Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Dup ace-l laudasem ca mananca mult, azi parca m-a auzit si am stat 1 ora jumatate sa manance un castron de ciorba. La inceput se ineca si nu vroia sa inghita, apoi l-am pacalit. I-am dat niste jucarii pe care le baga in gurita si hop si eu cu lingurita cu ciorbita.

Ylari- cand incepi serviciul pe 5 ianuarie ? Te urmez si eu pe 19…Mi se pare ca mai am asa putin timp de stat cu bebe…vreau si bb2 sa stau cu amandoi acasa. Aaa uite ca si tu te gandesti la bb 2, eu vreau sa raman in 2010 gravi sis a nasc in 2011.
Miss – eu nu i-am dat gris cu lapte, dar parca l-as baga la masa de seara. Tu cu ce lapte il faci praf sau de vaca ? La mine doctorul vad ca ne grabeste rau cu diversificarea, déjà ne-a zis de 3 mese pe zi.
Ca eric- si noi avem de la saliva. Dr de fam ne-a zis sa-l spalam de mai multe ori cu apa. Dr pediatra ne-a recomandat asa: de 3-4 ori pe zi sa ii curat gurita cu o compresa sterile inmuiata in glicerina cu nixtatin, iar la extern sa-l ung cu Nidoflor – asa dispar cam in 2 zile bubitele. Cea cu apa abia azi am aflat-o si nu am incercat-o, insa cea cu nidoflor am incercat-o de cateva ori cand am avut nevoie. Uneori ii dadeam doar la exterior cu unguent.
Laura – noi nu mancam orez, insa da-mi si mie reteta de pilaf pentru bebe sa-I gatesc si eu. Il dai prin blender ?
Simoncip – a cui crezi ca a fost idea ? A Lauritei…. Aaa mie mi-a zis ca am voie ou si are 6 luni…ce mi-e si cu doctorii astia, atatea pareri…

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine imediat capitol nou.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Cleo,vrei cu tati?????Dovleac copt..yamiiii.eu sunt topita dupa dovleac copt..placinta cu dovleac..am si eu voie sa-i dau?as incerca si gratar daca ar papa...la noi in piata sunt pungute cu dovleac ras.oare se poate coace si asa sau numai intreg????ce ignoranta ma simt uneori
Simona,nici eu nu stiu de ce nu slabesc..la Mariuca am dat repejor jos cele 30 kg..probabil undeva metabolismul meu s-a schimbat,asa e dupa o varsta..nici la remodelare corporala nu am mai fost,din lipsa de timp..la anu'.asa ca sunt balena in continuare..si accept 'mistourile' sotului cu stoicism(stiu ca are dreptate..da' ce pot face??).cu fundul ala mare am devenit prietena,da' cu burta sunt in razboi!pana acum m-a dovedit ea!sanatate multa..cat despre enterolactis,la farmacie mi-au zis ca-i mult mai bun decat biotics,si muuuuult mai scump,e drept.
Laura
DanaH,la 8 luni???pai nu-i cam tarziu?de fapt vad ca fiecare merge pe metoda lui de diversificare...si aici fiecare medci are opinia lui.
Lorich,Sarbatori Fericite
Pun o bila alba in dreptul Sarei:a doua seara cand adorme singurica...a papat cam 80 ml(offf.nu trece de 100 ml cu nici un chip..),molfait tzatzi si apoi singura s-a rostogolit stanga-dreapta pana a adormit....sa o tina asa!
azi noapte m-am trezit eu pe la 5.20,mi-am dat seama ca nu s-a trezit sa pape si m-a luat cu transpiratii reci..am vazut-o cu fata in jos si am inghetat!am pus mana pe ea si mi-am revenit cand a miscat..apoi s-a trezit abia la 6 si ceva sa pape....ce nebuna!
gata,fug,va spun somn usor si o noapte linistita

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 56

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput