Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Gabitzam - am descarcat si eu fisierul , are extensie avi, insa cu winamp sau media player nu vad nimic, decat se aude...

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

fetelor, vad ca intrebati de iaurt, de ou. si eu am intrebarile astea, dar pana acum nici macar carnitza nu i-am dat. luni mergem la control, sper sa imi dea verde la carnitza.
la alex am inceput cu carnitza cam tot pe la 8 luni, cu ou parca putzni mai tarziu, si intai numai galbenush. iaurtul nu mai stiu cand.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nicole, eu l-am incercat pe toate play-erele pe care le am eu in calculator (Winamp, Windows Media Player, BSplayer, VLC, Nero Showtime) si se vede pe toate. Chiar nu stiu ce sa-ti zic.
Caut si pun si linkul unde se poate vedea online.

Edit: e poate vedea online aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Am revenit si eu cu raceala, stau departe sa nu dau la nimeni! In casa imi pun masca pe gura dar bulina trage de ea si mi-o da jos cand il iau in brate. Al meu de pe acuma isi scoate tot, sosetele, papuceii (inchide si deschide scaiul ala) si caciulitele, trebuie sa-i pun caciulita legata sub barbie ca altfel si-o da jos. Am fost si la doctor ieri pentru mine, analizele au iesit bune, ecografia inca nu e gata, deci m-au sfatuit sa stau si sa astept sa se dezumfle ganglionii mei, sunt de parere ca e o mica infectie pe undeva prin organism. Deja s-au mai micsorat, cam cu o treime asa. La ORL l-am pus pe doctor sa se uite si la Patrick in urechiuse, al meu se trage toata ziua de o ureche, mi-era frica de otita insa nu are nimic.
La noi problema mare in continuare cu somnul, aseara se trezea din jumate in jumate de ora, a avut o singura repriza de somn legat de 3 ore si atat. Dimineata cand am vazut ca apare Gabi iar cu el in brate imi venea sa ma tot duuuuc...Ieri toata ziua a dormit o jumatate de ora dupa o noapte la fel de agitata. Mi-e frica sa nu ajung ca prietena lui Monik Acum in sfarsit l-am adormit la san, nu mai vrea decat la tzatza sa adoarma, nici macar in leagan nu mai sta.

Simonacip ma bucur ca Mateias e mai bine! Asa m-a sfatuit si pe mine o prietena, cand nu are somn, sa-l imbrac bine si sa deschid geamul. De fapt asta am facut acuma, am aerisit bine peste tot, si vad ca a adormit mai bine.

Daria multumim de linkuri, ascult si eu acum colinde si abia astept sa vina Craciunul si sa stea tati acasa, le-a promis sefa 2 saptamani de concediu daca isi termina treaba pana atunci. Ma gandesc numai la cat somnic am sa bag! Poate vine si la tine cineva sa te ajute, macar cateva zile pe saptamana. Sa mai dormi si tu putin. Si mie mi-e groaza de perioada cand o sa inceapa Patrick sa misune prin casa si o sa trebuiasca sa stau numai dupa el sa nu pateasca ceva. Insa ma gandesc ca poate atunci am sa mai slabesc si eu putin.

Miss sa stii ca ei nu mai iau asa mult in greutate cu varsta. Uite-te pe grafice, daca e in grafic e OK zic eu. Nici al meu nu mai ia asa mult desi imi mananca si urechile, din trei in trei ore papa si san si formula si mancare. In schimb se lungeste, vad la pijamalute, nu-i mai vin de pe o zi pe alta.

Bellane eu pun cereale cu arome de fructe in iaurtel. Asta e masa de seara. II place la nebunie, insa el e cu gustul acrisor. NU prea ii place dulce, desi e fan tzazta, la mancare tot ce e acrisor papa cu mare pofta. Si la noi dureaza o ora masa. Mai intai se stramba, isi face greata, imi ia lingurita si si-o proiecteaza in cap, in urechi, pe jos, apoi incet incet se da pe brazda si papa. Eu in timpul asta ma maimutaresc si ii cant tot repertoriul de colinde si catecele pentru copii. Ba chiar si bossa-nova ii mai cant.

Dana cand merge Teodora la gradinita? Si mie mi-e groaza de venirea soacrei, in plus a mea va sta 6 luni Toata lumea ne-a zis ca n-am avut de lucru. Acuma ma gandesc insa la binele piticului. Am o gradinita foarte buna langa mine si nu primeste decat de la 1 an jumate. Apoi la spital mi-au zis sa nu-l duc de la 1 an ca e prematur si sensibil si o sa se imbolnaveasca des. Asa ca am chemat-o pe socrela caci eu in mai trebuie sa ma intorc la servici.

Andreeap of, greu cu ne-mancatul. Si al meu mai are perioade si imi vine sa plang cand vad ca nu vrea sa pape mai nimic. Am asa un sentiment de frustrare... Sa speram ca te-aude mosul si-ati aduce pofta mare la amandoua printesele.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Eu am uitat sa scriu cat de frumosi au fost bebelusii la intalnirea de pe 10 decembrie.
Si mai ales poza aceea de care zicea Nicole ..e superba.

Simonacip,multumesc de incurajare,si ma bucur ca Matei se simte deja mult mai bine
Sper sa te faci acuma si tu bine.

