Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (246)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Bunaseara fetelor,

noi tot cu temperatura..am fost azi la dr gatul e curat,la plamani nu se aude nimicdar totusi tuseste.
dr zice ca nu e reactie de la priorix,temperatura cica e de la un incisiv care a iesit azi...bine dar tusa si nemancatul de unde? ca azi a refuzat tot inclusiv laptedoar ceai si apa.
sunt obosita ,stresata, nervoasa...sotul a venit aseara din delegatie si sa dus la intalnirea de sfirsit de an cu,colegii lui...nu mai zic nimic sa ma plang.

Mergi la inceput

Yaia ma bucur ca e mai bine piticul tau,macar a baut lapte ca a mea fata a baut 200 lapte toata ziua si aia cu forta doar.

Roxana are dreptate sotul tau in ce priveste piata muncii,nu cred ca e o idee chiar asa de buna sa-ti lasi jobul si oricum nu cred ca ai fi castigat mai mult in CIC,doar ca erai acasa cu familia.

Mergi la inceput

Valentina bine ca sunt ok copiii,dar pentru asta sa-i urmaresti mai bine urmatoarele 48 de ore si daca ti se pare ceva suspect da fuga la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

SA VI-L ARAT PE TUDOR cum
DOARME SI
CE NAZBATII FACE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Lavinia daca tuseste si totusi nu e nimic la plamani sau in gatut,incearca sa reduci temperatura in casa.La mine vad ca functionat si parca mai spunea cinevanu-mi amintesc acum,scuze.O imbraci mai gros si lasi temp mai scazuta.

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Yaia sigur o sa fie delfinasu dragalasu sanatos pana de CraciunAzi am fost la innot si m-am gandit la voi ca probabil ati lipsit de la cursurile voastre.Nu-i nimic, oricum delfinasul e profesionist de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Valentina, vaai ce intamplarte! Multumeste lui Dumnezeu ca sunteti intregi.
Da Doamne sa nu se intample nimanui asaceva.
pupam copiii speriati

Sanatate bolnaviorilor din tara si de peste hotare.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Roxule nu mai plange si intrista.Vin vremuri grele e bine sa se tina cu dintii de job-uri.Uite multi pupici de la noi sa treaca supararea

Mergi la inceput

Valentina ce intamplare ingrositoare.Imi si imaginez cum te-ai napustit deasupra lui.O prietena de a mea a patit ceva similar dar ea s-a urcat cu picioarele pe masina si a urlat la ala ca nu vroia sa coboareBine ca sunteti ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

avem si 2 filmulete pt cine vrea sa le vada:

http://www.youtube.com/watch?v=AXkDnFBNoJg
http://www.youtube.com/watch?v=P2OawABh7DA

Mergi la inceput