Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (246)
Raspunsuri - Pagina 10
greyeras spune:
Neatza fetelor!
Multumim Erina pt cafea!
Da Annisia intr-adevar arata super-truper aranjamentul floral, cred ca mamei tale i-a placut foarte mult si pe bune tu aratai si mai si in mini. Apropos as vrea si eu sa lucrez "femeie de serviciu" unde lucrezi tu.![]()

Si pentru Ajutoarele Mosului multi
pentru efort si daruire.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
greyeras spune:
Sabina sper sa fie mai bine Gh azi.
Papanash asta iti lipsea acum, multa sanatate lui Ghighi.
cecilia L spune:
Buna dimineata, multumesc de cafeluta, am avut o noapte tare aiurea, nu din cauza lui Cristi, el se trezeste mai nou la 4.30 sa-si primeasca doza de laptic si adoarme imediat la loc pana la ora 8, cred ca eu sunt prea obosita, s-a adunat si nu mai am cand sa ma odihnesc...nah,iar m-am plans la voi
, asta este cand nu ai pic de ajutor si vrei sa faci prea multe![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
greyeras spune:
Nici la noi lucurile nu stau prea roz, ne-a mai iesit un dintisor, acum avem 8
, dar are gingiile super umflate, ieri a fost maraita si irascibila, nu a vrut sa manance si nici sa doarma, abia a dormit o juma de ora in masina, iar seara cu greu am doborat-o.
Ca sa nu spun ca ieri m-am enervat la maxim ca am fost in Carrefor Orhideea si nu am gasit nimic sa ne placa, nici cadou de Craciun pt fata si nici costumas sau rochita de craciunta, in schimb i-am luat un set de 4 body-uri la 25 ron si 2 pijamale la 30 ron, mi s-a parut avantajos. In schimb la raionul de jucarii ne-am invartit de 5 ori cred si nu am luat nimic pana la urma.
Cred ca ne orientam spre altceva, oricum mosul tre' sa vina ca e fata cuminte.![]()
greyeras spune:
Cecilia
mamica obosita, din pacate stiu cum e.
bebeka spune:
neata!
Papanash du-te la dr ca la fel am patit si eu cu fata,nu febra si putin de tot tuse dar la control avea plamanii plini de secretii si nu am scapat de antibiotic.Multa sanatate lui Ghighi!
Urata vreme!
Sanatate si delicatului Gheo!
Am vazut magi,balerine,fetite si jucause si cumintele

papanash spune:
Bebeka, asa din senin, fara muci inainte, de unde ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
gabitz78 spune:
neatza.
papanash, sabina - multa sanatate puilor!
am fost azi la scoala sa vb cu directoarea, dar mi-am luat tzeapa ca era la inspectorat....
roxana - multumesc mult inca o data!

si eliza e maraita si plange...de zici ca a patit cine stie ce...habar n-am care e motivul.eu zic ca e de oboseala si de la dinti.acum s-a culcat...
pupici dulci tuturor.
http://www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/380-eliza.html
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
papanash spune:
vreau sa va zic despre Andreea Marin. E frumoasa de pica! o mai vazusem acum vreo 7 ani, dar acum arata mult mai bine. e slaba, are totul frumos, picioare,oki, gura, maini.eu nu ma entuziasmez usor cand e vorba de de-astea,dar chiar m-a impresionat.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun