Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (246)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana- da, a fost intr-adevar mai ciudat, nici eu auzisem de serbare in biserica, dar datorita copiilor care au cantat, au spus poezii, a luminilor, a bradului, a iesit f bine!!!! nici eu nu ma asteptam sa iasa asa, iar copii s-au simtit ok! aaaa si am uitat sa va spun ca parintele tare dragut, si f apropiat cu copii, le-a dat mandarine si iconite sfiintite ceea ce copiilor le-a placut!
deci inteleg ca e o epidemie de raceala iarasi!! offf! dupa toata echinaceea si osciloccoccinum si vitamina C....offf!
Sper ca pana pe 26 cand plecam la sinaia sa se faca bine!!
A mai zburat cineva cu Blue air? cum e? e diferenta mare intre BA si Tarom?

Mergi la inceput

Roxana- da, nu au aparut inca normele!!! cica se accepta anul fara vreo 2 saptamani....sa vedem, vesti tare nasoale ne dai! dar eu zic sa reintri, dar....sa apara normele!
Gabitz- hmmmm deci radeti pe seama mea?????

Mergi la inceput

Gabitz 28- da, steluta mea e frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna seara fetele
intru pe fuga sa va urez Sarbatori fericite si un an nou cat mai bogat si sa aveti parte de toata fericirea posibila si multa multa sanatate

stau rau cu netul si abia abia pot intra

va pup dulse dulse,

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Danielle, multumim de urari, la fel si tie. Sper totusi sa ne mai auzim pana atunci.

Pinacolada, problema e ca nu voiam sa semnez nimic inainte sa clarific daca reintru in cic sau nu. Eventual imi iau un medical ca sa ma sustrag o vreme.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox, dar n-am fost suparata, am fost dezamagita de organizare ,ora s-a tot modificat si cel mai mult m-a deranjat ca nu s-a specificat cine a avut cele mai multe voturi, adica se putea specifica chestia asta. Si foarte interesant ca n-a castigat nici locul 2, nici locul 3, ci o mamica cu numai 3 sute si ceva de voturi publice. N-am inteles cum,asta e.
Pinacolada, eu amzburat cu Blue Air, e ok, fara mancare ca laorice low cost, dar poti sa cumperi in avion cate ceva.
Gabitz, asa e, eu am ramas cu placuta descoperire ca am o multime de prieteni, asa ca am castigat !!!
Danuta, am vazut poze cu frumoasa Mirunica, pupici multi de la noi.
Erina, ce mai faceti,dati bataie cu carnatii si toba ? Cred ca toata lumea e in pregatiri,numai eu aveam impresia ca peste 2 saptamani e Craciunul

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Cecilia, eu n-am nr. tau de telefon. Am tot vrut sa vb cu tine azi dar o sunam pe Bumbacel, care zicea ca aveti treaba si suna ea cand are timp.

Danielle,multumim de urari, si la voi multa sanatate si sa aveti sarbatori fericite, imbelsugate si senine.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am ajuns acasa, am plecat de acolo la 15.30 iar dupa 8 de min Cristi dormea in masina, era terminat, am avut noroc ca m-a lasat sa sortez hainele pana a venit Bumbacel si am reusit sa o ajut pana a ajuns Teodora, apoi ajutorul meu a fost mai inexistent, am avut grija de Cristi care se plictisise si era mort de somn si de baietelul lui Bumbacel care este un scump, 11 luni....se plictisise si el...
Nu va inchipuiti ca s-a terminat treaba, nu am reusit sa facem pachetele pt Budimex....mai trebuie cumparat cate ceva si puse in pungi...

Roxana nu trebuie sa-mi multumesti, sunt bucuroasa ca am reusit sa ajut, mult... putin, important este ca am facut-o din toata inima.

Eu vreau doar sa-i multumesti prietenei mele,Gabi, care ne-a ajutat cu locatia....

Teodora, ce-i gandit cand te-a pus nea politist sau ce era, sa deschizi masina...eu am inteles din start ca nefiind Director in scoala, o sa intrebe ce-am incarcat in masini....si-au facut datoria pana la urma.......(se invarteau demult prin curtea scolii)...sper ca nu te-ai suparat.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Roxana- cea mai buna ideea e CM!!!!!!!!!!!!
Papanash- multam pt inf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pinacolada

Da, am pus poze noi, noute!

Pinacolada
mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

sunt tare scumpi amandoi Ce simpatic e Rares,cand tine suzi invers..

Mergi la inceput