Salajence la apel!!![71]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Diana a ajuns cu bine, multzam de ganduri. Mi-a dat mesaj la 6 dimineata la noi, deci la 7 in Ro...nu stiu daca atunci au ajuns sau atunci am primit eu mesajul. Ce conteaza e ca a ajuns cu bine. Am dormit dupa ce a ajuns in Budapesta, am vazut ca a aterizat avionul pe net, dar nu mai primeam mesaj...pana la urma am sunat-o dupa vreo 50 de minute, era deja in masina, imi trimisese mesaj dar ala n-a mai ajuns in veci...nu stiu cum...

Pe Ovi l-au sunat acum 10 minute de la spital ca cica e de garda, trebuia sa intre la ora 9...asa ca toate planurile de azi s-au dat peste cap, voiam cumparaturi si curatenie si brad.... Nici el nu stia ca e de garda, mai e si sambata viitoare, de data asta au cam exagerat astia, da' ma rog.... Asa ca o sa merg cu Silvia in oras mai tarziu, sa iau macar ce ne trebuie de papi, poate fac ceva curatenie si bradul cu siguranta maine...

Noa va pup, adriana petrecere frumoasa, olim sanatate lui Alex...la toate numai bine!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

mihaela ma bucur ca a ajuns cu bine diana
sa aveti o zi frumoasa chiar daca singurele
noi nu cred ca facem brad desi il avem pregatit ca am fost la vecina si alex a tras bradu pe el, si a nostru are 1.80 si nu vreaus a caut puiu sub brad
mergem un pic la o plimbarica mai venim, o zi excelenta tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Inca o data La multi ani Paula! Sa cresti mre, sanatoasa si fericita!Noi de ieri suntem tare plangaciosi. ne-a terminat pe toti. mai rau e ca m-a aucat si o durere de coloana, amu asta e. a terce.va si va doresc un we minunat.

Mergi la inceput

nu mai ediez: miha, ma bucur ca diana a ajuns cu bine. o sa treaca si vacanta asta si o sa fiti iar impreuna. olimpia, multa sanatate lui alex...io is cu al meu in brate, asa ca scuzati scrisul...

Mergi la inceput

Mergi la inceput

oti multumim mult
io cred ca tii rpea mult urlatoru in brate.Ti-au facut epidurala, ca nu mai tin minte, ca d ela aia te poate durea coloana

Mergi la inceput

ce ziceti de asta?http://www.medcor.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=89_140&products_id=271ni l-a recomandat dr. Ati folosit careva asa ceva? e eficient?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim
oti multumim multio cred ca tii rpea mult urlatoru in brate.Ti-au facut epidurala, ca nu mai tin minte, ca d ela aia te poate durea coloanaMami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
olimpia, nu mi-au facut epi, am io baiuri mai vechi cu coloana...amu ma dor si hemoroizii, of, of

Mergi la inceput

oti si io am luat unu de la chico si sa stiic a is destul de multumita de el, am dat 27 de euro pe el, da am licitat pe ebay.
alex respra mult mai bine parca, numa vezi sa fie cu aburi rece ca ala cu cald face igracie pe pereti.
multa sanatate iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mersi de urari fetelor !
Otilia , abia am reusit sa fac poze la tort ca au tabarat copiii pe el asa de mult le-a placut. La gust ce sa mai zic ... ... nu trebuie sa-ti faci griji ca a stat teapana crema si le-a placut tuturor. Acuma sa zica si fetele , sa nu zici ca numai eu il laud. Poze o sa-ti trimit dupa ce descarcam aparatul.
Umidificator eu nu am folosit.
Am fugit sa scot raciturile din oala !

Va doresc noapte buna !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput