Salajence la apel!!![71]
Raspunsuri - Pagina 15
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim fetelor am si eu o intrebare, la ce editura is mai ieftine cartile, ca vreau sa iau si eu vreo 4-5 pentru mine ca imi trimite delia pachet si m-as orienta.stiu ca teora era scumoa si niculescu era in voga.poate imi dati vreo idee. multam mult ![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
polirom.ro
sanatate micului strengar.
cum stai cu psihicul
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Huh, abia amu rasuflu usurata. Ma bucur ca v-a placut tortul. Am avut neste emotii.......Va
nu stiu ce are Alex ca e asa de marait. De fapt daca il iau in brate nu il mai doare nika... Cred ca e doar alint. Si Vlad zice ca e rau.
Apoi numa din vina noastra. Ca noi l-am tot leganat... Adika io...
Olimpia, io nu stiu ca sa iti zic de catrti, ca de cand am gatat faculta, alte certi in fara de cele de specialitate si de povesti nu am mai luat nika. Ba da, am luat colectia Condor de la Prietenii Cartii. Atat. Am atatea carti pe aici ca ar trebui sa le arunc pe astea ca sa imi fac loc la altele. Si cum vreme sa citesc nu prea am, deocamdata ma limitez doar la cartile care le gasesc in format electronic. peseu: Adriana, poze poti sa imi pui una pe mess, cand ii avea vreme off course. Ma intere sectiunea, ca nu is impacata io cum o stat capsunile alea inghetate acolo... Nu am mai facut decat cu fructe proaspete tipul asta de tort sau cu afine inghetate, da alea nu is asa apatoase ca si capsunile.Inca o data,
si un caduros La multi ani! Paulei. 

silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
.Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
olim spune:
imi trebe ceva de pshihologia copilului si astea in format electronic nu imi plac deloc, vreu sa stau in pat si sa citesc nu cu ochii la calculator
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim imi trebe ceva de pshihologia copilului si astea in format electronic nu imi plac deloc, vreu sa stau in pat si sa citesc nu cu ochii la calculator ![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
teora.ro
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Huh, abia amu rasuflu usurata. Ma bucur ca v-a placut tortul. Am avut neste emotii....... peseu: Adriana, poze poti sa imi pui una pe mess, cand ii avea vreme off course. Ma intere sectiunea, ca nu is impacata io cum o stat capsunile alea inghetate acolo... Nu am mai facut decat cu fructe proaspete tipul asta de tort sau cu afine inghetate, da alea nu is asa apatoase ca si capsunile. |
deci , fato, stai linstita ca pe bune ca a fost demential
.capsunele au stat bine di tat.parol.ioi ca iar salivez
.fetelor, va rog io sa o rugati pe adriana sa va posteze meniul.a facut fata asta neste minunatii
.e talenta rau.si are si talent la ornat.ioi, muica ca multe facu si buneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rau
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
nu ma pot loga, deci nu pot edita
.
oti draga, io nu mi-am dat seama ca ai pus fructele inghetate in crema.nu am simtit nik apatos si crema era tapana bine
.
mihaela_s spune:
Mai voi ati mai plans la desene animate? Sau io is dusa rau. M-am emotionat si induiosat la filmul asta ca un prunc. Ce zic, Silvia se uita la mine si ma intreba de ce plang...
.
olim, da un google pe net cu carti psihologia colpilului si o sa poti alege tu editura mai ieftina. Totusi cred ca Polirom are cele mai ieftine carti, dar mai mult de beletristica. Poate cum zice Bia, Teora e mai specializata pe psihologii...
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
mihaela ce film de desene animate?
pai poliromu chiar are multe carti de psihologie.
teora e specializata parca mai mult pe cartie de psihologia copilului.
Bimilit spune:
si Da si eu si colegu
am plans la filme de desene animate.la regele leu si la bambi.saracu Tudor se uita la noi ca la masini straine
.
matei azi s-a uitat la filmul de pe prima cu pestisorul Nemo.noroc ca aveam in casa pestisoru[avem vreo 5
].acu of course ca doarme cu 2 pesti si cei 10 ursi
.