Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Laura eu bag vasele la masina, de cand am masina, din septembrie de cand ne-am mutat aici tare bine mai e! Ca in mare parte asta ma omoara pe mine cand fac mancarea, vasele care trebuie spalate. Aa scapat insa.

Simona chef as avea eu, insa timp nu stiu cum am sa am sa ma ocup de masa de Revelion. Insa imi pun baza in sot care va sta acasa sper zilele alea.

Eu i-am dat galbenus de ou de vreo saptamana. Eu sunt fan oua, cat am fost gravida papam cate un ou pe zi, zic eu ca nu are cum sa faca alergii, are deja aproape 8 lunite. Albusul, bineinteles, dupa un an.
A dat cineva tofu? Ca pe mine ma bate gandul insa si soya e alergen, deci ma gandesc ca tot mai tarziu ar trebui introdus.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Lorich, sarbatori fericite!!!! sa aveti un Craciun linistit si un an bun!!! desi 2008 o sa ramana pentru noi cel mai frumos an.. mie imi pare rau ca se termina...

Mergi la inceput

Lori sarbatori fericite si tie alaturi de puiul mic! Pentru noi tote va fi ceva special caci va fi primul Craciun in 3 sau in 4 in unele cazuri.

Stefany pai eu i-am dat din ala mare asa si gros, care arata ca o para mai mare (butternut squash, arata cam asa : http://serendipita.org/static/squash.jpg). Se curata cam greu coaja, pana la urma l-am pus la fiert cu tot cu coaja si am dat-o jos mai apoi. I-am dat si zucchini din aia verzi asa care arata ca niste castraveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Miss cred ca esti ingrozita de cate cazuri te intalnesti! referitor la mancat. spre ex cateodata Bianca este foarte agitata cand bea bibe si bea cate jumate. o mai las 10-15 min si il mai incalzesc un pic si apoi ii dau si papa tot. sa incerci si tu asa. poate poate. a trecut si la mine ceva timp pana sa imi dau seama de ce papa asa putin. am trecut si noi prin multe pe la 1.2.3 luni.

Ylari si noi tot in bouncer papam. il pun pe bancheta din bucatarie si langa masa. si se da uta. referitor la paturica , acum nu prea mai este interesata de ea. in poza era pe la 4-5 luni. acum se taraste ca o broscuta spre orice ii face cu ochiu: telefoane, telecomenzi, etc...

Reallaura pai noi avem 3 acvarii in casa dar sunt pe hol. doua cu discusi iar unul cu pesti din astia mai mici. dar nu pot sa ma duc cu ea sa manance pe hol caci e o idee mai frig decat in camera. si oricum atunci cand are o preocupare tine gura inchisa si nu mai mananca.

LorichSarbatori fericite!!

pozeBiancuta

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lorich, Merry Christmas si tie!!! sa vabucurati de primul Craciun in 3...se subintelege cel mai frumos Craciun !!!
Doloress, eu stiam numai de albus ca e alergen, nu si de galbenus..Eu nu i-am dat din comoditate. Cit depre soia, am citit sa nu ne grabim, dar nu mai stiu unde am citit, pe net undeva...Tofu n-am mincat nici eu niciodata..Nu m-a diversificat mama cum trebuie

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Simona stai linistita ca faci bine cu urechiusele. Mi-a zis doctorul sa nu exagerez cu curatatul cu betigase. A zis ca ceara care se aduna e un adevarat antibiotic care apara urechea de infectii. Deci e benefic sa lasam putina ceara sa se adune. Chiar sotul a avut infectie puternica acuma vreun an, a fost tot la el si i-a interzis chiar sa mai foloseasca betigasele. Numai sa se stearga bine cu prosopul si atat.
Tofu e foarte bun, e ca o branza. Dar am sa mai astept si eu, avand in vedere ca e alergen.

Mergi la inceput

Bratafel pai asa si al meu inchide gura si nu mai vrea s-o deschida, si ma apuc de cantat si atunci il pufneste rasul si deschide gura si uite asa il mai pacalesc cu o lingurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Simona stai linistita ca faci bine cu urechiusele. Mi-a zis doctorul sa nu exagerez cu curatatul cu betigase. A zis ca ceara care se aduna e un adevarat antibiotic care apara urechea de infectii. Deci e benefic sa lasam putina ceara sa se adune. Chiar sotul a avut infectie puternica acuma vreun an, a fost tot la el si i-a interzis chiar sa mai foloseasca betigasele. Numai sa se stearga bine cu prosopul si atat.
Tofu e foarte bun, e ca o branza. Dar am sa mai astept si eu, avand in vedere ca e alergen.

Si mie mi-au zis dr de la Medicover sa nu folosim betzisoare, dar eu le folosesc, insa fooooaaarte rar. O data pe luna cred. Dar nu inteleg care e diferenta daca te stergi cu batz sau cu prosopul. Daahhh

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Lori sarbatori fericite si tie alaturi de puiul mic! Pentru noi tote va fi ceva special caci va fi primul Craciun in 3 sau in 4 in unele cazuri.

Stefany pai eu i-am dat din ala mare asa si gros, care arata ca o para mai mare (butternut squash, arata cam asa : http://serendipita.org/static/squash.jpg). Se curata cam greu coaja, pana la urma l-am pus la fiert cu tot cu coaja si am dat-o jos mai apoi. I-am dat si zucchini din aia verzi asa care arata ca niste castraveti.

cu dovleacu asta bifam si noi!! ca tot mi-e lene sa il curatz, il bag il tai in 2, scot semintele, bag in staniol si la cuptor 1 ora.

Lorich, sarbautori fericite!!! un an nou mai bun, mai reusit, mai senin si mai zambitori! bebe sanatos, si dormitacios; si sa te bucuri de baietii tai.

fetelor, am cetit in diagonala in urma de greutate. Mai, io am inceput sa pun pe c*r acu, in ultimile luni. Acu 30' s-a rupt canapeaua in bucatarie cu mine!!!!! . Era ea rupta, dar zau asha. Dar miine io coc lui tati: o dreg asha, la supr. sa nu se vada, si ma pun pe scaun, in asha fel incat el sa stea pe canapea. Sa pice

edit: albusu e alergen. Daca la galbenush nu a facut prima data bube, nu o sa faca decat daca nu e proaspat. Albusu e mai delicat.

betisoare: multa lume le foloseste incorect: si baga pe canalul urechii. Inclusiv io, la mine. Ei, la copii, canalul e mult mai scurt, riscul sa i facem dopuri, si alte magarii e mult mai mare. De aceea recomanda dr ii sa curatsam cu prosopelu, sau o compresa /vata, atat cat permite. Io fol. betisoare, din alea cu varf gros, printre pliuri, cum ar fi regulamentar, dar si tot ce vad iesit in pavilion - chestii care nu le curats bine cu nea Nelu prosopelu , si dupa ureche, ca sa nu ii trag de ele prea mult. sa nu zic, cu bet6isoarele iau si de pe nara, un muc ceva. Cu alte betisoare, curate

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

fetelor, am cetit in diagonala in urma de greutate. Mai, io am inceput sa pun pe c*r acu, in ultimile luni. Acu 30' s-a rupt canapeaua in bucatarie cu mine!!!!! . Era ea rupta, dar zau asha. Dar miine io coc lui tati: o dreg asha, la supr. sa nu se vada, si ma pun pe scaun, in asha fel incat el sa stea pe canapea. Sa pice

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Cleo sturlubatico! Te tii de pozne!

Mergi la inceput