Salajence la apel!!![71]
Raspunsuri - Pagina 16
mihaela_s spune:
Filmul e www.imdb.com/title/tt0366548/" target="_blank">asta. In Romana e tradus "Mumble cel mai tare dansator". A luat premiul Oscar in 2006 pentru cel mai bun film de animatie. Noi numai acum l-am vazut. Il avem in romaneste, e tare dragutz.
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
am trimis ceva la teora sper sa ajunga repede la ulmeni si sa imi trimita delia pachetu. mai caut.
blondo cu toata rusine mai cer odat site cu cartle despre copii, ceva despre copii de cristal
nu stiu unde l-am salvat
multam
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
olim,www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=2014" target="_blank">ici
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Filmul e www.imdb.com/title/tt0366548/" target="_blank">asta. In Romana e tradus "Mumble cel mai tare dansator". A luat premiul Oscar in 2006 pentru cel mai bun film de animatie. Noi numai acum l-am vazut. Il avem in romaneste, e tare dragutz. |
merci,merci
.waw,pot sa le cumpar de mos

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:

BIA
tocmai am tras o factura de 10 carti la poliirom, da mno erau in oferta
o sa am ce plati la kile
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
dianaiulie2009 spune:
Somnoroase pasarele ... va poftesc la cafelutza !!!
Trezirea... ciorbitza mea e deja in oala, fripturica la cuptor, imediat dau drumul la blender, apoi , dupa sce se termina ciorba bag felul II in oala si tot asa pana sosesc mosafirii ...
Ma bucur ca v-au placut mancarurile ... si mie mi-a placut cum mi-au iesit toate
.
Bia, intr-adevar , Cristina seamana cu mama ei ... imi place de mor cum e de sfatoasa si incearca sa impace pe toata lumea si nu se cearat ... da de a mai invata si Paula mea cate ceva de la ea. Si fetele mele s-au uitat la Nemo aseara. Paula doarme cu toate cadourile primite langa ea in pat.
Mihaela, deci... Bia a venit SOLO fara copilul din dotare , asa ca nici de data asta nu am avut ocazia sa vedem cum reactioneaza cei 2 copilashi cand se intalnesc. Dar eu zic ca bine numa Bia are emotii ...
Va doresc o duminica frumoasa !!!
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Ciorbitza e gata , am tocat si varza , am pregatit ingredientele pentru o salata de ciuperci cu maioneza. Merg pe culi sa vad o reteta buunaaaa de friptura de porc k Bia nu mi-a spus ieri cum face ea fripturica pe pat de legume si acuma tre sa hoinaresc un pik pe net sa caut o reteta cu care sa o pun in kur pe socrela.
Inca o tura de cafea din partea mea !
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/11152/Cotlet-de-porc-in-crusta-de-mustar-cartofi-cu-mustar/" target="_blank">Fripturica de porc e la cuptor ... acum pregatesc www.e-retete.ro/retete/pui-pane-la-cuptor" target="_blank">copanele de pui, apoi bag varza in oala si pe urma orezul.
Mai vin ...
" Carpe diem ! "
for2nity spune:
Buna dimineata, fetele.
Mai, eu nu-mi revin dupa petrecerea de ieri.
Cristina deja m-a intrebat cand mai mergem la ziua lui Paula? ![]()
Nu-mi vine sa cred, am stat fix 7 ore fetelor, ei, ce parere aveti? Mai trebuie spus altceva? Nu o ora, nici macar doua sau 3, ci chiar 7, si asta fara sa simt cum a zburat timpul (cel putin eu, ca Adriana saraca poate avea alte planuri
)
Cristina s-a simtit minunat si s-a inteles cu Paula de minune fara nici un incident in care sa trebuiasca sa intervenim. Sa le vedeti cum se pupau si imbratisau la despartire, mai mare dragul, zau.
Ieri, eu as fi fost de servici la magazin, asa ca am rugat-o pe mama sa stea in locul meu rugandu-ma sa nu aiba o zi prea plina. Speram intr-o ora doua sa ajung inapoi si gata. Ce vorbesti, cand a pus Adriana toate bunatatile alea pe masa nu ma mai puteam opri din mancat. Eu m-as risca sa spun tot ce era pe masa ca am gustat din toate (de cel putin 3 ori din fiecare
) da' nu vreau sa va fac pofta. Eu inca salivez cand ma gandesc la ele, si acuma ma gandesc cum as putea face budinca aia bestiala fara cuptor.Sau fug maine sa-mi iau unul. ![]()
Adriana, am uitat sa iau bucataria cu mine, trimite-l pe Luci cu ea cand are timp.Acuma ma duc sa-i caut Cristinei nush ce joc cu paianjeni ce la vazut ea ieri la voi. Imi sta in cap asa ca va pup pe toate.
Va doresc o zi minunata.

noapte buna sa aveti