Salajence la apel!!![71]
Raspunsuri - Pagina 18
silvana_salajan spune:
Olimpia vazut scumpicul Alex. Moama da s-o distrat cu iglul!
Bafta pe maine. Tinem pumnii.
Ce mai faceti fetelor? eu raportez una bucata copil urlator. Ma tot gandesc cand sa fac bradul...Ca noi mai credem in mos....cred ca maine noapte...
va
haideti la o poveste........
silvana_salajan spune:
http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=&showtopic=13279&view=findpost&p=626622
Bimilit spune:
'na seara!!!
olim, bafta cu jobul.pupici micului strumf.moamace distractie a tras el in iglu
.
oti, mumos tort ai facut
.chitara e bestiala.
spor la impodobit bradul.
alex are colici?
si io-s in zona, ca dormii cu fecioru de la 15 la 19.30.iar dansam pana tarziu in noapte
.
PS mihaela unde esti?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
io azi nu m-am ridicat din pat. Ma doare gatul de abia inghit si era sa lesin de cateva ori. Asa ca ma scuzati pana ma fac bine...
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s io azi nu m-am ridicat din pat. Ma doare gatul de abia inghit si era sa lesin de cateva ori. Asa ca ma scuzati pana ma fac bine... ![]() vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina |
of
.sanatate mihaela si refacere rapida.scumpa de tine
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
silvana_salajan spune:
Miha, baga ceai caldut si ceva pastile de supt. Sanatate multa!Bia, cred ca Alex are colici, ca altceva ce? Merci de laude, nu a fost cine stie ce, astept poze si de la Adriana sa le pun si pe alea.Ce ai mai facut azi?Nu mi-ai raspuns la pm...
Bimilit spune:
azi am lenevit toata ziua.
is cam fara chef.
ma deprima vremea asta
.
n-am PM .
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
dianaiulie2009 spune:
pentru fete ... ma bucur tare mult cand aud ca v-ati simtit excelent. Elvira, nu mai vine Luci cu bucataria ca cica daca io repari a fi tot o apa prin casa si ii e teama sa nu ude laptop-ul sau cine stie ce alte electronice. Alteceva in plan nu am avut . Ieri dimi m-am trezit fresh si am facut papitza pentru bunici care m-au laudat si ei de ce bunataturi au halit. Mno .. cu mici exceptii , stiti voi la cine ma refer ... dar NO STRESS ...
In alta ordine de idei sunt treaza de la ora 3 , aseara m-am culcat la 9 si la 3 am fost fresh. Am observat ca in ultimele saptamani daca am dormit doar cate 6 ore/noapte mi s-a format un rtim cam aiurea. Amu oi vedea ce oi face la munca azi. Eu sper sa ne lase miercuri liberi.
Otilia, am trimis poze pe mail. Le-au placut foarte mult tortul si invitatilor de ieri. Mersi inca o data de ajutor
.Sa-mi spui cand sa duc tava la Vlad.
Of , Mihaela , imi pare rau ca esti bolnava. Sanatate multa si refacere rapida sa puteti merge in mini-vacanta planificata !
Bia, pana la urma m-am descurcat cu fripturica. Dar poti totusi sa o scri ca poate o prestez de Craciun. Acum mi-am inaugurat cuptorul.
Olim, tinem pumnii , deja cred ca ai scapat de prima zi. Asteptam impresiile. Si fetele mele au igloo , dar fiind apartamentul micutz il folosim doar vara .
Meniul mai tarziu ... acum merg sa ma fac "umoasa" ca azi vin copilashii la mine la servicu ca vine Mos Craciun si poate imi aduce si mie ceva ... in cont, bineinteles
!!!
" Carpe diem ! "