Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 18
Daria_Ioana spune:
Andreap, multa putere si tie sa rezisti si sa te relaxezi.
Bratafel , m-ai intrebat de unde cumpar biscuiti lui Darius.
Nu cred ca te pot ajuta prea mult.
E un magazin in Constanta care se numeste Grand si de acolo o cumpar.
Poate se gasesc si la farmacie.Daca aflu mai multe iti zic.
Eu il tin pe Darius in premergator de la 6 luni .L-am pus un pic cate un pic.
Nu il las foarte mult in el.
Dar e asa fericit ca se simte independent.
Si merge in el , da din maini , din picioare, rade .
Am observat ca de cand l-am mai pus in premergator nu mai calaca stramb, pe o parte a talpei ..acuma a inceput sa tina talpa bine .
Cand eu incep sa ii cant lui Darius canta si el dupa mine.
Cassie nu facea asa, de aceea ma distrez atat de mult cand il aud cum fredoneaza si el orice cantecel pe care i-l cant.
E asa de dulce cand face asa.
E rosu inca sub gat, se irita foarte usor in obrjai..se face rosu rosu si are pielea mai groasa ...apoi ii trece in cateva ore si iar se irita ,aproape de rana ...daca se freaca.
LA fel pateste si in genunchi ..are pielea grosa, si se scarpina ..isi face rana daca il las la picioarlee goale.
L-am mai dat cu mai multe creme ,dar nici una nu a avut efect pe termen lung..ii trecea un pic si iar se irita.
O sa ma duc cu el la un dermatolog neaparat ,ma gandesc ca o fi agitat ca poate il mananca pielea.
Doctorita de familie mi-a zis ca are dermatita atopica...dar tot e mai bine sa ma duc la un dermatolog.
Am scris cam mult azi.
Mi-am facut de cap.
Nicole1980 spune:
Uitati ce am gasit despre fructul pomelo. Eu as incerca sa-i dau lui David niste suc, sa alternez cu cel de portocale.
Acest fruct, cel mai mare din familia citricelor, are un continut ridicat de vitamina C, care nu se depreciaza nici dupa multe saptamani de la momentul recoltarii.
Consumul regulat de pomelo contribuie la buna functionare a sistemului imunitar, distruge radicalii liberi si influenteaza asimilarea calciului in organism.
Pomelo mai contine si alte substante nutritive: vitaminele B3, B5, P, provitamina A, alaturi de calciu, magneziu, potasiu si alte minerale.
Sucul de pomelo scade colesterolul, stimuleaza sistemul imunitar, este tonic, antiseptic, contribuie la absortia fierului in organism, combate infectiile virale si bacteriene, vindeca ranile si reduce riscul aparitiei cataractei.
Pomelo este recomandat in curele de slabire, pentru ca 100 de grame de miez proaspat are doar 42 calorii.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Doloress spune:
Stefany eu inca nu am facut bradutul, abia astept sa vad cum reactioneaza. Dupa cum il stiu insa o sa vrea sa-l atinga, eventual sa-l dea jos. Ai vostri au inceput deja sa planga dupa lucruri? Al meu e de jale, cand nu-i dau ce vrea el, sau cand scapa jucarica.
Daria cred ca e de simpatic tare Dariusel cand canta dupa tine! Al meu rade cu gura pana la urechi, cred ca isi da si el seama cat de fals cant. ![]()
Nicole foarte interesante info despre pomelo. Eu drept sa zic la voi am auzit prima data de fructul asa, apoi am remarcat ca exista si la noi. Eu saptamana asta vreau sa-i bag mango si nectarine dintre fructe. Iar dintre legume telina. Am cam amanat radacinoasele ca au nitrati. Mango am gasit organice insa nectarine nu, asta este, ii mai dau si ne-organice ca nu gasesc tot timpul ce vreau.
YLARI spune:
Buna fetelor
Of, ce rau imi pare ca am ajuns sa ma uit doar o singura data pe forum, sis a postez tot asa… Astazi am stat cu bebelunika lu’ mamica toata ziua, ca au fost ai mei plecati pe la cumparaturi. Sin e-am iubit, ne-am dragalit, am facut nani impreuna, am papat, ce sa mai, a fost tare tare frumos! Of, duminca ne intoarcem in Crangasi darn u stam decat pana in seara de Ajun cand revenim aici la mama, unde o sa si ramana bebelunika, ptr ca dupaia eu incep serviciul. Of, sa vad cum o san e descurcam, cum o sa ma impart eu, ce greu o sa imi fie, mi se rupe inima deja, in fiecare seara plang cand ma gandesc ca in curand o las cu mami a mea si eu ma duc la service… Dar asta e, o fac ptr un scop nobil si pentru a-l face pe bebe 2 in curand, sper. Sper sa iasa cum am planificat si de data asta si tot prin septembrie – cel tarziu octombrie 2009 sa raman gravi din nou.
Eva iar s-a frichinit toata noaptea, cred ca am inceput sa o deranjam cu zgomotele in timpul noptii (cam face urat salteaua dar deocamdata n-am bani sa o schimb). In rest e ok, vesela, mancacioasa, kkcioasa, incepe sa reactioneze din ce in ce mai mult la ceea ce vede in jur, e o scumpa ca toti M&M-ii de aici, sunt convinsa!
Laura sa ii dea Dumnezeu sanatate sotzului tau, ca am muscat zdravan de o compresa impachetata si mi- s-a oprit. Sangerarea. Ciudat ca azi ma doare nasul pe partea maselei criminale, cu nara, in sus, asa… bleah… nu mai vreau masele scoase.
Alysh imi pare rau ca ai probleme cu Posta, eu deja sunt patzita, le-am facut si o reclamatie deja. Sper ca pana incep serviciul sa reusesc sa ajung la Directia de Munca sa imi modific optiunea de a primii banii, si anume sa mi-I bage pe card. Sin u ma mai doare capul, nu mai stau nici cu orele sa ridic banii copilului.
Daria, pupic sis a iti de Dumnezeu putere sa rezolvi totul singurica asa cum iti doresti! Pupic si lui Cassie suparacioasa. Si mie imi placea sa ii scot maicamii hanele din sifonier sis a ma incaltz cu pantofii ei! Vad ca ai tras si o mica spaima! Bine ca au venit rusii!
Miss, am vorbit si cu Iuby si el crede la fel ca ar fi bines a amanam vaccinelul. Mie imi e cam frica, eu sunt mai ipohondra, asa… Sa vad, ma mai gandesc, mai am timp pana in ianuarie. Referitor la ceai: eu ii dau Evei ceai de cand era de cateva zile. Eu zic ca 30 ml e mult ceiutz. Eu acum cand ii dau, ii fac un bibe de 80 din care bea de-a lungul zilei (niciodata nu il termina pe tot). Niciodata nu ii dau mai mult de 20 ml.
Belleane, lasa, ce daca ati batut drumul, bine ca v-ati asigurat ca nu e vorba de displazie! Poti sa ii razi in nas acum doctoritzei! Nu trebuie sa iti faci probleme referitor la cat dureaza masa, important este sa pape, Si Eva se stramba la primele linguite, parka ii dau cine stie ce rahat sa pape dar dupaia ii trece, ii distrag atentia cu o jucarie, ceva si papa. Mai nou, ultima scorneala e sa stea cu mancarea in gura… si la un moment dat stranuta….. Asta e, sunt si ei mici… Mi-ai dat o idée cu ficatzelul, uitasem… Ce ritual frumos de adormit aveti voi!!! Vreau si eu, cu toate ca sa nu il manii pe Dumnezeu! Inainte imi adormea si ea singurica, acum nu vrea decat leganata… Asta e, cu atata ma solicita si ea pe mine, atata lucru pot sa ii ofer. Cu greselile, lasa ca te iertam ca si noi mai mancam cate o litera…
Simonacip, bine ca s-a intremat Matei!!!! Ce “bafta” si pe tine sa dai taman peste doctoritza la Kidex… Te-a prins!
Nicole… nu stiu ce sa zic cu mesele, noi inca avem doar 2 mese solide (la 10 fructe si la 13 legume+ carnitza / ou) in rest inca 4 (!!!) de lapte. La 8 luni la inceputul lui ianuarie vom merge si noi iar la Medicover la doctoritza noastra sa vedem ce ne-o spune… Poza aiai cu Craciuneii in cerc e dementzialaaaaa, si mie imi place si tare rau imi pare ca nu apare si Eva mea acolo, dar poate fac eu un trucaj fotografic!
Bratafel, sa iti fie de bine noua tunsoare! Pacat ca nu ti-au intrat si banii de alocatie, e o aiureala si asta cu “nu sunt fonduri” eu ma intreb de unde or sad ea astia atator mamici 85% din venituri daca ei n-au bani ptr niste amarate de alocatii? Sau or fii fonduri separate? Habar n-am dar vedem noi!
Andreeap, of ce va mai chinuiti si voi cu papalika… Iti urez sa iti aduca Moshul ce ai cerut! Outz eu am inceput cu un sfert de galbenush o saptamana, apoi jumate (acum suntem la jumate) Numai galbenushul, atentie! Nu ii dau in fiecare zi, alternez cu carnitza.
Doloress, ptr Revelion poate faci niste snitzele cu cartofi nature… Zic si eu…

