Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzam spune:
Noemi, am gasit unde sa-l upload-ez, cand e gata o sa-ti pun linkul sa-l descarci.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
chinabulina spune:
pitica doarme de juma' de ora. a fost destul sa stranut o data pe hol ca s-o trezesc
i-am dat zeta, poate doarme iar...
la noi e o vreme de 2 lei (vechi). ieri n-am iesit din casa, tot din cauza asta. adica teo a iesit un ceas, cu tati, seara, ca altfel nu vrea sa doarma. m-a omorat ieri. nu mai vrea sa doarma in casa, decat dimineata si noaptea (ma rog, cat doarme si atunci). ea mai are 2 reprize de somn, pe la 14.30, cand suntem in parc mai mereu si pe la 18.30, cand iar eram afara de obicei... ieri nu am iesit la pranz, drept pt care mi-a urlat nonstop. am pus-o in final in carucior si am plimbat-o prin hol (noroc ca am loc) pana a adormit, ca ma capiase
... iar seara a scos-o tati sa doarma, ca eu nu vroiam sa ies nici daca ma bateai...
azi cred ca o luam de la capat...
alysh, socrate si eu sunt de parere sa lasi copilul sa se iute, ca altfel nu invata. bine, nu sa-l lasi sa faca ce vrea, dar acum e prea mic sa-si dea seama ca strica sau... ma rog, intelegeti voi
... despre persoane cu care lasi copiii... eu am vazut in vara o bunica cu doua nepotele, doua fetite scumpe foc. baba aia nu le lasa nici sa miste. mereu "nu alergati", "stati cuminti", "nu va ducet acolo", stati aici pe banca... si a culminat cu "vai, ma doare capul de mor, hai acasa, ca m-ati omorat!" mai, si erau niste copii adorabili!!! nu alergau de nebuni, nu tipau, se jucau amandoua si bateau din palme! imi venea s- omor pe baba!!!!! ma gandeam ca oare ma-sa si tac'su fetelor stiau cat de enervanta e baba de le lasa cu ea? ca eu nu le lasam veci!!!!!!!!
gata, fug, ca bat campii ![]()
georgiana,
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt
Daria_Ioana spune:
Imi e atat de greu sa ma descurc cu ei singura.
Incerc din rasputeri sa fiu singura, sa nu depind de nimeni , sa mi cresc doar eu ,fara sa apelez la parinti ,rude etc....dar simt ca cedez si ca in curand o sa apelez.
Doloress, ziceai ca ai ajuns sa fugi la baie pentru ca plange Patrick.
Te inteleg perfect ca asa fac si eu de cand era Cassie mica.
Si Darius e la fel,cum il pun jos plange.Degeaba ii mai pun trapezul ca nu ii mai place.Vrea numai in brate si numai la san.
Sanul il vede mai mult pe post de suzeta.
Suzeta nu o accepta de loc, ca ar fi fost simplu daca accepta suzeta.
Singurul loc unde nu plange si ii place e in premergator.
In premergator se simte independent si de acolo o urmareste pe Cassie cum se joaca .
Dar si cu premargatorul e problema ca deja au inceput sa se bata pe jucarii.
Cassie vrea si ea in premergator,si degeaba ii zic ca premegatorul e pentru bebe , ca ii fac mai mult rau si se intristeaza Cassie si plange ...si plange si ea si plange si Darius.
gabitzam spune:
Socrate, poti descarca de www.filebox.ro/download.php?key=wupge2s9e8yu1hyq" target="_blank">aici filmul cu "My first signs". Sper sa mearga.
Plecam afara sa ne intalnim cu Lori si Robert.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MissParker spune:
Neata! O noapte bunicica raportam. Trezit la 23:30 (apucasem sa atipesc aproape o ora), apoi alaptat si luat bebe sub patura mea, pe aceeasi jumatate de pat. Consecinta: dormit (chinuit, inghesuit, dar dormit) cu pauze doar la 2 si la 4, iar la 6 l-a preluat Bogdan.
Mai fetelor, da' de ce mananca asa putin?? Pe 22 octombrie avea 7.240, acum pe 17 decembrie are 8kg, pe care le tot are de 4 saptamani incoace... E normal? Ca foame nu-i e, altfel ar linge biberoanele, dar el bea tacticos si jucaus...
