Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (246)
Raspunsuri - Pagina 11
bebeka spune:
Papanash sa stii ca muci nu prea avea,febra nu,stare generala buna.dar mi s-a parut mie ca haraie si am dat fuga la dr.oricum eu am fost si cate o data pe sapt pt ca mi-e tare frica de complicatii si cand mai auzi pe la televizor de meningita si alte alea..mai bine precautie

Poate nu-i nimic la Ghighi,eu ti-am zis cum am patit noi
Nu imi place frumusetea Andreei Marin
papanash spune:
Da, asa e, si eu o sa-l duc la medic, i-am dat deja Sinupret, stiu ca subtiaza mucozitatile si le elimina sau le inghite mai usor.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
valentina_22 spune:
Buna fetelor si dupa amiaza placuta ! Sanatate multa puiutilor bolnaviori. Andrei de doua zile s-a mai linistit, insa cred ca este linistea dinaintea furtunii, mare trebuie sa ne iasa o maseluta + caninii, iar gingiile sunt super umflate. In rest alergatura. Am luat cadourile pentru copii.
Lui Andrei o masinuta ca a Mariei de Luy, iar Alexandrei o papusa Barbie mireasa si in plus Mosul de la gradinita ii va aduce maine o cutie cu sabloane de diferite forme (face conturul formei pe hartie apoi coloreaza) si o casa de marcat dupa care tot suspina.
Pe 27 mergem la tati la serviciu pentru o noua runda de cadouri. In casa curatenia este facuta, iar eu franta
, luni am zi de respiro si de marti dau iama la facut piftie, carnati, sarmale si caltabosi. Este al doilea an cand le fac singura si mi-s mandra de asta.![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
valentina_22 spune:
doua vorbe si apoi fug sa-mi recuperez fata de la gradinita.
Roxana, am vazut o mica balerina in devenire,
.Inimioara ta a mai avut loc in piept cand ai vazut-o asa de dulce?
papanash, ne pare bine ca nu am scapat de tine, ti-am fi simtit lipsa. 
Chiar daca este putin cam tarziu, urez si eu La multi ani, multa sanatate si implinire sufleteasca alaturi de cei dragi , mamicii de Antonia, si mamicii de Annisia!
Si inca o data
pentru Luy. Stii tu de ce!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
Pinacolada spune:
Salute!
si al meu tuseste... m-a sunat de la gradi azi sa ma duc sa-l iau!!! l-am luat! erau acolo niste mame super nervoase...ca ce ? la cel mai mic simptom tb sa ii luam acasa, ca de unde bani daca tot pleaca de la job, etc! educatoarele f linistite au raspuns: aasa e regula!! the rules!!!!!! pe care bineinteles nu ele au facut-o!
atunci, zicandu-mi in gand ca nu e cazul sa imi pierd buna dispozitie, pe care o mai pierdusem odata din cauza frezei stomatologului, mi-am luat baiatul si am mers spre Cora! Acolo a fost f bine, am facut tot fe;lul de cumparaturi, si apoi ne-am dus si la Brico sa luam brad! zis si facut, numai ca dupa ce l-am ales, adica Luca, am intrebat cine ikl impacheteaza???? cucucucucucu! m-a ajutat un tip f dragut care era si el cu nevasta si fetita...dupa ce am profitat de bunavointa dnului, m-am chinuit sa il bag in Matiz:)))) bradul avand cam 1, 80 m!!! hihihi, dupa bufneli si injuraturi din partea mea la adresa.... cand a masinii, cand a bradului, reusesc!!!!
da, dar copilul???? unde mai intra?, l-am inghesuit in brad, i-am puis centura si dai bataie!!! cam greu insa, caci bradul imi bloca vizibilitatea pe partea dreapta, asa ca am luat o bordura in plin! nu-i nimic, ma concentrez, mai imping bradul putin si ajungem teferi si nevatamati acasa!
cam asta a fost ziua de azi, sper ca luca sa se simta mai bine!
Pe 16 dec a fost serbarea de Craciun, f rumos, steluta mea a recitat super bine, pt cine vrea sa vizioneze am adaugat poze noi!
citesc din urma si revin!!!
Roxana_G spune:
Sabina, sper ca Gheo este mai linistit acum. Oricum, daca tot ai terminat cu lucrarea poti sa stai mai mult sa il dragalesti. Ai gasit ciorapi?
Papanash, multa sanatate puiului, sper ca nu a racit de la iesirea in Cora.
Ati fost la doctor?
Cecilia, este de inteles ca te simti asa obosita, ai muncit extrem de mult ieri, cu tot cu Cristi dupa tine. Se resimt si drumurile cu ridicarea pachetelor, si muncile de la sortat.
Voiam sa va spun ca fetele au facut o munca titanica si azi, Cecilia, Ligia (bumbacel) si Teodora.
Nici toate florile din lume nu ajung sa le multumesc pentru efortul lor.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Gabitz, eu iti multumesc mult pentru implicare si jucarelele donate, au fost super si imi cer scuze daca in graba mea te-am omis la multumiri. Sa stii ca de uitat nu te-am uitat. 
Papanash, ti-ai mai revenit dupa ziua de ieri? Sper ca nu mai esti trista.
Valentina,
ce frumos ai spus. Nu, inimioara mea merge mereu cu puii mei. Citisem mai demult un citat frumos, spunea ca odata ce esti parinte inima iti umbla in afara corpului pe oriunde sunt copiii tai.
Bebeka, Rebecutza este bine acum?
Pinacolada, sanatate baiatului. Nu iti face griji ca si la serbarea fetei se tusea pe capete, ma mir ca a mea e sanatoasa (doamne ajuta asa sa ramana) in conditiile in care in sala erau numai copii muciosi si tusitori. Si nu s-a isterizat nimeni, culmea. Am ras copios de aventura ta cu bradul,meritam si eu un zambet intr-o zi cam neplacuta. Sigur ca l-am vizionat cu placere pe Luca, o steluta tare reusita. Vad ca s-a distrat si Rares. Cam neobiasnuita ideea de serbare in biserica, nu am mai auzit pana acum.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Ca sa va mai amuzati putin ![]()
De criza: Doi manageri vorbesc. Unul il intreaba pe celalalt:
-Auzi, tu iti platesti angajatii?
Al doilea spune:
-Nu". Tu ii platesti?
-Nu, nici eu.
- Si vin la munca si ai tai, nu?
- Da vin si ai mei.
-Stii ceva? In cazul asta ar trebui sa le cerem o taxa de intrare in firma
Eu rad ce rad, dar nu e rasul meu. La mine nu e tocmai bine, am fost si eu anuntata de cei 20% si intrebata daca am de gand sa ma intorc in CIC daca vor face asa ceva. Inteleg ca actele aditionale sunt pregatite si ne vor fi bagate sub nas sa le semnam in maxim 2 zile. Maine avem sedinta.
Nu au aparut nenorocitele alea de Norme inca sa stiu si eu ce fac.
Rox ,
Poze
gabitz78 spune:
pinacolada - sanatate multa.am vazut stelutza vesela!
stiu ca nu era nimik de ras la ce ai povestit, dar nu m-am putut abtine sa imi imaginez chinul cu bradul in matiz.![]()
papanash - andreea marin nu a stiut ce a pierdut!

pupici dulci tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/