Salajence la apel!!![71]

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR, nu am reusit sa citesc nimic in urma...
Noi maine plecam pentru 2 saptamani la Moldova...La manastire la Agapia si in jud.Suceava apoi...
Luca e cu antibiotic de o saptamana, dar ma risc pe tren,n-am ce face...
Eu sunt bineee...ma incanta plecarea din Zalau

Va pup pe toate,va doresc sa aveti sarbatori minunate !

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Hei ce e cu linistea asta in zona?Miha am citit asa pe sarite la subictul cu pricina. Ce sa zic? Parerile impartite, multe comentarii, vorbe rastalmacite, de aia nu imi place mie sa ma bag in astfel de dicutii. La urama urmelor fiecare face cum crede. Noa, fug sa mai bag un lemn pe foc si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Elvira, Bia, Giulia va astept maine , sper sa nu uitati .
Am fost la control azi cu Paula , la plamani nu mai are nimik , continuam aerosolul.
Am vazut un BB-ic micutz, frumos, cuminte si un copil mai mare foaartteeee ascultator si grijuliu cu fratiorul lui.
Otilia un buchet de pentru minunatiile care-ti ies din manutze. Multi pentru ajutor.
Am fugit in pat, sunt franta, sunt treaza de la ora 5 k azi am fost la munca de la ora 6.30 ... Pove mai multe maine , poimaine ...
Va tzuc pe toate, am reusit sa citesc tot , revin cu impresii si pareri !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Ioana, drum bun sa aveti. Si "Sarbatori fericite!" . Un pentru Luc cel scumpic.Adriana si pentru tine. Fetelor sa aveti petrecere faina, si un calduros La multi ani! pentru Paula. Ma bucur ca nu mai are nimic la plamani. E spre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Otilia, daca citesti pe sarite nu prea ai ce intelege, probabil asa a citit si giulia...eu am gasit pe net articole care mi-au facut parul maciuca...dar asta e...

Ioana drum bun, distractie placuta!

adriana petrecere frumoasa maine....urarile mai tarziu

Io cu ale mele, urmaresc avioane...si am o durere de cap de imi crapa. Mai inainte am stat in pat si am citit cu Silvia povesti. Acum canta si deseneaza. Eu i-am desenat un "tomte"-Mos Craciun suedez si apoi a desenat ea o "moasa" mai faina ca moshu meu. Acum decupeaza, lipeste, tare ii place sa "bibileasca", se vede ca e fecioara ca zodie.
si somn usor, ma retrag si io la avioanele mele, cred ca pana dimineata o sa stau treaza. Avionul din Amsterdam spre Budapesta intarzie o ora jumate, va ajunge undeva la 24 sau chiar dupa, in Budapesta, care e 1-1.30 in Ro...va dati seama la ce ora vor ajunge in Zalau, mi-e rau numai cand ma gandesc la condus de noapte atata drum....

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
Otilia, daca citesti pe sarite nu prea ai ce intelege, probabil asa a citit si giulia...eu am gasit pe net articole care mi-au facut parul maciuca...dar asta e...Ioana drum bun, distractie placuta! adriana petrecere frumoasa maine....urarile mai tarziu Io cu ale mele, urmaresc avioane...si am o durere de cap de imi crapa. Mai inainte am stat in pat si am citit cu Silvia povesti. Acum canta si deseneaza. Eu i-am desenat un "tomte"-Mos Craciun suedez si apoi a desenat ea o "moasa" mai faina ca moshu meu. Acum decupeaza, lipeste, tare ii place sa "bibileasca", se vede ca e fecioara ca zodie. si somn usor, ma retrag si io la avioanele mele, cred ca pana dimineata o sa stau treaza. Avionul din Amsterdam spre Budapesta intarzie o ora jumate, va ajunge undeva la 24 sau chiar dupa, in Budapesta, care e 1-1.30 in Ro...va dati seama la ce ora vor ajunge in Zalau, mi-e rau numai cand ma gandesc la condus de noapte atata drum.... vorbe de copil... Hobby
Si Andrei e fecioara si nu are nimic de-a face cu coloratul si lipitul... inca Tinem pumnii sa ajunga Diana cu bine. Apoi e obositor pentru ea saracuta atata zbor. Si pentru tine stres cat mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

PAULA!!!!! adriana sa va traiasca printzesa mica si sa va umple sufletul de bucurii!!!!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

si nu in ultimul rand

pentru toata gashka de salajence astazi cand , pentru mine, e o zi speciala !!!

Mihaela , multumim de urari ! Cum a ajuns Diana ? Sper ca totul e in regula. Doamne-ajuta sa va re-vedeti cu bine! Am vazut pozicile cu massssaaaaaaaaa mare plina de mancaruri. Am vazut si bunatatile facute de tine. Aratau frumos acolo pe platou, cred ca erau si gustoase dupa cum suna reteta. Silvia e fecioara ? Uau ... si eu sunt fecioara. Daca a semana la fire cu mine , atunci totul ii va merge dupa vrerea ei. Mie , cel putin, absolut tot ce mi-am dorit mi s-a implinit, cu locul de munca am avut intotdeauna un noroc chior, sa-l numesc asa, in dragoste am iarasi noroc mare, familia este minunata ... ce mai ... chiar nu am de ce ma plange. La pictura si migaleala am si eu , dar numai cateodata rabdare. Acuma depinde si decada cand esti nascut. Silviei , k e cu mine din zodie

Giulia, drum bun, tinem pumnii sa iasa totul ok !

Bia, eu nu am primit PM cu poze

Olim, ai vazut ca pana la urma se acomodeaza micul print ? Toata treaba consta in faptul ca trebuie sa fii consecventa , nu o zi il duci, 3 nu ca atunci nu mai stie bietul copil ce sa creada. La noi merge foarte bine aerosolul in cazuri de tuse si raceli virale. Sanatate multa !

Maria, frumos mobilier, frumoasa camera. Mai rabda un pic si ai sa vezi ca vei uita totul. Ce sa-i faci ? Asta e sarcina , cu disconforturi multe , dar in final cu o mandrete de printesa ce vei avea ca nu iti vei mai aminti de noptile nedormite, de ... absolut nimik !!!

Am fugit la bucatarioe , ca imediat is aci mosafirii si eu nu am gatit nika !!!

Ne mai auzim !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LA MULTI ANI PAULA! SA CRESTI MARE, FRUMOASA, SANATOASA SI SA ADUCI MULTE BUCURII PARINTILOR!

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

mihaela cum a ajuns diana, sper ca ai dormit ceva azi noapte
pup gasca de la zalau, noi suntm tot cu muci de aia galbeni, nu prea ma lasa sa i scot cu pompa, da il mai pacalesc,ii fac spalaturi nazale cu spray, am bagat umidificatoru, da are o tusa urata rau, nici sa doarma nu poate.
azi e targ medieval, poate dam si noi tura pe la amiaz sa vedem cum e, nu am mai fost niciodata.
pup gasca, ma duc sa intind hainele, sa maia dun de prin casa ca imediat se trezeste praslea, oi pune oala de o ciorba si un papricas de pui.

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput