Salajence la apel!!![71]
Raspunsuri - Pagina 19
giulia71 spune:
Mneata,
Dau o cafea aburinda si un ceai pentru bolnavioare si Oti care alapteaza.
Nu-s prea bine, cam in depresie, am dormit prost si n-am chef de munca. Ieri am stat acasa, am bucatarit.
Bia de ma poti ajuta cu ce te-am rugat pe pm, iti raman datoare.
Merci mult!
O zi buna tuturor.
Olim, ti-am vazut aseara pe Alex , e un scuuump.
Pupic!
Vin Sarbatorile!!!!
Bimilit spune:
'neata!!!
multam de cafei.
adriana, mno ti-o luai in freza si tu vroiai friptura de friptura.mai bine-ti dadeam io reteta ca scapai de un stres
.sa ai o zi usoara azi si sa-ti aduca mosu un card plin ,plin
.
giulia, primit PM, cetit si raspuns
.lasa muica depresiile ca te vede mosu si nu primesti nik.
olim, servici usor .te asteptam cu povesti deseara.
oti, am primit si PM-ul tau.deci cetit si raspuns
.
mihaela, sanatate .te asteptam cu forte proaspete la butoane.
io-s in zona.vreu sa ma apuc de treaba cica , da zau nu stiu ce sa fac? ca mi-e o lene de ma doare.fug sa-mi injectez cafeiu-n glanda si apoi vad io cefac.
Peseu:bagati meniul vostru de craciun aci sa ma inspir si eu, ca-s in pana de idei
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
'neata si de la mine. Io mai inainte ma trezii ca azi noapte am avut iar concert. Pe la 7 jumate o venit si mami pe aci, mi-o cumparat cica o nstalatie de becuri de exterior de 10 m, si s-o apucat la ora aia sa imi explice cum funcioneaza.....
Va dati seama ca i-am taiat-o scurt. Amu poate s-o suparat da si eu. Daca era ceva important no pb da asa.......Ea saaca credea ca imi face o bucurie si io cand colo ma enervai.....Mno, amu ma simt ca kkru. tre sa fac oarice s-o imbunez de s-o fi suparat.Si io pot fi tare nesuferita uneori.In alta ordine de idei, aseara dupa ce o apus soarele am prestat doo ture de biscuiti.Stiti voi de care
De fapt am intentionat sa fac una, da cand am scos prima tava din cuptor, am vrut si eu sa ii racesc pe un gratar, care s-a rasturnat pe jos, in bucataria de afara, si uite asa or ajuns la Rexi. Si Vlad o zis: da mai faci o tura, ca o ramas putini...
Deci pana i-am copt si glazurat s-o facut 1 noaptea, oricum piciu nu dormea, si dupa aia am stat io cu el la povesti si l-am lasat pe Vlad sa doarma saracu ca el o mers azi la lucru.Bia, azi vine vara-mea si aduce scula aia de cafei, o trimit cu Vlad maine, daca poti meri dupa ea, eventual dupa 4 la magazin.K ?Adriana, am fugit sa vad mail-ul, merci de poze.
Va
pe toate, am uitat sa va zic ca ne-am upgradat calcu, mere mai bine si am vazut si pozele voastre. Giulia super casuta, vad ca stati intr-o zona cu case noi.
Maria, imi place de nu mai pot camera micutei voastre Casandra.
mihaela_s spune:
Sunt putin mai bine ca ieri, multumesc de ganduri.
Ma duc inapoi in pat...Calatoria ca ccc calatoria, da' Craciunul...
. Sper ca maine sa fiu si mai bine si sa pot face curat, sa facem seara bradul si apoi in 24 o sa fac mancare...cam atat.
olim, imi cer scuze ca n-am avut cum sa-ti urez sa ai o zi excelenta, sa fii cu forte proaspete! 

vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
salutare tuturor
alex e mai bine, mai are muci da respira mai bine cu aerosolii, dimineata a ramas la gradinita plangand, apoi am sunat mai tarziu si dansa pe colinzi si canta si el
la serviciu a fost ok, oricum stiam gasca de colegi, timpu a trecut repede, am vazut o gramada de programae pana ii gata contractul sper sa le invat si eu![]()
is obosita , am fost si la cumparaturi pentru craciun, si au venit baietii de la aerele conditionate, de azi avem caldura in toata casa
e asa placut.
fug la somn cu alex ca dimineata m-o trezit la 5.30
la loterie nu am castigat nimic, am aruncat 66 de euro da mno asta e
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
olim spune:
salutare tuturor
alex e mai bine, mai are muci da respira mai bine cu aerosolii, dimineata a ramas la gradinita plangand, apoi am sunat mai tarziu si dansa pe colinzi si canta si el
la serviciu a fost ok, oricum stiam gasca de colegi, timpu a trecut repede, am vazut o gramada de programae pana ii gata contractul sper sa le invat si eu![]()
is obosita , am fost si la cumparaturi pentru craciun, si au venit baietii de la aerele conditionate, de azi avem caldura in toata casa
e asa placut.
fug la somn cu alex ca dimineata m-o trezit la 5.30
la loterie nu am castigat nimic, am aruncat 66 de euro da mno asta e
miha sanatate multa iti doresc si refacere rapida 

ecolegu ajunge acas pe miercuri iar eu nu lucrez, ca alex e liber si nu am cuc ine sa il als ca toata lumea are de lucru,aici miercuri seara e cina in toate famiilie si joi e o zi obisnuita de duminica.
eu fac:
supa de galuste
salata de vinete
salata de boef
oua umplute
chiftele din piept de pui
o friptura de carnati si pulpa de porf afumata cu cartofi piure
un sos de branza camabert cu carne de porc si cartofi la cuptor
am luat un cozonac si brioshe frantuzesti, salam de biscuiti si o prajitura desteapta si gataaaaaaaaaaaaa
poate va inspirati![]()
va tzuc pe toate fug la somn ca pic jos si alex la fel, paaaaaaaa
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
piticutz spune:
va salut si eu in sfirsit, fetele 
foarte ocupata am fost de vineri incoace, am reusit sa va citesc din urma da nu am apucat sa scriu nimica.
vine Craciunul si m-am temut ca n-o sa am liber
, vinerea trecuta a murit inca o baba la casa unde lucrez, asa ca au ramas doar cu una, asa ca...pe mine m-au pus pe liber.O sa fiu pe-aici toata saptamina asta, cu siguranta.Poate si viitoarea,
avem zapada foarte mare, asa mare nici nu a mai fost pe-aici de vreo 10-15 ani.Nu prea mai iese nimeni pe strada in weekenduri, nici in timpul saptaminii nu prea, doar cei la care li-i musai sa mearga la lucru.Mie imi place, de mult nu am mai avut un Craciun cu zapada de-adevaratelea, "ca in felicitari" - e expresia mea preferata.
Am iesit azi dimineata cu paleta de la barbecue sa fac o carare, sa pot ajunge la containerul cu gunoi din spatele casei.Am pus poze pe gmail, daca vreti sa vedeti.
Nici nu stiu daca o sa putem umbla cu colinda, mai vedem ce se mai intimpla.
Adriana, sa-ti traiasca fetita multi ani fericiti, si voi pe linga ea!
Bianca, ceva nu e in regula cu PM.Nu mi-e plina casuta si totusi nu primesc nimic.Scrie-mi pe email.
Maria, foarte frumos ati aranjat camera bebelusei.Zugraveala e exact ca si la noi in dormitor.Imi plac mult perdelele, cu floricelele rosii.
Mihaela, sper ca te simti mai bine.
Ioana, salutari
, am inteles ca ati plecat de sarbatori in Moldova.Tare-i frumos pe-acolo, mai ales daca prindeti si zapada.
Olim, succes la noul job!
Giulia, o sa fie super casa voastra cind o sa fie gata.Cite camere o sa aveti?
