Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare fetelor,

N-am intrat ieri pentru ca nu am avut timp deloc abia acu citesc din urma.
Am fost aseara la programarea la ortoped la Jianu, bineniteles ca nici urma de displazie de sold. Doar ca nu s-a inchinat bietul om. Bineinteles ca ne-a tinut teoria cu premergatorul. Per total am pierdut vreo 4-5 ore degeaba pe drum si 1001 nervi. Ce-o fi fost in capul doctoritei assteia?

Cineva intreba de biscuiti fara zahar da exista in farmacii am luat eu de la organix sunt indulciti cu suc de struguri si costa cam 1 ron /biscuitul si sunt oribili. In ce am pus fata nu a mancat.
Am ceva intrebari legate de iaurt: voi cu il dati? simplu cu ou cu fructe ca a mea nu-l vrea si pace si nu stiu ce sa-i dau la masa de seara ca nici cereale nu vrea.
Dati-mi si mie idei de masa de seara.

Legat de ficatel voi stiati ca inainte de preparare trebuie tinut in lapte dulce sa iasa toxinele?

Voi cat ficatel dati la bebei ?le place ? Eu ma gandesc cu groaza ca a mea parca vomita la orice... dureaza cam o ora masa de pranz la noi.
Nici nu stiu cum sa fac sa-i placa si ei ceva

Legat de dormitul copiilor in patul parintilor la mine nu s-a intamplat niciodata asa ceva. Never !!!! Nici nu vrea, doar parca o singura data sau de 2 la un hotel a trebuit sa dormim asa pt ca nu aveau pat suplimentar. Dar a fost groaznic. Toata noaptea mi-a fost frica sa nu ma intorc pe ea, ea-mi dadea numai picioare in burta..., se dezvelea si ma dezvelea si pe mine si a fost per total un comar. Acu la cea mica nici atat...sa doarma cu sora-sa daca vrea pe cineva alaturi., sau maibine patuturi supraetajate

simona: sper ca Mateiut e mai bine!sa se faca bine.
noi nu iesim afara pentru ca pediatra parca are ceva cu mine de-mi zice mereu : "sper ca n-ai scos-o afara!" nici eu nu mai pot sta in casa simt ca o iau razna.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

gabitam si adriana: copilasii care s-au lovit,sper sa nu aiba nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Intors de la plimbarica.

Daria multam de linkuri; tared imi pace sa intru in atmosfera cu muzica de asta

Adriana pup Lara pe cucui.

Fug ca am o ie de trebi, sambata plecam la mama pentru sarbatori si trebuie sa impachetez toata casa.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele.
Matei doarme iar pe picioare, imbracat, cu geamul deschis. Afara nu iesim desi as fi avut cumparaturi de facut. Forumez. Pana se scoala.

Suntem deja mai bine, kk inchegat, deloc apos, asa cum facea el si inainte. DOamne AJuta! Acum insa m-a apucat pe mine..nu va zic...

Ca_eric..pai cind aveam eu 48..hehe..in facultate, nu mai sper ever!Acum am 59, sper sa ajung la 55 As fi mutumita.
Cami, sper sa nu va dea batai de cap virusul ala enorocit of Pupici de la noi pentru toate 3 fetele
Daria, si pt tine pupic sa rezisti in continuare
Alysh, 43 mil??De ce?Trebuie da sa te revolti si sa le dai o lectie, unii chiar sunt nesimtiti .
Miss Daviducul, eu zic ca a luat bine in greutate, deja nu mai iau asa mult, Matei al meu, in conditii sanatoase nu cele care au fost mi-a luat doar 250/luna.
Chinabulina, am ris la faza cu cuiul

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Belleane, oof mai ce o fi ft in capul ei, chiar asa...V-a pus pe drumuri cu copilul si stressul asta.. Ma bucur ca sunteti bine
Iaurtul eu il dau cu putine cereale, o lingura-doua. Incearca dc vrei.
Cit despre ficatel nici David al meu nu prea minca oricit ma stresam sa-i dau, am renuntat la idee. Iar acum mannca citeva bucati bune cind e abia facut, nu-i place reincalzit. Da, stiam chiar ca se fierbe in lapte, sa nu mai fie asa amarui. Am incercat-o si pe asta, dar tot nu il minca

