Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (246)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Danuta, vezi sa nu fi racita,asa se manifesta la mine debutul racelii.
Tu te-ai plans la sot, dar ai grija , acum mai ales,las-o mai moale cu munca fizica (curatenie generala,etc).

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Seara buna si de la noi.
Sabina balerina sa stii ca sunca era dietetica!
Tudor e mai bine, azi nu a mai vomitat deloc, febra a disparut de marti seara, doar kk e inca mai moale, dar mult mai inchegat azi decat ieri si scaunele mult mai putine. In schimb mare chin la masa! Azi la pranz a mancat 2/3 de banana si seara ceva cereale cu lapte. Dar salvarea noastra a fost faptul ca o prietena avea aseara lapte de vaca fara lactoza! Azi am cumparat si noi multe cutii. Ala a fost salvarea, a baut azi cam 700 ml, super bine fata de ieri. Sper ca maine sa se mai lege si kk si sa fie si mai putine, dar cel mai mult ma rog sa nu mai vomite. Si sper ca pana de Craciun sa-si revina. Asta e cadoul pe care mi-l doresc: Tudor sanatos de Craciun.

Sambata avem serbarea in comunitatea romanesca, la biserica. cica vine si Mosul acolo.

In rest v-am citit, dar nu tin minte mare lucru. Imi amintesc de bradul Pineicolada si de patania nefericita a Valentinei.

Am vazut si steluta emotionata in fata Mosului, tare frumos!
Va las acum, am de facut curat inainte de culcare. Eu zau nu stiu cand o sa apuc sa fac prin casa curatenia de sarbatori. Azi la pranz am reusit sa alerg la ceva cumparaturi de Craciun. Mai am de luat ceva cadouri pt. cei din tara si gata. Dar sambata sunt plecata, duminica probabil la cumparaturi...insa cu tata musafir, nu prea am timp si de curatenie. Si pleaca marti, chiar inainte de ajun, ajunge la nepoti ca Mos Craciun, incarcat cu jucarii. Offf, timpul asta...si boala lui Tudor!
Va pup, gata cu vaicarelile! Noapte buna!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, ai vazut tu vreun concurs la care votul juriului sa coincida cu al publicului?

Cecilia, mii de multumiri pentru Gabi! Poate ar trebui sa ii oferim un buchet mare de . Astept vesti despre norme.

Valentina, vai de mine ce accident, doamne ce bine ca sunt ok copiii. Cred si eu ca te-ai speriat. Ala merita batut zdravan. Sper ca l-ai reclamat la politie.

Isabeluta, lasa ca la anul o sa planga dupa Mos.

Urmy, si mie imi venea sa cred ca e Mosul adevarat.

Gabitz, foarte logic raspunsul.

Yaia, incearca sa te mai odihnesti, cred ca esti obosita. Doamne ajuta sa ii treaca repede enterocolita asta lui Tudor.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ma retrag si eu la somn, sunt tare obosita si suparata. Am primit un telefon tarziu in seara asta, pentru ca nu vazusem mailul izbitor inainte sa plec. Maine trebuie sa semnez reducerea de salariu. Nu mai zic nimic, deja nu mai pot de nervi si plans. Sotul meu zice ca nu e o idee buna sa intru in CIC pentru ca piata muncii e in dezastru si va fi si mai rau. Ma simt asa incoltita si frustrata...

Va doresc macar voua o noapte buna si linistita!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Multumesc mult fetelor pentru urari!

Papanash, multa sanatate lui Ghighi!

Valentina, am patit si eu un episod similar acum cateva luni, cand ieseam din parc pe treceea de pietoni dadea o pustoica cu spatele si era sa intre in noi. Ce m-am enervat atunci! nici nu avea voie sa parcheze pe trecere si nici macar nu s-a uitat. Bine ca sunteti ok!Imi inchipui ca te-ai speriat tare rau!

Pinacolada, foarte frumoase pozele!Steluta e frumusel foc si fara trac din cate observai in poze! Poate ne mai vedem in parc!

Eu sunt in concediu de azi. Dar o sa sun maine la birou sa intreb de normele de aplicaare pentru CIC.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana, imi pare tare rau. Nu stiu daca e mai bine in CIC, doar dac vrei eventual sa incerci o afacere pe cont propriu, ceva.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Rox,gandeste-te bine daca merita. Eu stiu sigur ce decizie as lua,ma bazez mult pe instinct. dar e altceva la mine, sigur nu m-as descurca cu Ghighi si chiar nu e momentul acum de cresa.Iti urez sa ai o minte limpede .

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Yaia, chiar ma intrebam ce faceti.
Carpatina ce-o face,n-am avut timp sa-idau telefon ,ba era prea tarziu, ba dormea ghighi.

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Rox, sunt putin obosita. Dar azi a fost si sotul acasa si am putut evada la un masaj si la un shopping scurt. Taaare biena fost, ca sa schimb scutece tot la 30 de minute si sa ma enervez ca nu mananca...sper sa treaca repede.

Ma gandesc eu ca poate totusi trecere repede perioada de 6 luni cu doar 80% salariu. Stiu ca e neplacut, dar e bine sa ne tinem slujbele in perioada asta de criza...zic si eu...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Mandarinuta,multumim. Cum ai petrecut ? Concediu de odihna sau ai reintrat in CIC ?

Filme Ghighi

Mergi la inceput