Alysh, vezi, eu nu pot adormi seara usor, asta dinainte de sarcina, pentru mine somnul cel mai dulce e ala de dimineata, de aceea imi convine mai mult sa-l dau pe Bogdan afara din pat la 5-6 dimineata si sa dorm acolo 2-3 ore, ma odihnesc mai bine. Seara nu pot adormi si pace daca-l stiu pe David la Bogdan, stau cu sabia lui Damocles deasupra capului si astept in fiecare clipa sa inceapa concertul
ca eric, si mie mi-ar fi jena, zau, sa vin cu cifre din astea rusinoase de genul 55kg! Huo
Pai eu am 1,61m si 72 de kile, ma duc sa caut franghie, ca sapun am deja ![]()
Ylari,
dupa parerea mea ai luat decizia cea mai buna cu amanarea vaccinului!! 
socrate,
din pacate nu stiu nimic despre limbajul prin semne la bebei, acum aud pentru prima oara... Dar vad ca Sebi e avansat rau, mai are putin si o ia la fuga... Mamma mia, ce ma asteapta si pe mine, dupa aia ii pun lesa ca sa-l tin langa mine, nu?
Mersi de
, eu abia acum am terminat-o pe a mea...
CamiM, sanatate multa pentru Sabinuta, virusul sa se duca pe pustii!! Saru’mana pt. linkurile despre vorbitul prin semne cu bebei, am constatat ca mi-e prea stresant, asa ca o sa astept sa vorbeasca el normal
Eu n-am avut asa ceva cand eram mica si mi-au povestit ai mei ca la 2 ani recitam deja (cu interpretare) „Catelusul Zambilica are-o falcaaaaa... uite-asa, cred ca ati ghicit ce are: o durere de masea“ etc.
Daria Ioana – nu e musai intotdeauna de conspect, bine ca ne mai spui cum iti merge... Uite aici un
de incurajare si tin’te tare, ca nu mai e mult si plecati spre zari mai senine...
Adriana,
cucui la Lara cea nazbatioasa ![]()
chinabulina, of, saracuta de tine, vad ca la voi e chiar mai nasol ca la noi, macar David adoarme singurel si fara scandal... Va dorim nopti mai bune 
Cleo, uer ar iu??
STRIGARE: aelita, Vianne, Melly, andora, leeloo, DanaH, cadina, MsBB, cenia, buburuzii!!!!!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
Daria_Ioana spune:
Cassie mi-a dat azi toate hainele mele jos din dulap, eu fac curat pe o parte si ea in spatele meu are grija sa dea lucrurile iar cu susul in jos.
Darius e matzaitor, se plictiseste imediat de orice, 4-5 minute ii captez atentia dar cu greu si apoi plange si se agita, se freaca de fata ,se zgarie.
Deci tot la tzatza ajunge sa stea pana atipeste un pic.
In acest timp Cassie face numai nazbatii, eu degeaba ii zic sa stea cuminte ca nu ma asculta .
Se catara pe masa, pe scaune , mazgaleste pe pereti , rupe cartile din biblioteca,umbla pe unde nu are voie,se duce la bucatarie umbla la farfurii...si eu cu bebe matzaitor ma tin dupa ea..o mai cert dar degeaba ca incepe sa planga si atunci o aude si Darius si incep iar sa planga amandoi.
Cred ca asa fac mai toti copiii, numai ca eu sunt cea care a cam obosit.
Practic am mainile legate toata ziua..nu mai am timp sa gatesc sau sa fac piata .
MAi ales pana ies cu ei din casa...ma iau transpiratiile pana ii imbrac pe amandoi .
Cassie nu vrea sa poarte pantaloni in casa, nici sosete...eu ii pun pantalonii , ea ii scoate.
E greu sa ii explic si sa o fac sa intelega ca o sa raceasca.
De fapt chiar mi-e imposibil cum cineva ii poate explica unui copil de 2 ani sa faca sau sa nu faca ceva.
MAi ales ca ea e o fata foarte ambitioasa si cu personalitate...nu se da batuta cu una cu doua.
Iar la toate astea se adauga si faptul ca nu imi fac de loc odihna , si parca ma ia asa o ameteala si nu mai stiu de unde sa incep si ce sa fac mai intai.
