Salajence la apel!!![71]

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'neata!!!

multam de cafei!!!
adriana, ofca atatea am povestit , ca am uitat de reteta de friptura.moama da harnicuta esti.petrecere frumoasa cu bunicii.matei a dansat aseara pana tarziu in noapte, daca a dormit omu.of si scumpicu a stat agatat de mine si tot zicea mamica mea, mamica mea si ma pupa.acu , gata nu-l mai las fara mine ca vaz ca sufera rau. ieri la bica[bunica] a mancat doar lapte si un iaurt paula, dar a papat cu mine de numa.dulcicu de el, ce forma de protest si-a gasit.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Moama ce de bunataturi ati mancat... Adriana sper ca ai poze cu masa pusa? Si cand ai vreme baga si meniul, poate ma inspira pt sarbatori.. Desi asa de nasol ma simt ca am zis ca nu fac nimic. Da nimic de sarbatori... Asa ca o forma de protest inerior. Nu mai e ce a fost odata... Unde e zapada, unde sunt pregatirile cu repetitii de colinzi, unde e spiritul Craciunului? Acum totul s-a limitat la brad, cadouri si mancare. si emisiuni TV. Of, of, ce nasol ma simt.... Ma duc sa plang pe undeva, imi vine sa tip cat poooot de tare! Cred ca dau in depresie. Ma sfadii si cu colegu de cum am deschis okii. Andrei s-a sculat mai iute, s-a imbracat si a mers in bucatarie la desene. Vlad stie ca nu sunt de acord, si cand am chemat copilul de acolo a spus ceva de genul: lasa-l la desene si a mai adugat Andrei, du-te la desene, parca sa imi faca in ciuda. Da nu stiu ce l-a apucat, ca nu e el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Moama ce de bunataturi ati mancat... Adriana sper ca ai poze cu masa pusa? Si cand ai vreme baga si meniul, poate ma inspira pt sarbatori.. Desi asa de nasol ma simt ca am zis ca nu fac nimic. Da nimic de sarbatori... Asa ca o forma de protest inerior. Nu mai e ce a fost odata... Unde e zapada, unde sunt pregatirile cu repetitii de colinzi, unde e spiritul Craciunului? Acum totul s-a limitat la brad, cadouri si mancare. si emisiuni TV.
Of, of, ce nasol ma simt.... Ma duc sa plang pe undeva, imi vine sa tip cat poooot de tare! Cred ca dau in depresie. Ma sfadii si cu colegu de cum am deschis okii. Andrei s-a sculat mai iute, s-a imbracat si a mers in bucatarie la desene. Vlad stie ca nu sunt de acord, si cand am chemat copilul de acolo a spus ceva de genul: lasa-l la desene si a mai adugat Andrei, du-te la desene, parca sa imi faca in ciuda. Da nu stiu ce l-a apucat, ca nu e el.

o mamica suparata.
oti, nu pune la suflet ca nu merita.aveti o zi mai nasoala azi, da tece.
Alex e bine?

Peseu:adriana baga retetele cu aperitive ca io deja uitai ce-am mancat.moama da fu dementiala pasta aia de ton.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Bia, merci de . Uite unul si pt tine : Ne-am impacat, o zis ca el cred ca o intrat un in el. Da o promis ca nu mai face. Noa, vad ca iese si soarele, parca ma simt mai bine. Va merg sa pap si io ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

oti nu t emai supara ca asa is barbatii cateodata nu ai cne sa ii inteleaga sa iti treaca suparareaioi fetelor am neste emotii pt mine, sper sa fie ok la lucru, o sa imi lipsiti
da mai am emotii si pt ca ii o tragere la sorti la loterie cea mai mare din an si avem neste belete, poate face o minune DD
am fost pe centru cu alex la targu medieval, arata destul de bine, asta mic incantat de un nenea ce mana neste gaste si rate, iar eu imi adusei aminte cum dadeam cu pietre dupa ele pe ulita bunicilor, am degustat neste costita la gratar bestiala da nu am luat ca era 8 euro 4 bucati, am mancat neste gogosi calzi, din aia dospiti cum face buini cu silvoita si am luat juma de paine de grau facuta in cuptor de lemen, am dat 3 euro da merita toti banii, prajitura era 20 de euro kilu si am zis pas cu toate ca arata bestial
no ma duc sa fac ceva de mencare, adica neste piept de pui si o salata.
mai viu
o duminica faina tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Olimpia, bafta pe maine la serviciu. Gandeste pozitiv. Totul o sa fie bine. Moama ce pofta mi-ai facut cu costitele... O duminica faian va doresc tuturor. Adriana distractie placuta si azi! Incearaca sa te odihnesti dupa ce pleaca musafirii, ca altfel maine o sa dormi pe tine la serviciu. Ai muncit atata zilele astea, cat pentru 2 Craciunuri Stiu ca e frumos, cand pregatesti pentru cei dragi, dar incearca sa te mai si menajezi. Pa mine m-a lasat durerea de cap dupa un algocalmin, dar ma enerveaza vremea asta de afara... Si pe cand am zis ca ma culc si eu, s-o trezit Alex, asa ca pas de mai doarme... Ar trebui sa nu il mai las nici pe el azi sa doarma sa vad de o mai face scandal pana la unu jumate ca azi noapte...

Mergi la inceput

Mergi la inceput

aici si noi, alex nu doarme nu mi-o placut mancarea zi, da mno maine a fii mai buna
va tzuc pe toate

Mergi la inceput

de mos niulae i-am cumparat din ikea lui alex un iglu, daca vreti sa vedeti inaugurarea[http://mx.youtube.com/watch?v=BOpjQKVPud0]

Mergi la inceput

ce liniste in zona, sunteti la sanius
ma duc sa ma pregatesc pt maine ca am neste emotii cat china, azi am fost mama denaturata tata ziua m-o enervat alex si am strigat la el, saracu el radea mno sa imi treaca supararea.De stres mi-o venit si rusii
va tzuc pe toate si viu maine dupa amsa sa va spun cum o fost
maine la 4.30 vine si mesteru la aerul conditionat,a sa ca intru mai pe sara.
sa aveti o saptamana excelenta

Mergi la inceput