Nicole,intr-adevar Casandra si-a facut un program bun de somn ,se culca devreme si doarme toata noaptea, dar la 5 -6 dimineata e in picioare.
Insa eu sunt cam obosita deoarece Darius se trezeste foarte des noaptea, nu doarme mai mult de 1 ora legat si incepe sa planga, vrea la san.
Cassie e deranjata de zgomote ,ma simte ca ma scol de langa ea ( caci s-a obisnuit sa doarma cu mine in pat) si incepe sa planga si ea.
Dupa ce il adorm pe Darius , o iau pe Cassie si o legan in brate , ba pe picioare, ba o pun pe piept ..pana adoarme la loc.
Pana dau sa atipesc la loc ,iar il aud pe Darius ca se trezeste si o iau din loc.
Uneori am noroc si nu ne aude Cassie ca sa se trezeasca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

miss: eu la fete le-am facut ca un ritual al somnului pe care il respect fie iarna/vara si daca vine bomba atomica.
In primul rand baita, apoi imbracarea in pijamaluta,apoi un pic de ceiut de la humana de noapte apoi san, apot plimbat un pic pe umar cu lumina aproape stinsa apoi saculetul de dormit si tup in pat. daca nu a adormit pana atuci sigur adoarme cand vede sacul, chiar de bucura cand o pun acolo. Vreau sa mai adaug ca in acest timp nimeni , nici musca nu mai face absolut nimic. Dupa ce adoarme bebe mai facem ceva zomote si nu se mai trezeste. Aceste lucruri de bicei le fac doar eu. Doar ceiutul il da sotul meu. si dupa aceea dispar toti complet. Daca apare el noaptea e jale, nu mai doarme, il iubeste tare mult, cateodata sunt chiar geloasa pe el. De cand a venit cea mica eu o culc prima pe cea mare, apoi motanul, apoi sotul ...apoi mucuta.
In perioada cand a fost la noi soacra-mea cum facea un zgomot cea mica hop la ea la patut si normal ca nu mai adormea singura. Eu m-am enervat si n-am mai vrut sa ma duc eu la ea si l-am trimis pe sot si asa m-am ales cu cateva nopti nedormite. Am reluat programul vechi si iar a dormit bine.
Multe chestii eu am citit in cartea cresterea copiiilor de la 1 an la 6 de Ane Bachus. Acolo scrie ca e ceva normal ca in jurul a 24 sapt sa se trezeasac des noaptea si ca nu ar trebui sa ne ducem la ei la primul semn ci sa-i lasam sa adoarma singuri din nou.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Bravo. La noi e asa: baita o data la 3-4 zile, in pijamaluta sta toata ziua (mi-e lene sa-l imbrac in bluza si pantalonasi...), seara il plimba Bogdan in brate ca sa se linisteasca inainte de culcare, cand il punem in sacul de dormit plange fiindca nu-i place sa-si ia ramas bun de la activitati, dar noi venim repede cu sanul si biberonul, se lupta el 3-4 minute si apoi e rapus, juma' de bibe il ia in somn... Ah, uneori ramane treaz si dupa ce se satura de bibe, iar noi il lasam singurel... mai macane putin, se converseaza cu manutele, dar in final adoarme... si da, nici noi nu fugim la primul tipat, in 95% din cazuri adoarme singurel la loc...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

sa Doloress, iti urez si tie multa sanatate, sa te faci bine cat mai repede.
Si iti tin pumnii sa iti iasa bine ecografia.
Mie imi pare bine ca aici in Romania iti mai comenteaza si doctorii ecografia pe loc, iti zic daca e de bine , daca e de rau...acolo te lasa sa astepti , sa ai emotii , sa iti vina o mie de idei pana primeste rezultatul .
Voiam sa iti urez si Felicitari pentru testul de cetatenie !
Am inteles ca inca nu ai primit rezultatul inca , dar cred ca nu o sa fie probleme .

CamiM, sa va faceti bine ,sa dispara toti virusii si sa fiti sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

fetele, ati facut bradutul? cum reactioneaza bebeii la luminitele colorate? noi asteptam pana sambata, sa termine sotul cu examenele...ohhh...m-am saturat eu de ele
Doloress, multa sanatate. si o prietena de-a mea a avut cam aceeasi problema. s-a remediat de la sine dar s-a speriat foarte tare pentru ca i se umflase tot gatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980
Programul noastru de masa este asa:
7 - san
10 -san
12 fructe uneori cu o lingura de cereale
14 san
17 supa legume cu carene si de 2 ori pe saptamana galbenus ou +
obligatoriu jumatate de portocala stoarsa
19 uneori san, alteori nimic
20 iaurt sau mamaliga cu iaurt
22 san si soman

Nicole, dar Daviducul tau mananca multicel... adica bine de tot... eu ii dau lui David san si bibe de 4 ori pe zi (la 5-6, la 9-10, la 17 si la 20), plus piureul de legume si bibe la pranz (intre 12-14, cand se nimereste), dar el tot putin mananca... tocmai cand zic si eu ca e rupt de foame si-i facem bibe de 135ml., el e gata dupa 60-65ml bine ca mai suge noaptea de 2 ori, pe la 1 si 3-4...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Daria multumesc! Eu zic ca nu sunt probleme cu testul, numai daca de oboseala am incercuit gresit raspunsurile ca testul a fost usurel daca citeai odata cartulia data de ei.

Fetelor de Revelion avem invitati, dati-mi idei ce sa fac de mancare ceva mai deosebit, ca sotu' a zis ca s-a saturat de mancaruri specifice romanesti, sarmalute si salata boeuf.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput