Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Mai fac greseli (chiar si de ortografie) pentru ca scriu in soapta si parca dreapta scrie mai repede decat stanga si mai apasat, si nici nu am rabdare sa recitesc ce scriu,scuze deci

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Buna fetelor.
ieri nu am reusit sa intru pe net. a dat Domnul si am ajuns si eu la coafor si m-am tuns un pic. am lasat-o pe Bianca cu sora mea.
mi-au venit si mie banii de la indemnizatie in sfarsit. mi-am verificat contul prin internet banking si......surpriza. imi venea sa sar in sus de bucurie. in schimb alocatia pe luna asta nu avenit. am auzit ca nu sunt fonduri.
Bianca a inceput de 2 zile sa nu mai doarma calumea noaptea. acum are cam 27 saptamani. cred ca e de vina puseul. m-a terminat. m-a trezit mereu. pe la 3 jumate am luat-o in pat. am incercat sa-i dau iaurt facut de mine dar nu i-a placut.
acum facem nani dupa ce am papat piure.

alra m-au emotionat atat de mult pozicile de la nastere. ai doua minuni frumusele foc!! sa-ti traiasca !!

monik legat de prietena ta - asa facea Bianca cand era mai mica. eram terminata psihic. numai ca ea nu dormea ziua deloc. cu timpul i-a trecut. acum mai doarme. ma gandesc ca eram prea stresata in acea perioada ca nu manca cine stie ce si nici nu dormea si din cauza stresului meu poate ca era si ea prea agitata. am inceput sa nu ma mai stresez si totul e ok acum. poate ca si prietena ta e stresata.

Andrada79 ti-a venit repede costumasul? oare daca il comand acum imi ajunge pana la Craciun?

Adriana78 cum se simte Lara ? e ok? si Bianca a cazut la 2 luni in cap. a avut un ditamai cucuiul, dar i-a trecut in cam 3 sapt. am fost foarte speriata atunci.

Miss mie mi se paer ok greutatea lui David. Bianca are 7600 si e mai mare cu 2 sapt. eu nu-mi fac probleme. vorba ta nu pot sa-i pun perfuzii..

Daria Ioana cam de cand a- pus pe bebe in premergator? vreau sa o pun si eu pe Bianca macar cate putin pe zi.

Belleane nu stiam treaba asta despre ficatel. cat timp tb tinut in lapte? inca nu-i dau dar sa stiu pe viitor. nici Bianca nu a vrut iaurt facut in casa. am sa incerc mai incolo. spre ex la piureul de leg daca vad ca nu ii prea place pun o picatura de lamaie pe fiecare lgt si sa vezi ce rapid papa. asa e la noi..

pozeBiancuta

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare
scriu cate ceva repede,apoi fug sa incerc sa citesc din urma..Scorpiuta mica nani..deocamdata
Ralu_t,eu desfac capacul de la Ophtamesone si iau din sticluta cu o pipeta normala exact 1-2 picaturi..altfel nici eu nu as reusi sa pun cat vreau.
Cleo,am schimbat cerealele..nu le vrea..cred ca trebuie copilu' schimbat...oricum alea de la Nestle..ORIBILE
Sara mananca prost..foarte prost..dupa Anul Nou sa vad ce fac cu ea,analize..nu stiu,parerea mai multor medici..trebuie facut ceva.ieri de ex.a mancat la 7 un pic de tzatza,la 9 nimic,la 12 piure legume cu pui,la 16 100 ml lapte,la 19 aer,la 21 80 ml lapte+gris..ara tzatza..cu ce traieste oare????azi la fel..fructele sa nu le vada.numai legumele le mai accepta,dar nu va inchipuiti ca manannca 200 ml!100 si gata!Aseara am sunat-o pe Diana(Mi_bebelina) si m-am plans la ea..ca sa nu omor copilu'.oare sa fie si de la dinti/deja se simt la mana..in 2-3 zile o s avad si coltisorii!!!!aaaaa..uitasem,nici tzatza nu mai vrea aproape deloc!e de coma fata asta...cred ca ma vede grasa pe mine si nu vrea sa ajunga asa
Eu ii cer lui Mos Craciun..POFTA DE MANCARE!..ptr.amandoua ca si cealalta..a mancat aseara un ciocanel de pui in..1 h!!!!!imi venea sa o strang de gat...
in rest..alerg de nebuna,zici ca sunt facuta pe drumuri.azi am fost si la spital cu cadou de Mos la tanti doctorita,ca-i draguta si avem nevoie..apoi diverse comisioane pe ultima suta..ca manie decolam
hai ca mai citesc si revin daca mai doarme zgubiloi