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
chinabulina spune:
fac o pauza, ca merit. am facut curat azi (si inca mai avem, dar fac pauza)... abia astept sa fac bradutul!!!! cel tarziu sambata (de fapt pt sambata e programat)...
si fie-mea canta dupa mine. eu ii cant mereu, cand mananca, cand ne jucam, cand o culc... mereu. sau canta muzica in casa (acum avem muzica de craciun
) si ea canta din cand in cand... dar cel mai tare e faptul ca imita sirena politiei/salvarii/pompierilor
. daca aude pe strada sirena, face ca ea. e mortala!!!
daria, chiar vroiam sa te intreb ce mai face piciorusul lui darius. ma bucur ca e bine.
ma duc sa sterg praful. mi-e o foameeeee!!!! si tot la jerry's ma gandesc
(laura, numai tu esti de vina!)
georgiana,
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt
MissParker spune:
bratafel, felicitari pentru tunsoare, pune poze! M-am uitat si eu la pozele cu Bianca, e tare scumpa... Totusi: eu zic ca ar fi bine sa scoti pozele unde e ea golasa de tot si se vede ... stii tu ce, fiindca multi dezaxati circula pe internet si nu se stie niciodata...
andreap,
in final tre’ sa avem incredere ca bebeii nostri stiu mai bine ce le trebuie si isi iau singuri exact cat le trebuie... oricum nu avem de ales... Ah, noi de Revelion oricum stateam acasa, nu exista nici un loc in care sa spun ca m-as simti mai bine, asa ca... iar de Craciun as fi happy daca reusesc sa fac un lighean de salata de boeuf...
Ylari, totul ok la voi?
DanaH,
bafta cu lucrul acasa... eu una cred ca innebuneam daca trebuia sa fac traduceri de acasa, cum imi imaginam eu in timpul sarcinii, hehehe 
gabitzam, saru’mana de linkul cu first signs, prezentatoarea e Marlee Matlin, nu?
Doloress – sanatate si bafta multa cu ganglionii, sa se dezumfle!! Bun pontul cu geamul deschis ca sa doarma bebe mai bine, pot sa-l aplic toata noaptea?? ![]()
stefany, noi anul asta fara brad, ca e prea mare si nu are loc de bibliotecile noi pe care ni le-am luat... La anul, cand va intelege si Daviducul mai mult din ideea de Craciun, vorba vine...
Fetele, e ok daca bagam grisul cu lapte seara la 3-4 saptamani dupa introducerea piureiasului de legume de pranz? Sau e prea devreme?
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MissParker Ylari, totul ok la voi? Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008) ********************* |
Da, dragutza, totul ok. De ce?
Eu as fii tare fericita daca as veni sa mananc tot lighenul ala de salata boeuf... Imi place la nebunie salata de boeuf!!!!!!!!!!!

