Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 19
ca_eric spune:
fetelor am si eu o intrebare:
cu ce sa ii dau pe fata ca i-au aparut ceva cosuri....??? sunt ca si la adulti, rosii cu varful alb...nu stiu cum i-au aparut..
ideea e ca baga mult manutza in gura si am citit ca de la saliva face. eu l-am spalat cu apa caldutza fara sapun sau altceva...doar apa. si nu se duc asa intr-o sapt se duc...dar ideea e ca imediat vine craciunul...si noi cu bubitze..vine lumea sa ne vada si vreau sa ii treaca cumva.
stiti voi cum trec?
va
Mami
de
Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
stefany_p spune:
Ca eric, eu sunt de parere sa nu-i dai cu nici o crema...apa calduta si sapunel pentru copii. pana la Craciun mai este destul...bebelusii fac des bubite...noh..maine-poimaine o sa-i ducem la cosmetica![]()
YLARI spune:
Bratafel si eu m-am uitat la poze! Frumoasa foc Biancutza ta, mor de ea in poza in care ii faci masaj si se uita in sus la tine! Si ce frumos sta ea pe paturica de activitati cu chestiile alea deasupra ei. M-ar bate si me mine gandul sa ii iau ceva de genul ala.
Cleo pe unde esti? Precis iar impleteste ceva mishto!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Bratafel si eu m-am uitat la poze! Frumoasa foc Biancutza ta, mor de ea in poza in care ii faci masaj si se uita in sus la tine! Si ce frumos sta ea pe paturica de activitati cu chestiile alea deasupra ei. M-ar bate si me mine gandul sa ii iau ceva de genul ala. Cleo pe unde esti? Precis iar impleteste ceva mishto!!! YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
impletesc o injuratura lui Bill gates!! (pt cine nu pricepe, am reinstalat windowsu. Am incertcat mai itnai sa il Repair, apa de ploaie, ca mi-a adus numai neshte gadget-uri - tichie de margaritar la magar deshalat). Si va dati seama, ca la windows nou, se pune prima data conexiunea net, si cat setez FF si instalez altele, cetesc forumu!!!
depenndenta dependenta.....
MissP, am vazut ca m-ai sunat. Eram afara. Asha, pe ploaie, am fo la piatza, stiti de criza morcovului?? am venit, facut supica, dat 3 clickuri mai departe la windows, plecat la homeopata, venit, papat dovleac portocaleu (copt, sarumana de idee Inais - cupil f. fericit, ca la 18 i=am bagat si un pic de lapte praf si cereale in dovleac...), ma duc sa ii dau o tzatza.
fara conspecte. V-am pupat!!!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
andreap spune:
Tati pleaca la petrecere si eu singura cu cucuietele..vreau si eu undeva singura..
Multumesc de incurajari
..ar trebui sa ma pielea batatorita de la Mariuca,si ea facea la fel de urat la masa..numai ca speram sa am parte si de altceva.
despre ou..stiu cat se da..nu mai stiu de cand,6-7 luni...
Miss..eu stiu ce sa zic de luat cat au nevoie?atunci de ce are numai 6.600????ca eu nu as avea nici o problema ca mananca 5 lingurite daca as vedea ca ia cum trebuie in greutate..dar asa...
Daria,eu cand ma simt depasita si coplestita ma gandesc la tine..serios.pai daca tu faci fata,singura non-stop si cu 2 copilasi din care unul mai mic decat Maria,eu care mai am si ajutoare....iti doresc multa putere..bine ca are un program mai 'omenesc' Cassie
I-am luat si eu azi Infanrixul..sper in Ianuarie sa fie sanatoasa s-al facem.e sanatoasa si acum,dar soctorita zice ca e prea aproape de antibiotic(!!!???!!)..asa ca asteptam.
Baie eu ii fac mai rar acum.inainte ii faceam zilnic,acum o data la 2 zile iar pe caput 1 maxim de 2 ori pe saptamana..v-am zis ca am luat frica de cand a fost bolnavioare.nu-i mai fac in baie,ci in camera,sa nu mai avem schimbari de temperatura.si nu-i pot face singura,trebuie sa fie si sotul acasa..asa ca azi o 'sarim'![]()
Cat priveste somnu,de obicei dupa baie ne imbracam,punem sacul de dormit,ma asez in pat langa ea.bea bibe cat vrea apoi tzatzi..si o ia somnul.aseara a fost prima seara cand a refuzat tzatzi!..am lasat-o singura(normal ca am baricadat patul cu perne,pilota..)si s-a fatait pana a adormit..
vai ce m-am lungit....![]()
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Reallaura spune:
Abia acum reusesc sa va scriu, a adormit si m-am putut ridica de langa el..sa vedem cat il tine...
Alysh bai, nesimtiti astia de la primarie! In loc sa se simta ca ti-au gresit cnpul si te-au tinut atat...in loc sa urgenteze la prima reclamatie pe care le-ai facut-o!! S-a strans o suma frumusica...daca ai reusi sa pui mana pe ei zilele astea...pana in Craciun
I-am facut azi pilaf cu dovlecel, morcov si carnita. i-a placut tare. culmea e ca i-a placut si lui bogdan,. caruia i-am dat resturile...cica: noi de ce nu putem sa mancam mereu asa
? Pai putem, cine a zis ca nu putem, in 3 zile imi ceri cartofi prajiti...parca eu nu stiu!
Nicole mama ce mare e baiatul tau si ce bine papa! Felicitari..Pomelo imi place si mie la nebunie...cat am fost gravi am mancat la greu. Poate ii bag si lui Mirci niste suculet daca tot e asa smecher
Andrada multumesc mult de info ref la costumase...annul asta am cam pierdut trenul, dar la anul stiu ce fac! Mi se par de calitate si rezonabil ca pret.
Ylari bine ca nu mai sangerezi...cu durerea...o sa te mai doara ceva, ma mir ca nu s-a umflat falca...dar ai scapat de masea, forever. eu am 4, incluse...mi-e groaza daca va trebui vreodata sa mi le scoata...sper sa nu fie cazul. Biata de tine ce nasol trebuie sa fie sa te gandesti ca incepi serviicul si o lasi pe Eva. Gandeste-te la partea buna: casuta, Eva are cu cine sta,mami tau in care ai incredere, bucura-te de Craciun acum!
Miss mi-ai facut o pofta de salata de beouf...
Dana H spor la lucru! Abia la 8 luni introduceti carnita??Nu e prea tarziu? aici la 6 luni iti spun clar ca nu le mai ajunge lapticul, ca au nevoie de fier etc...Cu galbenusul si eu stiam la fel, ca de la 9 luni, dar ieri pediatra mi-a spus sa-i bag deja...mai astept totusi nitel ca eu nu prea ma grabesc. sunt incantata ca papa.
bratafel si Mirci al meu sta o ora- o ora jumate la masa, se joaca intre timp, vorbeste, mai suge nitel, mai se frichineste...eu am noroc cu acvariul...ii spuneam sotului ca nu stiu cum reusesc alte mamici sa-si creasca copilasii fara acvariu...el se uita, eu il indop cu lingurita...
Cami M sanatate multa Sabinutei!
Andreutza pofta de mancare sa vina de la Mosu daca asta doriti...mi-e mila de tine si de Sis cu doi zgubilitici mari si 2 pui bolnaviori...sau fara pofta de mancare...ofof
Daria-Ioana mama te-ai speriat sa nu fi gravi iar???Ai mare grija acum, ca eu zic ca e ff greu cu 3 micutzi si fara ajutor.
si eu sunt impotriva avortului, mai ales dupa ce ai bb iti dai seama cat de traumatizant poate fi...Somnic sustinut la puiutii tai asta va doresc...sa mai apuci si tu un dram de odihna. Si merci de linkurile cu colinde.
Doloress ma bucur ca se mai desumfla ganglionii sper sa fii bine in curand! Curajoasa mai esti sa faci Rev-ul la tine! Pai eu i-am spus lui B, nu care cumva sa-si imagineze!
La 12;30 ne-am culcat, Mircea ne ia de buni a doua zi...maldar de vase, facut mancarea lui etc...fa si tu niste rulada de carne cu fel de fel de umluturi, prune uscate, spanac si branza etc...Arata bine feliate pe platouri.
Stefany lui Mirci ii place tare bradutul. Am luat beculete d-alea mici, leaduri, numai rosii...lumineaza asa frumos...iar el ar somotoci toate globurile alea...
Ca-eric au mai fost cateva fete care au avut acneea bebelusului aici pe forum. POate vede careva mesajul tau si te poate ajuta cu informatii.
Ericutz
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
simonacip spune:
Doarme si al meu..frint
Nicole, misto faza cu tipa de la foto. Dar erau super intr-adevar. Nu stiu a cui a fost ideea sa ii puneti asa in cerc cap linga cap, dar
. Mie mi s epare ca Daviducul tau papa f bine. Noi nu avem un program f precis.Iar masa de la ora 17-18.00 este des inlocuita cu un mar ras simplu, sau o banana. Iaurtul nici el nu il accepta mereu (pt Belleane, il mai ia cum spuneam cu Cereale, dar nu mereu) Eu nu i-am dat inca cu fructe, ii voi da dupa un an.
Andreeap, nici nu stiu ce sa-ti mai zic cu lipsa poftei de mincare la Sarei. Dar din moment ce asa maninca dintotdeauna, inclin sa cred ca asa este felul ei, doar asa era si mariuca. SI uite ce bine arata Mariuca acum...Revul il facem si noi in pijamale
dar cu o salata boeuf linga noi. ABia astept

Nu stiu cum de nu slabesti dc nici nu maninci si mai si alegi toata ziua..Cred ca slabesti de fapt dar nu se vede, consuma probabil din rezerve organismul. EU de cind cu Matei am slabit 2 kg. Ca aveam aproape 61 si acum am 59. Sunt hotarita sa nu mai las garda jos pana ajung la 56..Daca as merge tot in ritmul asta..ar fi super. Mi-e doar ca se duce laptikul....Merci pt info privind enterolcatisul, am sa-i iau si eu simbata.
Dana, sa va fie de bine singuratatea
.Ce obiceiuri frumoase au olandezii!
Doloress, ce bine ca ai analizele bune. SI ca Patrick n-are nimic la urechiuse. SI eu voiam sa merg cu Mati al meu ca nu-l mai sterg in urechi decit cind imi aduc aminte(mama denaturata!!
, ca eu ma ocup de cel mic. Cel mare e in grija lui tati care cind ii face baie lui David pe cap il sterge de fiecare data in urechi)Chestia e ca atunci cind il sterg are o secretie nu galbena ci destul de maronie, inchisa...Nu stiu dc o fi ok.
Eu zic ca ai facut bine cu soacra, e un sacrificiu dar macar stii ca nu o ia de la un an cu imunizarea...
Daria, hai ca mai e putin si veti fi cu tati.Poate dai si fata la gradi din primavara...Eu te inteleg, mi-e si mie tare greu cu amindoi uneori cind ajung la capatul puterilor..Si cred ca frustrarea cea mai mare vine din faptul ca tb sa le faci singura pe toate. Eu mai imi vars starea proasta pe tati uneori cind sunt mai obosita si parca ma racoresc doar cu faptul asta![]()
Stefany, noi tot simbata impodobim bradutul, abia astept!!

Daria, oare Darius are vreo alergie la ceva?? Da, poate si de asta e agitat
Doloress, aveti invitati? Wow felicitari ca ai timp si chef sa te ocupi!
Ylari, draga de tine, lasa ca poate tot raul spre bine, veti avea casuta voastra. Poate puteti profita de scaderile astea de preturi la apart.
Miss, da, da un lighean de salata de boeuf!

Ca-eric, si eu ca si stephany zic sa nu dai cu vreo crema. Incearca totusi dc ai baneocin pudra pt cosurile respective
Cleo, eram pe punctul de a te striga la apel...rapel
Andreeap, iti pui intrebari ref la vaccin si antibiotic..SI eu m-am gindit. Cred ca din cauza ca au fost injectabile. Altfel nu-mi explic nici eu
Sis, 

..ce dor...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Nici eu nu am bagat inca ou la puiul mic![]()
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
stefany_p spune:
ce fel de dovlecel dati bebeilor?
aici sunt atatea sortimente..da tot vecinica mea o sa ma lamureasca..ce m-as face fara ea?

Lorich spune:
Mamici de M & M
Eu o sa fiu prima care va zice Sarbatori fericite pentru ca maine raman fara laptop, iar sambata plec la mami-ul meu.
Va doresc un Craciun minunat, fara mucuti, fara probleme si si aveti si un Silent night acolo, macar colindul...
O sa intru sa va mai urez cand ajung la socrella care are laptop cu monitor, daaaa... pana atunici va pup si sa fiti toate ok si voi si bebicii, mici, mari, tatici, bunici!
Hai merry Christmas!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008