Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (246)
Raspunsuri - Pagina 13
papanash spune:
Pina, am vazut pozele, erau pitite in capatul de jos, tare frumosi baieti ai !!!!
si serbarea a iesit deosebita !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
hopa, dna Teo a avut control ? Pai nu era imbracata in Mos
?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
danuta36 spune:
papanasho intoarcem pupicii si speram sa se faca Ghighi bine cat mai repede.Ai mai fost la dr. cu el? 
Nu stiu daca de la vremea asta ploioasa mi se trage sau de la umblat prea mult,da ma dor incheieturile de numa,mai ales sus,la piciorul stang,mai imi iese si hernia,cand o iau pe Miru in brate...m-am plans la al meu ca m-am rablagit de tot,de cand am nascut..
Celia spune:
Cu intarziere, La multi ani, Mandarinuta!
La multi ani, mamei Annisiei!
Recuperat de citit mesajele de 2 zile....
Sanatate multa celor mici si mari bolnaviori.Insanatosire grabnica , caci trebuie sa vina Mosul.
Felicitari mamicilor si micutelor ajutoare implicate la ajutoarele Mosului .
Imi pare rau ca la Iasi nu e mobilizarea de la voi...
Vazut foto cu minunile noastre, balerine, stelute, magi...frumos,sa ne bucuram cu totii de ei.
Felicitari Sabina pentru examen si mult succes in continuare.
Papanash, desi ne-ai fi lipsit aici, mi-as fi dorit sa pleci in Africa...
Si noi de astazi am trecut la program lejer, Andrei a intrat in vacanta si am terminat si eu pana dupa sarbatori cu referatele.... Astazi a avut serbarea.... nu cred ca din clasa V se va mai tine asa ceva...m-au trecut emotii diferite ...pentru Andreea care atingea sfioasa si cine stie cu ce emotii globurile din brad...si pentru Andrei care a crescut , e baiat mare...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
cecilia L spune:
Roxana, hai ca incerc sa aflu azi ce este cu normele pt CIC, probabil asteapta noul ministru.....nu promit in seara asta, dar cel tarziu maine....macar sa stiu cum suna proiectul....ala stiu sigur ca este de mult facut.........Cristi doarme si acum...nu a dormit atat ziua nici cand era mititel.
Papanash nr meu de tel era in lista, pe mail comun![]()
Imi pare rau, am citit azi in diagonala in timp ce mancam
, si nu am vazut nici o poza......bine ca e D-na C. in vacanta, sigur picam la extemporal

Danielle multumim pentru urari, iti doresc si eu, anul care vine sa fie mai bogat, sa ai parte de liniste si multe multe bucurii alaturi de cei dragi....fara decizii greu de luat.Sarbatori fericite si La multi ani!
Iar de la Cristi, pentru frumoasa lui prietena, multi
si multe 
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Roxana, am vb , se pare ca sunt oficiale sau tb sa apara azi, maine in monitor, cel tarziu luni intru in posesia lor, maine incerca sa afle cate ceva ....cum aflu nr. monitorului scriu aici.........poate are cineva timp sa caute in monitoarele din zilele astea![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Erina spune:
Buna seara!
Astazi am fost plecate tota ziua! Pe seara am fost in parc cu Matei. Am avut nebunia sa o pun pe daria in trenulet. Ea era foarte OK, numai eu am murit de frica!!!
Papanash, nu am facut in viata mea cirnati sau caltabosi...Eu ma gindesc serios sa nu gatesc prea multe de Craciun. Daca as fi postit intelegeam sa astept cu nerbdarea masa dar asa la cit am exagerat in ultimul timp...Masa va fi bogata dar voi face citeva chestii simple. Bunatatile adevarate le vom minca la parinti.
Vad ca Valentina si alte mamici au terminat deja curatenia. Inainte de a pleca am facut si eu prin toate cotloanele. Acum voi face in mare...
Celia, ce bine ca ai mai scris.
Azi dimineta si Daria a atins citeva globuri, le-a rasucit mai mult fara sa le ia. Acum intelege care e bradul, il arata dar nu e foarte interesata de el.
Danielle, sarbatori minuntate, inima senina si sa ne reauzim sanatoase!!!
Cecilia, Teo si Ligia. Multumim!
Am vazut steluta aurie foarteee chipesa!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
valentina_22 spune:
Erina, la luati putin soare si pentru noi!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
valentina_22 spune:
Trebuie sa va spun ce aventura am trait in seara asta, eu nici acum nu m-am adunat.
Dupa ce am luat fata de la gradinita, am vrut sa dau o fuga prin piata sa mai iau cate ceva pentru serbarea fetii de maine. Andrei doarmea linistit in carucior si vroiam sa profit de asta. Chiar in fata centrului de paine, eram cu un picior pe trotuar, da un doditoc cu spatele, nu se asigura si intra in noi. Adica o darama pe Alex care intra pe jumatate sub masina, iar caruciorul mi-l darama cu rotite in sus. M-a lovit si pe mine, in incercarea disperata de al oprii si de o proteja pe Alex. Nu si-a dat seama de ce s-a intamplat decat cand m-am dus calare peste el . I-am tras una si lui am dat si in masina. M-am mai linistit cand am vazut ca sunt bine copii, si pentru ca mi-a rupt caruciorul l-am pus sa-mi cumpere altul din Auchan. Copii sunt bine, Alex are o julitura la picior,dar s-a speriat ingrozitor, iar Andrei este bine(era legat si asta l-a salvat de aruncatul din carucior). Cred ca cea mai zdruncinata sunt eu, care tremur si acum.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)