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

andreap am obs ca si Bianca mananca foarte prost cam o data pe luna (cate 2-3 zile) apoi isi revine la normal.
Pofta Buna pentru Sara!!

pozeBiancuta

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

normal ca s-a trezit...
Simona,enterolactis-ul..de da 1/2 pliculet/zi.eu il dizolv in putina apa,nu are nici un gust,deci il bea.cu impartasitul...depinde de preot.uite mie duminica mi-a impartasit-o pe Mariuca desi mancase dimineata,a zis ca-i mica..si asa mi se apre normal...nu poti sa pui un copil de 3-4 ani sa se abtina...laptic nu mai am nici eu..dar nu ma stresez,eu am vrut asa.adica..sa nu ma intelegeti gresit.e clar ca e ceva cu laptele meu din moment ce fata nu lua in greutate..si atunci mai bine sa stiu ca bea lapte praf cu cereale...plus ca atunci cand am avut indigestia aia..daca nu-i dadeam bibe ce ma faceam?stricam si fata la burtica..asta e...nu mananc nici eu aproape nimic(de slabit oricum NU!!!)din lipsa de timp..as lua galactogil..sa mai am asa,de 1 masa maxim 2 pe zi..nici nu stiu!doctorita spune sa nu-i mai dau san,sa pompam pe muuuulte cerale,carnita...ca cica de dragul tzatzei nu mananca..de unde!nici pe aia nu o mai iubeste..
intrebare de novice:ou...cand pot sa-i dau ou?dar iaurt?am uitat de la Mariuca..aseara dupa ce am vazut ca o doare-n c.. de cerealele mele,am incercat deserturile acelea de la Humana,cu piersici..esec total!apoi iaurt!la fel..
hai ca fug,poate pacalesc dragonul mic cu un lapte..cereale..ceva..orice

BOTEZ SARA
Noiembrie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

aici sunt, Miss, multzam pt strigare. va mai citesc si eu cand apuc, mai rarutz, dar nu am nici pic de fortza sa mai scriu. am avut cateva zile tare agitate: in weekend am fost singura toata ziua cu piticii, dar a fost frumos, numai ca m-am tinut numai de ei, nu am putut face nimic altceva. apoi luni si-a sustzinut cumnata teza de doctorat, am fsot la facultate, apoi petrecere seara. marti si miercuri am fost la un workshop, prinsa toata ziua. marti am fsot si la un interviu.
intre timp am avut de corectat rapoarte ale studentilor, am avut de trimit un capiotol la sef. si astea le-am facut numai seara, dupa ora 21:30, cand reusesc sa ii potolesc pe pitici.

ieri mi-a plecat soacra. in sf suntem si noi singuri. nu zic, a fost bine, mancare, curatzenie, fata ingrijita, dar doua luni jumate a fost totusi cam multicel.
in fine, acum suntem singurei, si incercam sa ne gasim un ritm. dimineatza a stat tati cu fata acasa, ca eu am avut o intalnire la facultate, dupa amiaza am schimbat. acum ma duc la alex la scoala sa ii duc un tort, au cina de craciun. la 6 ne ducem toti (eu,k tati si teodora) sa ne plimbam cu felinarele aprinse in jurul scolii (obicei olandez).

asa ca suntem la foc continuu. eud e azi muncesc de acasa. mi-am laut un geamantan de articole, caiete, carti. sper sa reusesc sa fac ceea ce mi-am propus.

teodora este bine, cam maraita in utimele doua-trei zile. cred ca iese al treilea dintzoc. tot astept, ca m-a capiat. nu vrea decat in bratze, ba chair in picoare, desi nu e in stare. dara sa de bucuroasa este....
zilele astea nici de mancare nu prea i-a ars. i-au mai scazut si falcutzele. sper sa isi revina cat mai repde.
ma opresc acum, ca urla. cred ca e obosita, ma duc sa o culc.
va pup pe toate si mai vin eu.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Mai fetelor ma credeti ca nu mi-am verificat cardul sa vad dc mi-a intrat indemnizatia pana acum….mare minune ar fi sa am si eu bani de sarbatori ca m-am saturat sa-I zic sotului. El mi-a dat un card pe contul lui, dar parca nu-mi vine sa cheltui asa multi, mai ales ca el plateste toate ratele, cam 3000 ron si restul ii baga in casa pe care o construim…
Abia astept sa am si eu din nou banii mei si sa merg la shopping, sa probez ce-mi place (nu neaparat ce am nevoie) si sa-mi cumpar. Oare vor mai veni zilele alea ?!

Al meu a adormit acum. Uraaa am 2-3 ore de "frecat menta"

Adriana – sanatate Larei, sa nu fie nimic grav.
Daria –Ioana – sfatul meu este sa accepti ajutorul celor apropiati, macar o zi doua pe saptamana sa te mai refaci si tu. Dar parca Casandra isi facuse un program de somn ? nu s-a tinut de el sau am citit eu pe diagonal?! Si al meu mai tipa in patut, ma duc il iau in brate sa uite si apoi dupa 5 minute il pun jos…si iar o ia de la capat cu joaca.
Belleane – si eu am pana de idei legat de masa de seara. Acum ii dau iaurtel simplu, o data i-am dat cu mamaliga…Nu am facut inca branzica….cred ca am sa incerc.Al meu mananca ficatel in ciorbit si ii place. Ii dau un ficat potrivit de pui. Aaa si nu-l pun in lapte, nu stiam.
Simoncip- ma bucur ca Mateias da semen de vindecare. Dar tu ce ai ? Cum te simti ?
Miss – si al meu a avut perioade in care ma gandeam cu ce traieste, acum in schimb mi se pare ca mananca prea mult. Dar parca acum cateva zile ziceai ca are 8kg si ceva ?! Sau poate nu-mi amintesc eu bine…Oricum al meu ia bine in greutate si de la diversificare, poate asta asteapta si Davidutul tau, cred ca e momentul sa-si ia vitamine, minerale, calorii si din alte produse decat lapticul.
Cami M- despre ce virusel vorbesti tu acolo ca a luat Sabina ? Si acum e bine ?
Alysh – dar astia chiar sunt nesimtiti ca nu-ti trimit indemnizatia. Partea buna este ca s-a strans o suma frumusica, din care sigur vei intelege ceva, daca-I iei toti o data.
Andreap – poate are zile mai proaste micute Sara, poate de la dinti, cu toate ca al meu dintii parca-I dau si mai mult pofta de mancare, dar cel mai bine poate ii faci niste analize…
GAbitzam – am downloadat si eu fisierul. Ma duc sa vad ce are…

VA pup pe toate

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Andreap – eu ii dau ou lui David déjà si este de aceeasi varsta cu Sara. Si iaurt.

Poze
Evolutie David

Mergi la inceput

Sa va povestesc ceva legat de craciuneii nostri

Astazi am fost cu bebe sa ridic fotografiile pt Craciun si mi le-a scos tipa de acolo sa le numere. Si a vazut poza cu bebelusii in cerc si s-a oprit; "Asta este reala ? Adica sunt bebelusi adevarati, este si al dvs aici sau este luata de pe net ?!"i-am raspuns "Da, este bebe si prietenii lui"
Tipa: "N-am vazut asa ceva, sunt foarte frumosi, e poza de publicat in revista...uimitor"

Asta asa si este avem niste bebelusi frumosi toti, cei mai frumosi din lumea intreaga . Si de ce sa fim modeste, dar si mamicile sunt cele mai frumoase, nu ?!

Poze
Evolutie David

Mergi la inceput

am resuit sa-i dau 100 ml lapte cu gris..tot e ceva!
Bratafel,Sara mananca dintotdeauna prost!singura saptamana cand a mancat super a fosdt cea cu dexametazona....
Nicole,saru'mana..mai astept un pic si ii dau si eu ou....
Sa revenim si la chestii mai..vesele
tati are azi petrecrea de Craciun,cred ca la palatul Parlamentului.....
pe mine ma intreaba toata lumea cu ce ma imbrac de Revelion..pai ce Revelion??cu fata ce fac?ca nu cred sa bata baby-phone-ul din camera pana-n restaurant..deci..ma imbrac in pijama!..eventual sta al meu 1/2 ora in camera sa ciocnesc un pahar..
BOTEZ SARA
Noiembrie2008

Mergi la inceput