Oti,ziceai ceva mai inainte despre "apostrofatul" copiilor cind sint mici si mi-am amintit de o colega a lui Zsolti care a patit-o cu asta acu vreo 2 saptamini. Are 3 fete, cea mare de 10 ani, mijlocia de 8 ani si micuta de un an si ceva.Fetele cele mari intr-o seara au inceput sa se loveasca, mai in glima mai in serios, cu liniarul, una pe cealalta si ea a intervenit spunindu-le sa termine. au fost obraznice si nu au incetat, si atunci ea le-a dat cite o palmuta la fiecare (fara suparare, la amindoua) sa se astimpere.Fetele, mergind la scoala a doua zi, careva dintre profesori a observat ca una dintre ele are urma de lovitura pe o mina, sau pe fata, nu mai stiu exact, urma de la liniar, cum se jucasera ele cu o zi inainte.A inceput sa o intrebe de unde are semnul, daca o bat parintii acasa, si asa mai departe.Fata a zis ca da, a lovit-o maica-sa cu o zi inainte.Si de-aici a inceput nebunia.Au luat-o la intrebari si pe cealalta fata, si ea a zis la fel, ca da, le-a lovit mama lor.Stiu astia pe-aici cum sa puna intrebari copiilor, de saracii aproba mai orice is intrebati...Mai ales ca is copii, nu stiu ei saracii cit ii de serioasa treaba sau ce si cum sa raspunda...
Rezultatul a fost ca au venit de la protectia copilului si le-au luat pe fete in ziua aia dupa scoala, anuntind-o pe mama lor cum ca pina se va stabili daca intr-adevar fetele au fost abuzate sau nu, o sa fie date la foster care (adica in grija unor parinti adoptivi, sau nu stiu cum le zice in romaneste).
Si nu le-a mai vazut de-atunci decit cind le-a vizitat, de vreo 2 ori.
Inca nu se stie nimic sigur, fapt e ca ei i s-au recomandat ore de anger management si probabil ca o sa ii fie pusa toata treaba asta la cazier.
Imputita treaba, aici cu copiii.Esti la mina lor, intr-un fel.
Hai ca ma duc sa vad ce mai face coloegu la bucatarie, ca azi i-am oparit varza special sa nu aibe asa mult de munca cu sarmalele.
va pup si mai vin.
silvana_salajan spune:
'neata. poftiti la cafeluta...Olimpia, bafta in continuare la job, si multi
la Alex.Cami, ce sa zic eu? Nu se exagereaza acolo? Poate o fi fost mai mult de o palmuta, totusi chiar asa de incuiati sa fie americanii?Eu am facut ieri inca o tura de biscuiti, un tort cu 3 cioco pt o verisoara, o portie de dobos glasat (cu foi cumparate) pt mine si una pt mami, si un blat pt tortul meu. Cand am pus blatul la cuptor toata casa urla: Alex intr-o parte, restul ca hai sa ii dai tzitzi si uite asa am reusit mareata performanta de a face un blat ars pe exterior si crud in mijloc! Asa m-am suparat, ca am plans de nervi! Firar sa fie! L-am mai bagat la cuptor, daca o mai ramas crud in mijloc ceva, o sa il tai bucati, fac un sirop si le dau prin cocos, bineinteles bucatile bune. Restul la Rexi. Iar eu ma pun sa imi fac iar un blat minten. I-am promis la Andrei ca facem figurine din lapte praf, pe care il las pe el sa le picteze, si ieri nu am avut vreme deloc de ele. Aseara ma intreaba: da noi nu pictam azi figurine? Pai zic, da le-am facut? asa de mila mi-o fost de el, ca azi nu fac decat acel tort si in rest ma ocup numai si numai de copil.Da, am uitat sa va spui ca azi noapte am facut si bradul. E pana la tavan, mi-o trebuit scun sa il imbrac sus, ca nu am ajuns altfel.amu astept sa se trezeasca Andrei sa vada surpriza adusa de ingeras. Cred ca asta e ultimul an in care il mai pot fraieri, sa se bucure de el. Si mi-e asa de ciuda ca nu ninge! Putina zapada de ar fi ar fi super! Cami, trimite si la noi un pic.V-am pupat, fug la ale mele!Mai lasati cozonacii si treceti la raport!
giulia71 spune:
Mneata,
Oti buuuna cafeluta, multam:)
Multumesc Domnului ca mami se simte mai bine
.Asa ma bucur
!
Ieri o bagasem rau pe maneca ca ii era rau de tot, i se uscasera buzele, semn de deshitratare si nu-i trecea diareea cu nimic. Am sunat dr ei de la Bucuresti si mi-a spus ce sa-i dau. Apoi seara a venit si Bia (iti multumesc mult
) si mi-a adus si eridiarom si afine pe care Cani le-a gasit delicioase
.
Acum sunt mult mai linistita![]()
De azi ne apucam si noi de robotit prin bucatarie, mai completez din cumparaturi.
Ok , va pup si mai viu
Vin Sarbatorile!!!!