YLARI
bratafel spune:
Daria Ioana am sa incep sa o pun si eu pe Bianca in premergator de indata ce il primim de la bunici - de Mos
Miss - merci pt atentionare . nu m-am gandit!!
Ylari - si Bianca sta cu mancarea in gura. masa dureaza si juma de ora si se bataie incontinuu, da din picioare se trage de ciorapi, de pantaloni..
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
MissParker spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
Da, dragutza, totul ok. De ce? Eu as fii tare fericita daca as veni sa mananc tot lighenul ala de salata boeuf... Imi place la nebunie salata de boeuf!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI |
Postasem cu cateva minute dupa tine, nu am mai apucat sa vad ca si tu ai postat azi, mi-era dor de tine

bratafel, pai tu nu te-ai gandit fiindca esti un om normal, eu am mai avut de-a face cu pedofili la viata mea, sunt implicata in diverse actiuni de prevenire a abuzului sexual si de aceea cam stiu din pacate cat de multi oameni bolnavi psihic exista pe lumea asta... uneori cred ca noi, cei normali, suntem in minoritate

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bratafel Ylari - si Bianca sta cu mancarea in gura. masa dureaza si juma de ora si se bataie incontinuu, da din picioare se trage de ciorapi, de pantaloni.. pozeBiancuta http://b1.lilypie.com/6wARp2.png |
Cunoastem... noi papam doar in bouncer ca in ala ne putem batzai in voie si acum mai noi se apleaca din el, ca si cum ar cauta ceva foarte important pentru ea pe coltzar (suprafata pe care e asezat bouncerul) de zic ca acum vine gramada cu el cu tot. In curand oricum o sa se rupa bouncerul ala cu ea.

YLARI