Salajence la apel!!![71]

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza !

Aseara a primit colegu cadoul de Craciun ca ieri s-a invartit prin Domo si vroia sa cumpere azi ceva de genul ... asa ca ... A fost super incantat si a zis ca el nu dadea atatia bani pe un laptop, dar mno ... i-a placut enorm. Pentru acest cadou am renuntat sa mai mergem de Revelion , ne-am vandut biletele deja. Acum mi un pic ciuda ca vom sta acasa dar nu poci fi cu toate. Sa vedem ce ni se iveste , poate totusi mergem la un restaurant ceva ...
Va tzuc , fug la ale mele !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'neata!!!
multam de cafei!!!

oti,draga , ai toata admiratia mea.auzi tu la ea cate face ,avand in vedere ca are si bb mic.te tzuc apasat.muica si ce daca ti s-o ars blatu?macar simte si rex ca-i craciunu.eu imi aduc aminte ca acu 20 si ceva de ani mama a facut neste prajituri dementiale si le-a pus in balcon[acolo era rece],iar apoi a zis ca sta sa se odihneasca o ora 2 si apoi se apuca de robotit din nou.ei, dracusorul din mine m-a pus sa caut in balcon cadourile de mos, ca deja stiam ca nu se mai ecsista asa ceva si banuiama ca in balcon is ascunse, ca in casa am cotrobait si n-am gasit[aveau ai mei un balcon imenens lung de 7 m si cu ceva dulapuri pe laterale].ei si in grba mea de acauta repede si nu a face galagie am batut de pamant 2 portii de prajitura[era gresie pe jos, da dejaba, ca prajitura era fleasca].waw, am inceput sa plang si am fugit la mama sa o trezesc si sa-i spun ce am facut.saraca de ea, o vad si acum cum s-a trezit si mi-a zis :nu te mai necaji ca fac alta , acu fapta-i consumata.si scumpa de ea s-a apucat de copt si cremuit.

giulia, bine ca e ok mama.cred si eu ca i-au placut afinele lui Calin, ca-s dulci rau.ai mei baga aproape zilnic cate o cutie de aia.lasa ca-ti mai dau o cutiuta.uite asa ii pune si tu la anu in congelator.

cami, ma iecsecut mintenas cu un email.interesant e acolo la voi cu copilasii.io nu-s de acord cu acest sistem.ma gandesc ce trauma e si pe bietele fete.si acu sa fim serioase nu cred ca mama le-a bataut asa de rau , mai ales ca stia consecintele.of, doamne ajuta sa-si poata lua fetitele acasa.

adriana, deci la finu veni mosu mai repede[oricum, fu baiat gigel ca a zis live sambata ce-si dorste].ma bucur sincer ca-i placu cadoul.bine ca ai putut vinde biletele de rev, lasa ca-ti gasesti tu un local aci-n zalau .

elvira ce faci?tot la munca, tot la munca?

mihaela sanatate.sper ca azi esti mai bine.o fi virusul ala turbat de 3 zile? Silvia e ok?

olim, servici usor.pupici lui alex.

io-s in zona.stau si ma ganmdesc ce sa gatesc .da oricum maine oi gati ceva, ca mi se pare prea repede sa fac de azi mancarea.azi poate retusez curatenia.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

va astept cu colinda aici

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput