, doar la solide protesteaza si vomita. Drept pt. care m-am decis ca ii dau doar lapte, pana cere el ceva. Si ii prepar mancare solida, dar sa-i dea sotul, daca o putea. Eu sunt la capatul rabdarii cu solidele. Iar daca maine si duminica nu e mai bine, mergem la spital. Asta e.
Va pup acunm!
Sa aveti sarbatori de vis daca nu o sa mai am puterea si timpul sa intru!
Craciun fericit!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Nu mai zic nimic, deja nu mai pot de nervi si plans. Sotul meu zice ca nu e o idee buna sa intru in CIC pentru ca piata muncii e in dezastru si va fi si mai rau. Ma simt asa incoltita si frustrata...