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ

Mergi la inceput

miss: eu la fete le-am facut ca un ritual al somnului pe care il respect fie iarna/vara si daca vine bomba atomica.
In primul rand baita, apoi imbracarea in pijamaluta,apoi un pic de ceiut de la humana de noapte apoi san, apot plimbat un pic pe umar cu lumina aproape stinsa apoi saculetul de dormit si tup in pat. daca nu a adormit pana atuci sigur adoarme cand vede sacul, chiar de bucura cand o pun acolo. Vreau sa mai adaug ca in acest timp nimeni , nici musca nu mai face absolut nimic. Dupa ce adoarme bebe mai facem ceva zomote si nu se mai trezeste. Aceste lucruri de bicei le fac doar eu. Doar ceiutul il da sotul meu. si dupa aceea dispar toti complet. Daca apare el noaptea e jale, nu mai doarme, il iubeste tare mult, cateodata sunt chiar geloasa pe el. De cand a venit cea mica eu o culc prima pe cea mare, apoi motanul, apoi sotul ...apoi mucuta.
In perioada cand a fost la noi soacra-mea cum facea un zgomot cea mica hop la ea la patut si normal ca nu mai adormea singura. Eu m-am enervat si n-am mai vrut sa ma duc eu la ea si l-am trimis pe sot si asa m-am ales cu cateva nopti nedormite. Am reluat programul vechi si iar a dormit bine.
Multe chestii eu am citit in cartea cresterea copiiilor de la 1 an la 6 de Ane Bachus. Acolo scrie ca e ceva normal ca in jurul a 24 sapt sa se trezeasac des noaptea si ca nu ar trebui sa ne ducem la ei la primul semn ci sa-i lasam sa adoarma singuri din nou.

Mergi la inceput

Belleane, dr lui Matei ne da voie afara, dar nu ne da voie in spatii aglomerate...Si cind am fost la kidex ne-am intilnit taman cu eaNu s-a abtinut sa-mi spuna ca am gresit ca l-am dus acolo

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Am venit si noi de la controlul de 6 luni. Am facut vaccinul si avem asa: greutate 8650 grame, inaltime 71, pc 45.
Doctorul mi-a zis asa: sa dau 3 mese solide pe zi si lapte doar seara si dimneata...ca e suficient.
Eu din contra pana acum am insistat cu 4-5 mese de san...am vazut eu ca nu se satura, dar am zis sa-i cresc imunitatea cu sanul.

Programul noastru de masa este asa:
7 - san
10 -san
12 fructe uneori cu o lingura de cereale
14 san
17 supa legume cu carene si de 2 ori pe saptamana galbenus ou +
obligatoriu jumatate de portocala stoarsa
19 uneori san, alteori nimic
20 iaurt sau mamaliga cu iaurt
22 san si soman

Uneori ii mai dau si in timpul noptii san. Am vreo 2 biberoane cu apa, ii dau la fiecare masa, iar din cel din dormitor ii mai dau noaptea si dimineata.

Eu stiam ca are nevoie de laptic mai mult un copil pana la 2 ani, sa fie oare suficient doar seara si dimineata ?!

Ma duc sa fac supa si revin cu cititul

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Nicole: in etapa finala a diversificarii adik in jurul varstei de 1 an copilul va bea lapte doar dim si seara si max 500 ml/zi. De obicei sanul ar trebui dat dupa mese pentru ca bebelul sa fie flamand si sa pape mancarica.Oricum fiecare doctor are pasaricile lui.

Mergi la inceput

simona: in spatii aglomerate nici nu se pune problema sa ne dea voie dar noi tot mai scapam cate o iesire mai mult pentru mine asa
La un moment dat imi spusese sa nu o mai duc pe cea mare la gradi..
Iaurtul l-am incercat cu cereale, cu biscuiti, cu branzica, cu ou, si nu i-au placut toate au sfarsit la mine in burta ca au loc si nu erau nasoale deloc. Mai incerc si cu banana cai place mult si cu ceva cereale sau branzica sau ou, dar mai intai sa se impace cu iaurtul.
Iaurtul de la Humana cu e ? Ca eu am incercat de la tnuva cel cremicios ca asa mi-a recomandat doctora.
a ...SI MI-A ZIS SA-I DAU APA VITTEL.

Mergi la inceput