Fac de toate si parca nu se vede nici un rezultat.
monik16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Daria_Ioana Cassie mi-a dat azi toate hainele mele jos din dulap, eu fac curat pe o parte si ea in spatele meu are grija sa dea lucrurile iar cu susul in jos. Darius e matzaitor, se plictiseste imediat de orice, 4-5 minute ii captez atentia dar cu greu si apoi plange si se agita, se freaca de fata ,se zgarie. Deci tot la tzatza ajunge sa stea pana atipeste un pic. In acest timp Cassie face numai nazbatii, eu degeaba ii zic sa stea cuminte ca nu ma asculta . Se catara pe masa, pe scaune , mazgaleste pe pereti , rupe cartile din biblioteca,umbla pe unde nu are voie,se duce la bucatarie umbla la farfurii...si eu cu bebe matzaitor ma tin dupa ea..o mai cert dar degeaba ca incepe sa planga si atunci o aude si Darius si incep iar sa planga amandoi. Cred ca asa fac mai toti copiii, numai ca eu sunt cea care a cam obosit. Practic am mainile legate toata ziua..nu mai am timp sa gatesc sau sa fac piata . MAi ales pana ies cu ei din casa...ma iau transpiratiile pana ii imbrac pe amandoi . Cassie nu vrea sa poarte pantaloni in casa, nici sosete...eu ii pun pantalonii , ea ii scoate. E greu sa ii explic si sa o fac sa intelega ca o sa raceasca. De fapt chiar mi-e imposibil cum cineva ii poate explica unui copil de 2 ani sa faca sau sa nu faca ceva. MAi ales ca ea e o fata foarte ambitioasa si cu personalitate...nu se da batuta cu una cu doua. Iar la toate astea se adauga si faptul ca nu imi fac de loc odihna , si parca ma ia asa o ameteala si nu mai stiu de unde sa incep si ce sa fac mai intai. Fac de toate si parca nu se vede nici un rezultat. Mami de Casandra (06 ianuarie 2007) si Darius ( 14 mai 2008) |
Mai poti??? Eu cred ca tu vrei sa ne sperii sa nu mai vrem bb2. Pare mare nebunie acolo si cred ca cel mai greu iti e cu progamul de somn... Cand esti obosit vezi viata cu alti ochi. Tot asa tarziu va culcati?
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
chinabulina spune:
miss,
... cat despre kilograme, eu sapun am, franghie am... n-am un cui sau ceva care sa ma tina ![]()
georgiana,
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt
Daria_Ioana spune:
Monik, nu va sperii..![]()
Zilele astea imi era asa frica ca s-ar putea sa fi ramas gravida...ma gandeam cu groaza la bebe3.
Imi plac copiii mult de tot,insa nu mai aveam energie si pt bebe3.
Dar nici nu sunt de acord cu avortul.
Acum sunt linistita ca tocmai ce mi-a venit ciclul,dar pana zilele astea faceam numai scenarii din astea cu 2 copiii mici si gravida.
MA gandeam ca am si cezariana..si 3 una dupa alta.
Am cautat pe net si am gasit multe femei cu 3 cezariene una dupa alta.
Chiar aici pe forum despre copii sunt destule mame care au 3 cezariene si 5 unele.
Am cautat si pe forumuri in alte tari si erau si pe acolo o multime de femei cu 3 cezariene si ramsesera gravide la 3 luni dupa fiecare nastere.
Insa eu nu mai aveam putere ,energie...asa ca ma simt usurata ca nu am ramas...cu toata ca eu si sotul ne protejasem....dar imi intarziase ceva si de aceea ma si speriasem..si aveam si greturi...
Eu nu mi-am legat trompele , tocami pentru ca poate o sa mai vrem si bebe 3...dar nu acum...nu anii astia ca nu ma mai duc organismul si energia.
Daria_Ioana spune:
un link cu liste de posturi de radio unde se difuzeaza numai colinde :
http://www.web-radio.fm/christmas/
Eu acuma il ascultam pe asta:
http://www.classicholidayradio.com/
Sper sa va placa si voua
Vreau si eu sa fac Bradul de Craciun...incep sa intru in febra sarbatorilor de cand ascult colindele .